İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Attığın adımlar konusunda dikkatli olmalısın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Ekim 2019, Cumartesi

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 40%

Öfkenin yapıcı bir şekilde nasıl serbest bırakılacağını öğrenmek çok önemli. Sizin için bunu yapmak zorsa, cesur olun. Unutmayın ki, çoğu insan için bu çok zor bir şey ama imkansız değil! Duygularınızı, içinizde inşa etmektense ortaya çıktıkları anda, serbest bırakmak ve ifade etmek gerekir. Çünkü duygularınız içerde hapsettiğinizde, derinleşebilir ve büyüyebilir ve bu genellikle bir patlamaya yol açar. Etkili bir iletişim düşünün, böylece öfkelendiğinizde bunu ifade edin.

Detaylara karşı olan dikkatsizliğinizden dolayı her zamanki yüksek standartlarınızı karşılamayan projeler sizi aniden endişelendirecek. Yaptığınıziçin insanlar sizi aramaya başlayabilirler, ama bu yeterli değil. İyi haber şu ki, kurnazlığınız, içinde bulduğunuz durumdan gizlice sıyrılmanızı sağlayacak. Sadece bir bukalemun gibi renginizi değiştirin, bu sayede herhangi birinin gazabından kaçabildiğiniz, göreceksiniz.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Bugün hassas ve savunmasız yönünle temasa geç. Olmadığın biri gibi davranma. Odadaki herkesin dikkatini çekmeden ve kendin gibi olarak da güzel vakit geçirebileceğini bil. Duygularını dengele ve kendine biraz alan tanı. Başkalarına verdiğin tavsiyeleri şimdi biraz da kendine uygula.Bugünün teması hayal gücü ve düş kurmak olabilir. Gezegenlerin enerjisi sizi bulutların üzerine çıkarıp yere inmenizi zorlaştırabilir. Kişisel hayallerinizi takıntı haline getirebilirsiniz. Önceki gece izlediğiniz bir film sürekli kafanızda dönebilir. Gün içinde sık sık mola vermeye çalışın ve yapabiliyorsanız dışarı çıkıp biraz hava alın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tıpkı kutudan çıkan bir yılan gibisin. Sinsi olmak konusunda oldukça kabiliyetlisin ve eğlencelisin de. Şakaların durmak bilmeyecek ve insanları mizah anlayışın ve espri yeteneğine hayran bırakacaksın. Adeta ışıldayacaksın! Günün belli vakitlerinde bir miktar çatışma yaşanabilir. Çok takmamaya ve küçük şeyleri büyütmemeye bak.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Oğlak burcunda ilerliyor. Ay, sabahın ilk saatleriyle Uranüs ile pozitif kontaklar kurarak size maddi anlamda güzel gelişmeler yaşatabilir. Beklemediğiniz bir para elinize geçebilir. İlerleyen saatlerde Ay'ın kurduğu kontakların sertleşmesiyle, ilişkinizde gerginlikler olabilir. Ay-Güneş negatif açısıyla aşk hayatınızda akşam saatlerinde agresif olabilirsiniz. Çocuklarınızla da sert bir iletişim tonu kullanabilirsiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Attığın adımlar konusunda dikkatli olmalısın! Ay, toprak burcunda hareket ediyor. Sorun çözmek adına ideal bir gün. Hayattaki duruşunu ve konumunu yeniden şekillendirmeye başlıyorsun. Hırslısın, fakat hırsına yenilmek istemiyorsan attığın adımlar konusunda daha dikkatli olmalısın. Özel hayatında kendinle yüzleştiğin günlerdesin. Hatalarının farkına varıp çözüm yolları arayabilirsin. Özlem duymak kötü bir şey değil… Bugün sürpriz taliplerin olabilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Radikal bazı değişimler içinde olmak isterken bir yandan da konfor alanlarınızdan bir türlü vazgeçemediğiniz için kendinize kızıyor olabilirsiniz. Öncelikle ne istediğinize karar vermelisiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özellikle işle ya da bağlayıcı sorumluluklar nedeni ile kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Bazı şanssızlıklar var, aşırı ısrarcı olmamalısınız.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İntikam almak gibi zehirleyici düşüncelerden uzak daha bilgece kararlar almanız ve evreni okul olarak görüp sakinleşmeniz gereken bir evreden geçmektesiniz.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars bugün burç değiştirirken hayatınızda kendinizi daha fazla göstermek, yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı sergilemek, kişiliğinizin özgün yönlerini ortaya koymak adına fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Egolar ön plana çıktığında bu durumun sizi sevdiklerinizden uzaklaştırmamasına dikkat etmelisiniz. Mars'ın bu zararlı geçişi ve konumu sizi sevdiğiniz konu, uğraş ve kişilerin üzerinden imtihan edebilir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sevdiklerinizle konuşmanın çok zor olduğunu düşünüyorsunuz. Oysa konuşmaya başlarsanız, hiç de beklediğiniz gibi olmayacağını göreceksiniz. İçinizde tutmayın ve her beraber sorunlarınıza çözüm arayın.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün metafizik konular ve okült bilgilere vakit ayırın. Bu tarz çalışmalara dahil olun.Bugün ailenin gelir paylaşımlarıyla ilgili karar alacağınız bir gündesiniz. Fikir ayrılıkları için kalıcı çözümler üretmek zorundasınız. Herkes sizin dediklerinize önem verir. Kardeşlerle ilişkilerinizi dengede tutun.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızdan tam da destek görmeye ihtiyacınız varken ortadan kayboluyor olabilirler. Yaşadığınız bazı bulanıklıklarda çevrenizin desteğe ihtiyaç duyuyorsunuz. Plüton'un Satürn ile beraber haritalarınızın 8. Evinde hareket ediyor olması, bazı kayıplara olabilir. Yeni hobiler geliştirmek size iyi gelecektir.

5 Ekim 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün dikkatini maddi konulara odaklamış olabilirsin. Bir anlık hevesle ani harcamalar yapabilir, birden fazla yere borçlanabilir ve ödemelerinde gecikme yaşayabilirsin, dikkat etmelisin. Sağlığınla ilgili tehlike oluşturabilecek alanlarda kendini ön plana atmamalısın. Sürekli ertelediğin bir konuyla bugün yüzleşmek durumunda kalabilirsin.

5 Ekim 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 48' 19" R
Ay
Oğlak
16° 37' 42"
Merkür
Koç
16° 40' 06"
Venüs
Boğa
00° 12' 47"
Mars
Balık
29° 13' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 30"
Satürn
Balık
16° 31' 08"
Uranüs
Boğa
22° 18' 39"
Neptün
Balık
28° 53' 19"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 22"
Lilith
Başak
23° 16' 01"
True Node
Koç
15° 22' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>