İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Kontrollüsün Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2021, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün evinizde bayram havası var. Bir aile üyesinin doğum günü mü? Çok sayıda eğlenceli şakaların ve derin konularda yoğun tartışmalar yapıldığı, dünyadaki garip öykülerin anlatıldığı bir gün. Başka birinin evinde yine böyle bir buluşma planları yapılabilir. Herkes gittikten aşk konusu gündeme gelecek. Bu akşam olan bir şey sizi ve sevgilinizi yakınlaştırmış olabilir. Keyfini çıkarın!

Bugün çok fazla hayallere dalabilirsiniz ve bu tam da size göre bir davranış! Değişim için çok çalışmayı bırakmak ve zihninizde başı boş bir şekilde dolaşmak için harika hissettiriyor. Bu, sizi ilginç yerlere götürebilir. Kendi işinizi kurma fikrini düşünüp duruyorsanız, günün sonuna doğru gerçek bir ilham kaynağı bulabilirsiniz. Elbette, bu fikirleri bir yere yazın! Gelecekte kullanışlı olacaklar!

Para konuları kesinlikle bugün biraz dikkat etmeniz gerekecek. Telefon hattı sıkışık ve ATM'ler de her yerde bozuk olabileceğinden bankaya gidip doğrudan yetkililerle konuşmanız gerekebilir. Endişelenilecek bir durum yok.Yalnızca dikkat edilmesi gereken küçük sıkıntılardan biri. Dişinizi sıkın, arabaya binin ve bu işi halledin. İş hallolduğunda, harika bir tatmin olma duygusu hissedeceksiniz!

Grubun yapmak istediği şeye dahil olmak istemezsen, sadece onlara ait olduğunu hissetmek adına kendini onların yaptığı şeyi yapmaya zorlama. Saygılarını daha farklı şekillerde kazan. Uygun olmadığını düşündüğün durumlara kendini sokmana gerek yok. Bütünlüğünü ve eylemlerini güvenle hatta küstahlıkla sürdür. Sırf insanlarla uyumlu olabilmek için sakın kendi inançlarından feragat etme.Bugün insanların hakkınızda söylediklerine normalde olmadığınız kadar hassas yaklaşacaksınız. Normalde son derece net bir biçimde kendinize güveniyorsunuz ve kimse sizi öz güvensizlikle suçlamadı. Fakat bugün, önemli biriyle görüşürseniz kendinizi biraz moralsiz hissedebilirsiniz. Birisi sizi olumsuz etkileyecek düşüncesizce bir yorum yapabilir. İçinde bulunduğunuz andan uzaklaşıp her şeye biraz daha objektif bakmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen size ne söylenirse söylensin sadece bir kısmını duyuyorsunuz. Bunun nedeni kafanızda dönen onlarca ilginç düşünceyi bir türlü susturamamanız! Bugünün enerjileri dikkat dağınıklığınızı artırabilir. Size söylenen her şeyi kulağınızı dört açıp dinleyin. Bunları not alıp kontrol etmediğinizi takdirde bir hata yapmanız işten bile değil.

7 Eylül 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Yeni Ay öncesi Ay kapanış fazında ilerlerken hayatınızda bir dönemin sonuna gelebilir, bir süredir sizi beklemeye alan bir tıkanıklıktan kurtulabilirsiniz. Ev, aile ve yuva ile ilgili konularda kadersel süreçler olabilir.

7 Eylül 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kontrolü elinden bırakmayarak, karşılaşabileceğin son dakika aksiliklerinin önüne geçebilirsin. Problem olarak görüp, keyfini kaçıran konuların büyütmene değmediğine karar vereceğin bir döneme girebilirsin. Ailesiyle yaşayan bir İkizler burcuysan, yaşanacak tartışmalar, karar alman gereken konularda kafa karışıklığı yaşamana sebep olabilir.

7 Eylül 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklı işlerinizde projelerinizi teslim ediyorsunuz. Tamamladığınız ve sunumunu yaptığınız hersize başarı merdivenlerini tırmandırıyor. Bu başarı için neler feda ettiniz. Yaptığınız işin haklı gururunu yaşayın.

7 Eylül 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konularda fedakârlık yapacağınız bir gündesiniz. Geçmişe yönelik konular gündeme gelebilir. Kendi iç sesinizi dinleyerek olaylara yön verebilirsiniz. Babanızla ilgili konuları ihmal etmemeye özen göstermelisiniz. Gün içinde zevk aldığınız konularda harcamalar yapabilirsiniz. Uğraştığınız işleri pratik bir şekilde halledebileceksiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda karşı tarafa şans vermeniz gereken bir gündesiniz. Mükemmeliyetçilikten mümkün olduğunca uzak kaldığınız taktirde kendinizi iyi hissedeceksiniz.

7 Eylül 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

An itibariyla çeneniz düşmüş olabilir. Kendinizi ifade etme ihtiyacınız sizi ele geçirebilir. Birisiyle uzun bir muhabbete girdiğinizi görebilirsiniz. Yalnız sazı elinize almadığınızdan emin olun! O kadar enerjik hissediyorsunuz ki bir gevezeye dönüşmüş olabilirsiniz. Diğer kişiye de kendisini ifade edebilmesi için zaman ve alan tanıyın. Ona da konuşma hakkı tanırsanız, keyifli bir sohbet yapabilirsiniz.

7 Eylül 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızdaki eski kalıplara ısrarla uyum sağlamaya çalışmak yerine mücadele etmek daha yapıcı bir davranış olacaktır. Zorluk çekmek her şartta olacak bir şey fakat sonucunda bir şeyler değişmiyorsa bir şeyler ters gidiyor demektir. Yakın ilişkilerinizde ve kariyerinizde değişmesi gereken şeyleri dikkatle inceleyin.

7 Eylül 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Partnerinizle anlaşamayacağınız konuları, gündeme getirmek istemeyebilirsiniz. Haklı olduğunuz nedenleriniz var ve değişken duygular içindesiniz. Sezgilerinizi daha da güçleniyor

7 Eylül 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

7 Eylül 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizle iletişim kurma noktasında pek sorun yaşamayacaksınız. Belirsizlikler canınızı fazlasıyla sıkıyor olsa da toparlanmaya başlayacaksınız. Her türlü belirsizliğin geride kalması için ne gerekiyorsa onu yapmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir gün.

7 Eylül 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Almanız gereken bir karar karşısında duygularınız ve mantığınızla savaşıyorsunuz. Rahat davranıp, olayların akışına kendinizi bırakırsanız bu savaştan galip çıkan siz olacaksınız. Beklemediğiniz gelişmeler, sevineceğiniz olaylar söz konusu. Bu olaylar karşısında şaşkınlığınızı gizleyemeyeceksiniz. Bir arkadaşınızın desteğiyle ortak olacağınız iş, hayatınızı küçük çaplı da olsa değiştirecek. Sevindiğiniz bir para haberi, geçici olarak bir hayal kırıklığına dönüşebilir

7 Eylül 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 22' 16" R
Ay
Yengeç
06° 06' 03" R
Merkür
Koç
25° 15' 35"
Venüs
Boğa
14° 54' 54"
Mars
Koç
08° 24' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 36' 35"
Satürn
Balık
17° 29' 55"
Uranüs
Boğa
22° 59' 58"
Neptün
Balık
29° 13' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
21° 16' 39"
Lilith
Başak
24° 35' 27"
True Node
Koç
15° 03' 42"
Son Güncelleme : 11/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>