İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Ruhunu Umutsuzluğa Sürüklememelisin Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 80%

Birine itirafta bulunmaya karar verebilirsiniz. Bir şeyi çözmeye çalışıyorsunuz ve belki bir arkadaşınızla konuşursanız daha iyi hissedeceksiniz. Veya sevgilinize karşı gerçekten ne hissettiğinizi anlamak için onunla biraz zaman geçirin. Endişelerinizi dile getirmek faydalı olabilir. Bir şeyleri konuşarak duygularınızı daha iyi anlayabilir ve bir çözüm bulabilirsiniz.

Bugün yeni bir kariyer yolu düşünüyor olabilirsiniz. Şu an nakit akışıyla ilgili endişeleriniz olabilir. Bütçeniz üzerinde çalışırken, biraz sinirli olabilirsiniz. Pratik çözümlere odaklanmaya çalışın. Belki zam isteyebilirsiniz. Ya da belki de bir yandan danışmanlık yapmayı düşünebilirsiniz. Bu durum için bir çok kısa vadeli çözüm bulunuyor. Bu yüzden endişelerinizin sizi yönetmesine izin vermeyin!

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Kendi dünyan içinde bir öncü ol. Cesur ve yürekli bir şekilde bu dünya içerisinde bir maceraya atıl. Hislerin tutuştu ve gitmeye hazırsın! İçgüdülerin ise yeni bir mücadeleye hazır. Eğer seni bir şeylerin yavaşlattığını fark edersen, bunun büyük ihtimalle senin kendi rasyonel düşüncen olduğunu hatırla. Öz koruma mekanizman, tam heyecanlı kısım başlarken çalışabilir. Fakat dengeyi doğru tutturmayı hedeflemelisin.Aklınız en küçük kir zerresini dahi toplayan sık dişli bir tarak gibi. Bugün hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. İnsanlar bunu anlasa da anlamasa da her şeyin farkındasınız. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Gerçeklerin ortaya çıkması zaman alabilir, dolayısıyla her şeyi iyice öğrenmeden önemli bir karar almayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün işler kızışıp gerilim arttıkça dikkatleri üzerinizde hissedebilirsiniz. Egolar tavan yapacağı ve insanlar kendi bildiklerini okuma konusunda inat edeceği için tartışmaların çıkması muhtemel. Aklınızdan çıkarmamanız gereken şey ise işin içine beklenmedik durumların girebileceği ve bunun da bir sonraki adımınızı planlamayı zorlaştıracağı. Bu yüzden siz yalnızca işleri oluruna bırakın.

5 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamınızdaki mevcut düzenden çıkma, hedeflerinizi gerçekleştirme isteği artabilir. İsteklerinizle şu anki yaşam koşullarınız bağdaşmayabilir. Yapabileceklerinizin sınırlı olduğunu hissedebilirsiniz. Günü ve akışı kontrol etmek için şartları zorlamamalı.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tutuluyor, el sanatlarına karşı ilgin ve yeteneğin artabilir. Hobilerinden gelir elde etmek adına eline geçen bir fırsatı iyi değerlendirmek istiyorsun. Arkadaşlarından bazıları sana bu konuda destek olurken bazıları köstek olabilir. Ruhunu umutsuzluğa sürüklememelisin. Sorulardan çok cevapları ile ilgilenmeye başladığın bir gün olabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş alanında önemli bir görüşme yapma fırsatını bugün yakalayabilirsiniz. Bununla ilgili bazı planlamalar yapmak ve hedefler belirlemek doğru olacaktır. Kendini yönetmek istersen kafanı, başkalarını yönetmek istersen kalbini kullanmalısın. Mümkün oldukça yenilikçi yaklaşımlar içinde olmayı seçmelisin. Sebepsiz sinir hali içinde olma.

5 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Oğlak burcunda Ay tutulması gerçekleşiyor. Ortaklı konularda, eşinizin parasal konuları yüzünden daha ciddi düşünme gereği olabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Birikimleriniz ve tecrübeleriniz başkalarına da ışık tutacak. Bugünlerde gerek aşk gerek sosyal açıdan sözlerinizin değer gördüğünü hissedeceksiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Öfkenizi yanlış noktalara yönlendirmek yerine neler hissettiğinizi ilgili kişilerle paylaşmayı deneyin. Böylelikle siz dahil etrafınızdaki herkes derin bir nefes alacak.

5 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Oğlak burcunda Ay Tutulması meydana geliyor. Önümüzdeki dönemde finansal konular ön planda olacaktır.Eşinizin veyaortaklarınızın finansal durumuyla ilgili gelişmeler gündeme gelebilir. Bütçe yönetimi konusunda biraz dikkatli olmanızda fayda var.

5 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

5 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Danışman olarak çalışıyorsanız veya insanlaratavsiyesi veriyorsanız şanslı gününüzdesiniz. Önünüze çıkan her fırsatı sonuna kadar değerlendirmeye çalışın. Daha fazla meyve tüketmeye özen gösterin.

5 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sabah saatlerinde gerçekleşen Ay tutulması ortak maddi konularda,ve yatırım alanında farkındalığınızı yükseltip sizi uyandıran bir tutulma olabilir. Gizli, kapalı kalmış bir durumu veya bir sırrı ortaya çıkarabilir.

5 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 57' 56" R
Ay
Başak
17° 41' 00"
Merkür
Boğa
02° 08' 33"
Venüs
Boğa
22° 02' 60"
Mars
Koç
12° 49' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 54' 41"
Uranüs
Boğa
23° 20' 10"
Neptün
Balık
29° 22' 14"
Plüton
Kova
02° 03' 15"
Chiron
Koç
21° 34' 38"
Lilith
Başak
25° 14' 02"
True Node
Koç
14° 54' 15"
Son Güncelleme : 17/05/2024 12:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>