İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizin kişisel birtakım dostluklarına daha seçici yaklaşması yönünde ısrarlarınız olacak. Meraklı insanların ilişkinizde kısa bir zamanda problem yaratacağına olan inancınız gerçeklik kazanabilir.

Davranışlarını dengeleyemeyen biriyle ilişkilerinizi bitirmek isteyeceksiniz. Bazı gelişmeleri lehinize çevirmeniz gerekiyor. Ama bunu ne şekilde sağlayacağınız hakkında bir fikriniz yok.

Alacaklarınızı toplayamıyorsunuz. Koşulları bilmeniz ve anlamanız, sizi bu konularda çekingenleştiriyor. Önümüzdeki günlerde bir satın alma karşılığı büyük bir harcamanız olabilir.

Olumlamadığınız şeylere karşı gösterdiğiniz tepkiyi denetleme güçlüğünüz var. İsteksiz olup onay vermediğiniz konularda daha yumuşak tavırlar içine girmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hedefinize ulaşmanız gün geçtikçe daha da güçleşiyor. Bu hedefe tek kendi çabanızla, destek almadan ulaşmak istemeniz yolunuzu uzatıyor olabilir. Oysa destek almak ve bu konuda ikna etmek durumunda olduğunuz insanlar yok değil. Son zamanlarda edindiğiniz bazı alışkanlıklarınızdan kurtulmanız gerekiyor. Bugün yaşayacağınız bir olay bu konuda sizi hareketlendirebilir.

7 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili İkizler saat 00:48 itibariyle aşk evinizin yöneticisi Venüs ile iletişim evinizin yöneticisi Güneş burcunuz üzerinde kavuşacak. Bu durum, hiç düşünmeden yeni bir ilişkiye başlamaya, harcamalarda ölçüyü kaçırmaya neden olabilir. Yöneticiniz Merkür-Boğa burcunda ilerlediği için, ben yine de her konuyu sağlam ve uzun vadeli düşüneceğinizi umuyorum. Çünkü bu hakikaten faydalı bir tutumdur. Önümüze ardımıza iyice bakmakta yarar var. Saat 02:47 Ay-Neptün görünümü, işlerimizi yoluna koymak arzunuzu işaret ediyor. Ancak doğru birüzerinde miyiz, kimlerle bağlantımız var, bunlara dikkat edelim. Saat 06:54 Ay-Jüpiter görünümü, heveslendirici, canlandırıcı, etrafınızdaki her insanı etkilemenizde yardımcı aktif bir enerjidir. Özünde hareketlilik, iletişim, bildiklerinizi paylaşmak ve takdir edilmek ihtiyacı vardır. İletişimde bulunursunuz, yazışırsınız, haberleşirsiniz. Bu saatler sizi bir hayli neşeli kılar. Enerjiniz epeyce yüksektir. Göz önünde olmaktan hoşlanırsınız. Saat 11:06 Ay-Pluto görünümü, maddi konularda tasarruf, yatırıma yönelmenizi, derinlikli düşünmeyi sağlar. Saat 11:37 Ay-Kuzey düğüm görünümü, geleceğinizi, ailenizi, paranızı güvence altına alacak şekilde işlerinizi takip etmeniz anlamındadır. Saat 12:59 Venüs-Kuzey düğüm ve saat 16:16 Güneş-Kuzey düğüm görünümleri, iletişimin özellikle aile içindeki önemi büyük. Bireyler  olarak her şeyin ortaklaşa ve detaylı bir şekilde analizi yapılırsa, doğru bir yol belirlenebilir. Huzur, güven, uzun vadelilik her konuda önemsediğimiz kriterler olmalıdır. Psikolojik ve fiziksel sağlığımızı önemseyelim. Belki şu anda bir şeyler ağır seyrediyor olabilir. Ancak bu 13 Haziran sonrası hızlanır. Şimdi size tavsiyem, aklınız başınızda olarak ev, aile, kişisel anlamdaki tüm konulara dikkatli şekilde odaklanmanızdır. Saat 22:20 Ay-Uranüs görünümü, finansal durum, kazanç, hedefleriniz, aşk hayatınız ile alakalı konularda bir hayli hassas düşünmeniz mümkündür. Kişi bir an önce rahat ve huzura kavuşmak için, güvende olmak adına büyük bir istek duyabilir. Değişim hevesiniz yüksektir. Ancak bazen isteklerinizi elde edemeyeceğinizi düşünerek kaygılanabilirsiniz. Saat 22:45 Ay-Merkür görünümü, maddi konularda daha tutumlu olmamız gerektiğini işaret ediyor. Hesabımızı iyi yapmamızda yarar var. Bütün işlerimizde kolaylıklar, ilişkilerimizde sevgi dolu paylaşımlar ve gün boyu güzellikler bizlerle olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,

7 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınız arasında gözünüze farklı gelen kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirme adına, başarılı çalışmalar içindesiniz. Orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz. Bugün, hareketli ve neşeli bir gün sizi bekliyor. Duygusal sezgilerinizde artış var.

7 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaçınılmaz şeyleri sorgulamanın bir anlamı yok. Elinizden gelenin en iyisini ortaya koymalı ve bugüne odaklanmalısınız. Dış görünümünüze ve sağlığınıza özen göstermeniz kendinize olan güveninizin artmasını ve çok önemli olmayan her şeyi reddedebilmenizi sağlayacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aşk hayatımızı , evimizi, ailemizi, yaşadığımız yeri ve ikili ilişkilerimizi ilgilendiren temalar açısından hassas bir gündeyiz. Duygusal konular ön planda. Anlayışlı, samimi ve düşünceli davranmaya çalışmak için çaba göstermemiz gerekebilir. Bazı seçenekler üzerinde durmaya başlayabiliriz. Sabah saatlerinde olumlu etkiler var. Olanaklar ve fırsatlar yüzünü gösterebilir. Ancak, öğle saatlerine doğru başlayan ve gece saatlerine kadar süren dönemde gergin etkiler devrede stresli durumlar oluşabilir veya bazı işler istendiği gibi gitmeyebilir, beklentiler karşılanmayabilir. Gece saatleri ise, yazılı veya sözlü fikir paylaşımları açısından akıcı. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

7 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. Maddi konulardaki gelişmeler bugün sizi daha iyi hissettirebilir. İlişkilerinizde keyifli gelişmeler olabilir.

7 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizde sizden yaşça küçük herkese daha fazla vakit ayırıp sevginizi ifade edin. Size bu aralar ihtiyaçları var. Çevrenizde değişime hazır olun.

7 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizde sürpriz gelişmelere ve olumlu haberlere açık olduğunuz bugün, sosyal ortamlar, davetler ve organizasyonlar aracılığı ile eğer bekarsanız ilginizi çeken birisiyle tanışma imkanınız sözkonusu olacak. İş hayatınızdaki hedeflerinizin desteklendiği bugün, akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde geçmiş düşüncelere takılmamaya ve alınganlık göstermemeye dikkat etmelisiniz.

7 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize ve çevrenize karşı anlayışınız yüksekken, bilinçaltınızda tuttuklarınız yüzündenalanlarınızda diken üstünde olabilirsiniz. Harcamalarınızı ailenize ve sevdiklerinize göre düzenlemelisiniz.

7 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dün hissettiğiniz maddi ve finansal durumunuzla ilgili güven arayışının yerini biraz gelecek baskısı ve endişesi alabilir.Nedenini anlamadığınız bir şekilde maddi endişeler ve tutumlu olma arzusuna kapılabilirsiniz. Hatırası olan eşyalara, antikalara yönelebilir, deniz ve nehir temalı tablolar satın alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yatırım fırsatlarını değerlendirebilirsiniz.Genel olarak ise; Ay bugün Yengeç burcunda yolculuğuna devam ediyor. Güneş ve Venüs kavuşumu da hala devam ediyor. Normalde bu kadar uzun süre kavuşumda kalmazlar bu nedenle ilişkilerin, iletişimin, birbirini anlamanın, bilgiyi aktarmanın, karşılıklı sevgi ve alaka göstermenin öne çıktığı günlerdeyiz. Ay Yengeç'teyken annelik etmek, sevdiklerimize bakmak, beslemek ve çocuklarla ilgilenmek gibi konulara ilgimiz artar. Aileyle ve yakın çevremizle bir arada olmak isteriz.Duygularımız ve sezgilerimiz güçlenir. Hayal gücümüz, sanatçı ve yaratıcı tarafımız beslenir. Anılar, nostalji hissi artar, geçmişe özlem duyulabilir, çocukluk günlerini yad etmek, hatırası olan eşyalara bakmak, eski arkadaşlarla bir araya gelmek, ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, anne ve babanıza ilgi ve sevgi göstermek arzusu duyabilirsiniz. Dışa dönük olmaktan çok içe dönük olmayı isteyebilirsiniz. Sizi rahatlatan, aşina olduğunuz, güven bulduğunuz yerlerde olmak, maceraya atılmak, risk almak istemezsiniz. Sizi hep rahatlattığını bildiğiniz, alışık olduğunuz ve karşınıza ne çıkacağından emin olduğunu yerler, mekanlar ve tanıdıklarla bir arada olmak en akıllıcası olacaktır.Ev ve mutfak alışverişi yapmak, eve alarm taktırmak, saksılarınıza ve çiçeklerinize bakmak su vermek için en uygun günlerden biridir. Kadınlarla vakit geçirin. İş arkadaşlarınıza veya komşularınıza sevecekleri tatlı, pasta, kurabiye, bisküvi türü yiyecekler ikram ederek sürpriz yapın. Dertli ve konuşmaya ihtiyacı olan bir dostunuza kulak verin, kucaklayın, stresinizi atacak sohbetler yapın. Evinize banyonuza, mutfağınıza, yatak odanıza yönelik dekorasyon ürünleri alabilir, evinizi derleyip toplayabilirsiniz.Ay'ın su grubunda yer aldığı bu günde bol bol sıvı almalısınız. Uzun bir banyo yapabilir, vücudunuzu nemlendirebilir, suyun nimetlerinden yararlanabilirsiniz. Güçlü etkileri hayatımıza yansıtan Ay'ın yöneticisi olduğu bu burçta sevgi, merhamet, empati ve güven duygusunu yaşayarak gökyüzü enerjilerini avantajınıza kullanabilirsiniz.

7 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza çok önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir.

7 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 29' 55" R
Ay
Başak
05° 40' 11"
Merkür
Koç
17° 41' 47"
Venüs
Koç
17° 09' 59"
Mars
Balık
21° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
21° 21' 54"
Satürn
Balık
15° 31' 21"
Uranüs
Boğa
21° 43' 07"
Neptün
Balık
28° 32' 57"
Plüton
Kova
02° 03' 35"
Chiron
Koç
20° 00' 46"
Lilith
Başak
22° 05' 35"
True Node
Koç
15° 36' 12"
Son Güncelleme : 19/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>