İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Davranışlarınızda ihmalkarlıklar içine girebilirsiniz. Olayların gelişimi sizin için can sıkıcı olabilir ve duygusal bir karmaşa yaşayabilirsiniz. Duygularınız yoğunlaşıyor ancak sinirsel bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Duygusal yaşamınızda bazı gerilimlere ve heyecanlara hazır olun. Sevdiğiniz insanla küçük bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

İş hayatınızda bazı iniş çıkışlar olabilir veortamınızdaki hareketlilik artabilir. Enerjiksiniz ancak içinizden bir şey yapmak gelmeyebilir. Eğer bu enerjinizi doğru olarak kullanabilirseniz bugün bazı işlerinizi tamamlayabileceksiniz. Bazı anlaşmalara varma noktasına gelebilirsiniz ancak bu konuda son derece dikkatli davranmalısınız. Bazı olayların gelişimi sizi rahatsız edebilir. Çok fazla çalışıp her zamankinden fazla yorulabilirsiniz. Alacağınız kararlarda detaylara dikkat etmelisiniz.

Bütçenizi dengelemeye önem vermenize rağmen bugün bunu başarmanız kolay olmayacaktır. Hesapta olmayan bazı harcamalarda bulunabilirsiniz.

Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakınlarınız ilerlemeniz için gerektiğini düşündükleri bir şekilde sizi düzeltmeye, hatalarınızı anlatmaya çalışıyorlar. Onlar mantıklı olmalarına rağmen siz eleştirileri kabul etmiyor ve karşı çıkışlarınıza gerçekçi kılıflar bulmaya çalışıyorsunuz. Özellikle büyüklerinizin geçmiş deneyimlerine önem vermelisiniz.

5 Haziran 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler, 5 Haziran saat 06:00 itibariyle burcunuzda doğacak Yeniay, kişisel girişim,görüşmeleri, bağlantılar, aile yaşamınız, özel ilişkiniz ve hedeflerinizle alakalı konularda canlanma, yenilenme, kendinizi ifade etme yönünde teşvik edicidir. Hevesli ve bir hayli heyecan vericidir. Ancak burada dikkat edilecek nokta, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmede, tecrübelerinizden ve yeteneklerinizden emin olmanızdır. Yeniay’ın yöneticisi Merkür, Boğa burcunda ilerlediği için, belli kriterleriniz bulunmakta. Bunlara uygun olmayan bir şeyi kabul etmekte zorlanabilirsiniz. Ben derim ki, bu kriterlerin dış dünyada karşılık bulması, kabul edilmesi mümkün mü? Buna bakmalısınız. Gerekiyorsa biraz daha düşünün. Eğer tam olarak kendinizden ve yapmayı düşündüğünüzden eminseniz, hakikaten istekleriniz makul ve mantıklı ise tabii ki adım atabilirsiniz. Fazla hayalci veya tersine pek cesur değilseniz yanlış bir karar verebilirsiniz. Hangi konuda olursa olsun bu Yeniay’da önemli olan, insanın kararlılığı ve kendine güveninin tam olması gerektiğidir. Her şey gönlünüzce olsun. Yeniayın sizler için hayırlı gelişmelere işaret olması dileğimle,

5 Haziran 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sosyal ilişkilerinize daha fazla değer veriyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda kişiselliğinizi ön plana çıkarmakla, değerlerinizin herkes tarafından onaylanmasını istiyorsunuz. Parasal konuların gündeme gelmesini sağlayan yolculuklar, söz konusu olacaktır. Evinizle ilgili değişim söz konusu.

5 Haziran 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sır saklamanız güven problemlerine neden olabilir veya şüpheleri besleyebilir. Yanlış anlaşılmaları engelleyebilmek için fikirlerinizi açıkça dile getirmelisiniz. Sahip olduğunuz şeyleri ve sağlığınızı korumalı, sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İlişkilerde abartılı tavırlar veya beklentiler ya da aşırı tekiler sorun yaratabilir ya da hayalkırıklıklarına neden olabilir. Aşırı harcama riskimiz hafta sonu boyunca devrede. Bütçemizi aşmamaya çalışalım. Gerek ilişkilerimizde gerekse maddi başlıklı konularda kendimizi kontrol edemeyebiliriz. Bu hafta sonu ve önümüzdeki haftayı içerisine alan süreçte, ilişkilerde,birliklerinde ya da genel anlamda, hayata bakış farklılıkları veya farklı beklentiler içerisinde olunması anlaşmazlıkları körükleyebilir. Karşıt görüşlü veya düşmanca tavırları olan kişiler, kutuplaşmalar , eleştiriler, şikayetler, kafa karışıklıkları veya saldırganlık yine devrede. Dolayısıyla, sabır göstermek, yanıltıcı kişilere ve durumlara kanmamak ve esnek olmak durumundayız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

5 Haziran 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakınlarınız ilerlemeniz için gerektiğini düşündükleri bir şekilde sizi düzeltmeye, hatalarınızı anlatmaya çalışıyorlar. Onlar mantıklı olmalarına rağmen siz eleştirileri kabul etmiyor ve karşı çıkışlarınıza gerçekçi kılıflar bulmaya çalışıyorsunuz. Özellikle büyüklerinizin geçmiş deneyimlerine önem vermelisiniz.

4 Haziran 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Öğrenmek istediğiniz o kadar çok konu var ki. Zaman bulup birini yerine getiremiyor ve aklınızı takıyorsunuz. Hayallerinize yetişemiyorsunuz. Biraz yavaşlayın.

5 Haziran 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde ev, aile ve yerleşime ait konular ile ruhsal anlamda kaygılar hissedebilir, geçici endişelere kapılabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, aile içi iletişim vehayatınız konusunda kararlı, istikrarlı ve sağlam adımlar atabilmenizi destekleyen, olayları yoluna koyan bir atmosferde olacaksınız.

5 Haziran 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İlişkilerinize dikkat edin. Sevdiğiniz insanla aranıza bir duvar örebilirsiniz. Ona gerçek duygularınızdan bahsetmek kolay olmayacak. Aile hayatınızda müsriflikten uzak durmalısınız.

5 Haziran 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Birçok farklı konuya başlama arzusunda olabilirsiniz.Her konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya ve yazmaya uygun ve haberleşmenin tüm alanlarında aktif olabileceğiniz bir başlangıç yapabilirsiniz. Ancak ortağınız veya partnerinizden müdahale ve kısıtlama almanız mümkündür. Şartların fazla zorlanmayacağı bir Yeni Ay sürecindesiniz.Genel olarak ise; 14 derece İkizler burcunda Yeni Ay bakış açınızı yenileyeceğiniz, zihninizi ve algılama gücünüzü keskinleştiren etkiler taşıyor. Yeni Ay başlangıçlar dönemidir. Hevesle, merakla, öğrenme ve tanıma arzusuyla dolu olursunuz ve bu çerçevede yeni fikirlere sahip olursunuz. İkizler ikili durumlar, ikilemler, alternatif çözümler, çeşitlilik ve farklı bakış açılarını görmek tartmak ve değerlendirmek demektir. Siz de hayatınızdaki bir sorunu ele alırken bu esnek ve pratik Yeni Ay'ın etkilerinden faydalanabilirsiniz.Bu dönemde eğitim ve öğrenim konuları da öne çıkar. İletişim, haberleşme, mesajlaşma çoğalır. Sohbetler ve konuşmalar canlı, zeki, esprili, entelektüel ve renkli olur. Kardeşler, kuzenler, komşular, okul çevreniz ile yakından iletişime geçebilirsiniz. Yolculuklar yapabilir, karşılaşacağınız kişilerle ticari bağlar kurabilirsiniz. İletişim aletlerini, ulaşım araçlarını satın alabilir veya yenileyebilirsiniz. Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğiniz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya, yazmaya kısacası tüm gün bol bol iletişim kurmaya ve haberleşmeye yöneleceğiniz bir gündesiniz.İlgi odağınızın sık sık değiştiği Ay/İkizler günlerinde yapmak istedikleriniz konusunda maymun iştahlı davranabilirsiniz. Zihniniz yerinde duramaz, merakınız alevlenir, çat orada çat burada olabilirsiniz. Birden fazla kişiyle aynı güne randevulaşabilirsiniz. Akşam saatlerinde arkadaşlarla bir araya gelmek rahatlatan havadan sudan sohbet, muhabbet, dedikodu yapmak için daha uygundur. Çok ciddi kararlar almamaya özen gösterin. Sohbetler akıcı, esprili, kıvrak geçer, monoton olmaz. Bugün düne kıyasla çok daha olumlu enerjiler yer alıyor.Haftanın son gününde aşk ve ilişkiler gezegeni ile şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter arasında gerçekleşecek olumlu açı sayesinde sosyalleşmek, gezmek, eğlenmek, sosyal ortamlara girmek, yeni fırsatlar yakalamak, şanslı hissetmek ve girişimlerden olumlu bir cevap almak için oldukça faydalanabileceğiniz bir transittir. Romantik ilişkiler için sevgi dolu ve sevginizi karşılıklı rahatlıkla ifade edebileceğiniz bir zamandır. Ayrıca cömertlik yapmak ve iyi huylu olmak için harika bir fırsattır.Genelde çevrenizden iyilik ve iyi niyet görürsünüz. Yardım sever davranışlar sergilersiniz. Mutlu olacağınız yeni bir ilişki başlatabilirsiniz. Her iki gezegen de para ve finansal durumlarla alakalı olduğu için para akışınız rahatlayabilir. Ticarette ve yaratıcı çalışmalarda başarı getirebilir.

5 Haziran 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

5 Haziran 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 18' 04" R
Ay
Akrep
16° 56' 07" R
Merkür
Koç
15° 59' 32"
Venüs
Koç
24° 30' 16"
Mars
Balık
25° 39' 23"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 58"
Satürn
Balık
16° 05' 47"
Uranüs
Boğa
22° 02' 54"
Neptün
Balık
28° 44' 38"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 30"
Lilith
Başak
22° 45' 11"
True Node
Koç
15° 36' 19"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>