İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kafan Karışık Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2020, Pazartesi

Aşk 50%
Para 30%
Sağlık 40%

Birine itirafta bulunmaya karar verebilirsiniz. Bir şeyi çözmeye çalışıyorsunuz ve belki bir arkadaşınızla konuşursanız daha iyi hissedeceksiniz. Veya sevgilinize karşı gerçekten ne hissettiğinizi anlamak için onunla biraz zaman geçirin. Endişelerinizi dile getirmek faydalı olabilir. Bir şeyleri konuşarak duygularınızı daha iyi anlayabilir ve bir çözüm bulabilirsiniz.

Bugün yeni bir kariyer yolu düşünüyor olabilirsiniz. Şu an nakit akışıyla ilgili endişeleriniz olabilir. Bütçeniz üzerinde çalışırken, biraz sinirli olabilirsiniz. Pratik çözümlere odaklanmaya çalışın. Belki zam isteyebilirsiniz. Ya da belki de bir yandan danışmanlık yapmayı düşünebilirsiniz. Bu durum için bir çok kısa vadeli çözüm bulunuyor. Bu yüzden endişelerinizin sizi yönetmesine izin vermeyin!

Bazı canlı ve güzel rüyalar ya da hayaller sizi uyandırıp yeni fırsatların farkında olmanızı sağlayabilir. Bunlar doğası gereği yaratıcı fırsatlar olabilir bunlardan faydalanmanız gerek. Bu aydınlanma uzun süredir sizdeydi fakat hiç farkında değildiniz. Alışık olmadığınız için bu durumu hayatınızdan çıkarmayın. Fırsatları değerlendirin ve sizi nereye götüreceğine bir bakın. Şansınız yakında dönecek!

Kendi dünyan içinde bir öncü ol. Cesur ve yürekli bir şekilde bu dünya içerisinde bir maceraya atıl. Hislerin tutuştu ve gitmeye hazırsın! İçgüdülerin ise yeni bir mücadeleye hazır. Eğer seni bir şeylerin yavaşlattığını fark edersen, bunun büyük ihtimalle senin kendi rasyonel düşüncen olduğunu hatırla. Öz koruma mekanizman, tam heyecanlı kısım başlarken çalışabilir. Fakat dengeyi doğru tutturmayı hedeflemelisin.Aklınız en küçük kir zerresini dahi toplayan sık dişli bir tarak gibi. Bugün hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. İnsanlar bunu anlasa da anlamasa da her şeyin farkındasınız. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Gerçeklerin ortaya çıkması zaman alabilir, dolayısıyla her şeyi iyice öğrenmeden önemli bir karar almayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şu sıralar beklenmedik olaylar rutininiz haline gelecek. Muhtemelen haftalardır durağan ya da sıkıcı bir gün bile geçirmediniz ve bu gün de bir istisna olmayacak. Uzak bir yerden uçakla bir arkadaşınız gelebilir, elektronik postalar ya da telefonlar size aklınızı başınızdan alacak sıradışı haberler taşıyabilir. Eksantrik kişiler yolunuza birden fazla kez çıkabilir ve modern şiire de ilginiz artabilir. Hepsini kucaklayın! Bugün yapacağınız her şeyin size faydası dokunacak.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında enerjiniz ve motivasyonunuz daha zayıf olabilir. Öğleden sonra ise gününüz hız kazanabilir. İlişkiler öne çıkabilir. Görüntünüzle ilgili değişiklik isteği veya estetik konular gündeminize gelebilir.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayata karşı belli bir idealinin olmaması hangi hedefinin peşine gideceğin konusunda kafanın karışmasına neden oluyor. Aile büyüklerinden bu konuda tavsiye alabilirsin. Aldığın tavsiyeleri doğrudan kabul etmek yerine onları kendi kişisel süzgecinden geçiriyorsun. Evli bir İkizler burcuysan evliliğinin duygusal açıdan bittiğini düşünebilirsin.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Son dönemde işiniz için yaptığınız yatırımlar sizi geleceğe yönelik kaygılandırabilir. Para kazanmak için hırslı yaklaşımlardan uzak durmalısınız. Bazı süreçleri zaman içinde geliştirebilirsiniz. İnsanların sizi baskıladığını düşünüp vazgeçme eğiliminde olmamalısınız. İlişkinizde daha tutarlı olmayı seçin.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak için mücadele içinde olacağınız bir gündesiniz. Yaşadığınız olaylarda daha rahat bütünü göreceğiniz zamanlar var. Uluslararası konular gündeminizi meşgul edebilir. İnandığınız konular hakkında fazla ısrarcı olabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular da huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Akışta kalın.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan kendinizi ifadelerinizle tamamlamanız önemli olsa da karşı taraftan her şeyi istememeli realitenin de bir miktar farkında olmalısınız.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yılın sonuna kadarki gündemimizi belirleyecek, yılın en önemli göksel olaylarından biri meydana geliyor. Bugünkü tutulma ile ortak paylaşımlarda aynı dili yakalamak özellikle önemli olacak. Yılın ikinci yarısında finansal kaynaklarınıza hakim olmak ve de partner ile paylaşımlarda denge yakalamak en önemli iki konu.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Popüler olduğunuz bir yere gidecek ve ortalığı adeta kasıp kavuracaksınız! İçeriye girdiğiniz ilk andan itibaren herkes sizden bahsedecek. Merak etmeyin, tüm söylenenler pozitif şeyler.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, 13:08 itibariyle Kova burcunda seyahat etmeye başlıyor. Sabah saatlerinde krediler, borçlar ve ortaklaşa gelirler konuları ön planda olacaktır.Ay'ın Kova burcuna girişi ile uzaklaşma ihtiyacı duyabilirsiniz. Seyahatler planlayabilir, hukuk ve eğitim işlerinizle ilgilenebilirsiniz.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaratıcı bir gün. Yeni bir konuya el atarak başarılı ve zevkli bir çalışma yapabileceksiniz. Patronunuz da sizden uzun zamandır böyle bir atak bekliyordu. Candan dostlarınızdan yardım istemeyi unutmayın. Onlar buna hazır. İyi günler başlıyor. Toplum yaşamınız canlanıyor.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanların gerçekten dostunuz olup olmadığını sorgulamaya başladınız. Finansal konularda danışacağınız kişileri özenle seçin ve herkese güvenmeyin.

6 Temmuz 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aklınız en küçük kir zerresini dahi toplayan sık dişli bir tarak gibi. Bugün hiçbir şey gözünüzden kaçmayacak. İnsanlar bunu anlasa da anlamasa da her şeyin farkındasınız. Acele etmeyin ve sabırlı olun. Gerçeklerin ortaya çıkması zaman alabilir, dolayısıyla her şeyi iyice öğrenmeden önemli bir karar almayın.

6 Temmuz 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 53' 31" R
Ay
Başak
16° 46' 54"
Merkür
Boğa
02° 02' 32"
Venüs
Boğa
21° 57' 22"
Mars
Koç
12° 46' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 57' 36"
Satürn
Balık
17° 54' 22"
Uranüs
Boğa
23° 19' 54"
Neptün
Balık
29° 22' 07"
Plüton
Kova
02° 03' 17"
Chiron
Koç
21° 34' 24"
Lilith
Başak
25° 13' 31"
True Node
Koç
14° 54' 08"
Son Güncelleme : 17/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>