İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sıkıntıların hafiflemeye başlıyor! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ekim 2019, Çarşamba

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Bugün konuşkan bir havada olabilirsiniz. Sosyalleşmek ve başkalarıyla zaman geçirmek istiyorsunuz. Belki de birkaç arkadaşınla bir araya gelebilirsiniz. Son maceralarınız hakkında konuşmak ve komik hikayelerini anlatmak zevkli olabilir. Ya da belki bir partiye katılmak aklınıza yatabilir. Sevgilinizi bu akşam dışarı çıkarın ve ilginç bir şeyler yapın. Öylece evde oturacağınıza, çılgınlar gibi eğlenin!

Bazen zorlu çalışmalarınızın ve çabalarınızın gerçekten buna değer olup olmadığını merak ediyorsunuz. İşler stresli bir hal aldığında, yanlış yöne gittiğiniz konusunda endişeleniyorsunuz. Geleceğiniz ve kaderiniz konusunda hislerinize dayanmak zor olabilir. Bugün, daha geniş bir vizyona sahip olmalısınız. Gerçek başarıya giden yolda olmak için gereken şeyleri yapmaktan ötürü heyecan duyuyor olmalısınız.

Bugün bolca mükafat alacağınız bir gün fakat bunu tam anlamıyla hak ettiğiniz düşünmezseniz bundan hiç bir zevk alamazsınız. Hayatınızın bu noktasında, burcunuz gerçeklik bekliyor. Öz saygısı olan bir kişinin, kendini saygının ön sıralarda geldiği bir hayata adamasındaki ana sebep de bu.

Düşüncelerinin duygusal bir ağırlığı olabilir ve bun seni olayların gerçek yüzünü görmekten alıkoyabilir. Hislerini eğitmek ve yatıştırmak için elinden geleni yap ki rasyonelliğin su yüzüne çıkabilsin. Duygularını, olaydan bağımsız bir şekilde onurlandırmalısın elbette. Sadece hislerine dayanarak, gözü kapalı şekilde kararlar almamalısın. Meseleler üzerine bilinçlice düşün.Yazma yeteneğinizin farkında olabilirsiniz, ama ne kadar yetenekli olduğunun farkında değilsiniz. Zanaatını ortaya dökmek için daha fazla zaman ayırmanıza değecek. Yazmaya ayırdığınız vakit diğer yükümlülüklerinizin arasında kalırsa çok fazla gelişmeyi beklemeyin. Gerçekten değerli bir şey üretmek için geniş zamana ve aralıksız bloklara ihtiyacınız var. Neyi başardığınızı görmek için sadece bir haftalığına olsa bile, denemeyi düşünmüyorsunuz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Resmi eğitiminiz bittikten sonra bile alanınıza dair bilgi ediniyorsunuz. Herkeste rastlanmayan bir öğrenme tutkunuz var. Ayrıca bilgi birikiminiz ve uzmanlığınız da herkesin harcı değil. Bugün bilgeliğinizin bir parçasını insanlarla paylaşma fırsatı bulacaksınız. Cesur olun. Toplantı ve sunumlarda fikirlerinizi dile getirin, zira olgun görüşleriniz mutlaka kabul görmeli.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, uzun süre boşlukta kalıyor. Akademik konularınızda, yolculuklarınızda gecikmeler yaşayabilirsiniz. Ay, 19:05 itibariyle Balık burcuna geçiyor. Ay-Venüs arasındaki güzel kontak sayesinde akşam kariyerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Mars ve Kiron karşıtlığı nedeniyle gün içinde aşk hayatınızda agresif tepkiler verebilirsiniz. Vereceğiniz tepkilerde bu sefer geri dönüş olmayabilir. Sakin olmalısınız.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sıkıntıların hafiflemeye başlıyor! Kendini etrafındaki insanlara istediğin gibi ifade etmek için ideal bir gün… Önemli mülakatların için bugünü tercih edebilirsin. Sıkıntıların hafiflemeye başlıyor. İsteklerini açık bir dille ifade etmen endişelerini ortadan kaldıracak. İç huzurun yerinde. Rekabetin yüksek olduğu bir çalışma ortamındaysan, kendini çalışmalarınla ispat edeceksin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınızla birlikte yeni yerler keşfedip, keyifli aktivitelerde bulunmak isteyebilirsiniz. Enerjik ruh haliniz etrafınızı yorabilir fakat birazcık da kendinizi sorumluluklarınıza adapte etmeniz gerekiyor.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yeni ufuklara açılmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Yeni şeyler öğreneceğiniz bir gündesiniz. Sevdiklerinizle birlikte yolculuklar planlayabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluğunuz artabilir. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için düzenlemek isteyebilirsiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir konuda uzmanlaşabilmek için öncelikle o konuda öğrenmeniz gereken şeyler olduğunu bilmeniz önemli. Ben biliyorumculuk alıma kapalı bir tutumdur

9 Ekim 2019, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, partnerinizin ve yakınlarınızın birtakım sorunları ile ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmanız gereken bir zamandasınız.

9 Ekim 2019, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar her zaman vaat ettiklerini yapmazlar. Bugün karşınıza boş sözler veren biri çıkabilir; arkada gizli bir ajandası var gibi görünüyor. Hemen güvenmeyin.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugünhayatınızda kandırılmalara açıksınız, dikkat. Anneniz için bir fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz. Sizin desteğinize ihtiyacı var.Alımlı ve mistik tavrınızla dış dünyada dikkat çekebilirsiniz. Herkesi etkiniz altına alabilirsiniz. Mars'ın kararsız kaldığı Terazi burcundaki seyahati arkadaşlarınızla eşiniz arasında kalmanıza neden olabilir. Herkese gereği kadar değer vermelisiniz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İkizler burcu son derece içinize kapanık olduğunuz bir gün olacaktır. Hem kendi sesinizi duymaya çok müsaitsiniz pozitif olarak hem de maalesef dış seslere kulaklarınız tamamen kapalı. Daha fazla fikir duymak da başkalarına hesap vermek de istemiyorsunuz. Siz zaten en doğru olanı yapıyorsunuz. En güveneceğiniz ses kalbinizin sesi olacaktır.

9 Ekim 2019, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; birkaç gündür devam eden iletişim trafiği sonucunda artık emeklerinin karşılığını alabilir, sosyal medya da aktif paylaşımlarda bulunabilirsin. Akşama doğru özellikle işle ilgili organizasyonlar içinde ön plana çıkabilir, hedef ve beklentilerini gerçekleştirme yolunda desteklerden faydalanabilirsin.

9 Ekim 2019, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 56' 49" R
Ay
Oğlak
18° 35' 28"
Merkür
Koç
16° 43' 02"
Venüs
Boğa
00° 23' 34"
Mars
Balık
29° 20' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 32"
Satürn
Balık
16° 31' 55"
Uranüs
Boğa
22° 19' 08"
Neptün
Balık
28° 53' 35"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 52"
Lilith
Başak
23° 16' 59"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>