İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bir takvime bağlamadan ilişki sürdürme eğiliminizi ona bir kararlılık içinde belirtememiş olabilirsiniz. Sevgilinizin gizlemeye çalıştığı uzun beraberlik niyetleri evlilik sizi üzüyor.

İş görüşmeleri, bu sıralar her zamankinden daha önemli olabilir. İş hayatınızda geçici bir bunalımdan başka bir şey görünmüyor. Yaratıcısınız, nedenlerini saptayıp kolayca aşabilirsiniz.

Bugünlerde elinize geçecek önemli bir para, sizi çok çeşitli değerlendirme seçenekleri içine sokacak. Çok alçak gönüllü beklentileriniz sizi sürekli bir para krizi içinde olmaktan kurtarıyor.

Sizden özellikle belli konularda atağa geçmenizi bekleyen insanlar var. Harekete geçmeniz, son günlerdeki durgun, yaşamdan kopuk psikolojiden kurtulmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki üç güne kalmadan çok şaşıracağınız ikili bir görüşmeniz olacak. Şimdiden oturup bu görüşmenin stratejisini saptamanız gerekiyor. Düşüncelerinizdeki bir netliği, bazı konuları abartarak ve bazı yetersiz kişilerin etkisinde kalarak bulandırıyorsunuz. Son zamanlarda sudan sebeplerle günden güne uzaklaştığınız çok özel birinin, size karşı büyük bir bağlılığı var.

6 Haziran 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler Saat 06:42 sonrası Ay-Yengeç burcunda seyrine başladığında, ekmeğinizi kazanma, kimseye muhtaç olmadan ayaklarınızın üzerinde durma, değerlerinizi koruma, sevdiklerinizi kanatlarınızın altına alma arzunuz büyür. Sahip olduklarınızı korumak, geleceğinizi  inşa etmek, girişimlerinizde başarılı olmak istersiniz. Hayata  güvenle bakayım, düzgün bir gelir sahibi olayım, sağlığım yerinde olsun, huzurlu bir yuvada soluklanayım  diye içinizden geçirirsiniz. Hafta boyunca huzur sizden yana olsun. Mübarek Ramazanımız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

6 Haziran 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum sayesinde, kişisel ilişkilerinizi maddesel kazançlarınızla aynı paralellikte tutmak isteyebilirsiniz. Proje üretme konusunda derin düşüncelere sahipsiniz. Bilinçaltınız oldukça yoğun. Yapmak istediğiniz çok şey var. Duygusal konularınızla ilgili yeni yapılanmalar içine girebilirsiniz. Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz.

6 Haziran 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

BU hafta, bazı konuların detaylarına inebilir veya çalışmalarınızı detaylı şekilde ele almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Detayları gözden kaçırmanız ise,hayatınızda problemlere neden olabilir. İmajınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda zorlayıcı durumlara açıksınız.

6 Haziran 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni çözümler üretebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. İş hayatınızdan alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İletişimin yoğun olduğu bir gündesiniz. Yetenekleriniz doğrultusunda daha fazla konu ile ilgilenmeniz gerekebilir. Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

6 Haziran 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecen bir mizacınız olmasına rağmen bu özelliğinizi dışa tam olarak yansıtamıyorsunuz. İş yerinizde oldukça taktir ediliyorsunuz. Savurganlığınızı bırakmalısınız.

6 Haziran 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız, eğlence, tatil planları ve çocuklarınızla ilişkilerinizde pozitif etkiler aldığınız, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz gün içinde, aşk hayatınız ve flörtler konusunda fırsatlarla karşılaşabilir,hayatınızda etkili görüşmeler gerçekleştirerek faydalı bir gün geçirebilirsiniz.

6 Haziran 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya parasal konularınıza daha fazla odaklanarak giriş yapacaksınız. Aşk hayatınızda sevdiğiniz, flörtleştiğiniz insanla bağlantılarınızı daha da kuvvetlendirebilirsiniz ya da size yeni bir insan tanıştırılabilir, birine âşık olabilirsiniz.

6 Haziran 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hedeflerinizle ilgili güveninizin yerine gelmesi, kendinizi güvende hissetmeniz ve kendiniz için alış veriş yapmak istemeniz mümkündür.Hatırası olan eşyalara, antikalara yönelebilir, su temalı objeler satın alabilirsiniz. İş ortamından biriyle fiziksel bir yakınlaşma içine girmeyi arzu edebilirsiniz. Ancak aşk konusunda herhangi bir sorumluluğa girmek istemeyeceksiniz.Genel olarak ise; Ay bugün 05:42'de Yengeç burcuna geçiyor. Bu haftaya Ay gününde, Ay'ın yöneticisi olduğu Yengeç burcunda başlamak bereketli olacaktır. Ayrıca Güneş ve Venüs kavuşumundan pozitif anlamda faydalanmak mümkün. İlişkilerde kendinizi nasıl ifade etmek nasıl anlaşılmak istediğinizle ve kendinizi nasıl mutlu, memnun edeceğinizle ilgili düşüncelere sahip olabilirsiniz. Bakmak, beslemek, sevdiklerinizle ve ailenizle ilgilenmek birbirinize yardım etmek için oldukça iyi bir transit.İnsanların dikkatini çekeceksiniz veya dikkatini çekmek için bir şeyler yapacaksınız. Dışarı çıkıp, gezmek, eğlenmek, alışveriş yapmak için uygun bir gün. Venüs'ün sizi çekici kılan gücü sayesinde insanlar sizinle birlikte olmaktan mutlu olacaklar, para veya kazançlar konusunda oldukça şanslı olabilirsiniz. Ancak para harcama ve zevklerde aşırıya kaçmak konusunda dikkatli olmalısınız. Tüm güzellik ve bakım işleri, sanat faaliyetleri için uygun bir zamandır. Güzelliklerle çevrili olmak ve onlarla özdeşleşmek için içsel bir istek duyabilirsiniz.Diğer yandan Satürn ve Neptün gezegenleri arasında yer alacak güç açı nedeniyle konsantrasyonunuz kolay dağılabilir. Karar almak, gerçekçi olmak ve hayatınızı organize etmek için zor transitlerden biridir. Bugün kuaföre gitmek, bakım yaptırmak, estetik yaptırmak için de oldukça uygundur. Bir süredir yazıştığınız ve hoşlandığınız biri ile randevulaşmak için de uygun bir zamandasınız.

6 Haziran 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız.

6 Haziran 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 51' 54"
Ay
Akrep
20° 41' 12"
Merkür
Koç
26° 19' 02"
Venüs
Balık
21° 14' 10"
Mars
Balık
04° 44' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 43' 52"
Satürn
Balık
13° 16' 02"
Uranüs
Boğa
20° 38' 52"
Neptün
Balık
27° 47' 51"
Plüton
Kova
01° 49' 16"
Chiron
Koç
18° 46' 33"
Lilith
Başak
19° 45' 48"
True Node
Koç
15° 35' 50"
Son Güncelleme : 29/03/2024 04:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>