İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Sağlıklı düşünmek için yalnız kalmak isteyebilirsin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ekim 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 60%

Bugün sevgilinizin duygusal anlamda size karşı biraz mesafeli olduğunu hissedebilirsiniz. Gezegensel enerjiler sizi rahatsız edebilir ve kişisel kaygılara gömülebilirsiniz. Kendinizi sizi seven birisine karşı kapatmamaya çalışın. Onlarla zihninizdekileri tartışın. Bu şekilde destekleyici olabilirler ve size biraz pozitif enerji verebilirler. Kalpten bir paylaşım yapmaktan çekinmeyin.

Bugün çok fazla şey halletmek için iyi bir gün. Birden fazla göreve konsantre olmayı ve çeşitli projeleri bir kerede bitirmek size çok kolay gelecek. Telefon görüşmeleri yapacak, e-postalara yanıt verecek ve kendi projelerinizde de aynı anda çalışacaksınız. Bugün süper kahraman gibi hissedebilirsiniz! Çünkü gezegenlerin enerjileri şu anda dayanıklılığınızı ve açıklığınızı artırıyor. Öyleyse bundan faydalanın!

Konu ev dekorasyonuna gelince, anında keyif alma duyguları ortaya çıkıyor. Bugün kendinizi öğle aranızda dışarı çıkıp bazı gerekli alışverişler yaparken bulabilirsiniz. Uzun vadede evinize gerçekten yakışacak şeyleri iyice düşünün. Moda gelip geçicidir, ve onu takip etmek de pahalıya patlayabiliyor. Gerçek tarzınıza uyan şeyleri alarak daha iyi bir alışveriş yapabilirsiniz. Çok fazla şey almanıza gerek yok fakat aldığınız şeyler uzun süre kullanılır olmalı.

Bugün birine tutkulu bir ilan veya itirafta bulunmak için hazır hissediyorsun. Gezegenler etkileme ve etkilenme hislerini harekete geçirmekte olduğundan, fevri ve tahrik edici bir modda olabilirsin. Eğer birilerini kesiyorsan, onlara karşı cesur olacaksındır. Onları iltifata boğabilir ve ne kadar ilgilendiğini gösterebilirsin. Eğer halihazırda bir ilişkin varsa, yakınlık ve samimilik için harika bir gündesin.Bugün tıpkı kutudan çıkan bir yılan gibisin. Sinsi olmak konusunda oldukça kabiliyetlisin ve eğlencelisin de. Şakaların durmak bilmeyecek ve insanları mizah anlayışın ve espri yeteneğine hayran bırakacaksın. Adeta ışıldayacaksın! Günün belli vakitlerinde bir miktar çatışma yaşanabilir. Çok takmamaya ve küçük şeyleri büyütmemeye bak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi kurtulamadığınız bir güç mücadelesinin içine sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu mücadelenin sizinle ya da yaptıklarınızla hiçbir ilgisi olmayabilir. Bir şekilde yavaşlamanızı isteyen kısıtlayıcı bir güç unsuru söz konusu olabilir. Sizi ilgilendirmeyen çatışmalara müdahil olmaktan mümkün olduğunca kaçının.

4 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Saat 10:33-20:43 aralığında Ay, boşlukta kalıyor. İkili ilişkilerinizde anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Bazı kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. 20:43 itibariyle Ay, Oğlak burcuna geçiyor. Ekonomik koşullarınıza odaklanacağınız bir akşama ilerliyorsunuz. Mars Terazi burcuna bugünden itibaren geçiyor. 19 Kasım'a kadar aşkınız için savaşma vakti. Bazı korkularınızın üstüne giderseniz partnerinizle birbirinize tutkuyla bağlanacağınız günler yaşayabilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sağlıklı düşünmek için yalnız kalmak isteyebilirsin! Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket ediyor. Olayların beklentilerin doğrultusunda şekillenmemesi seni bir yandan da aslında başka bir mücadelenin içine sokuyor. İlişkisinde sorunları olan bir İkizler burcuysan, sağlıklı düşünmek için yalnız kalmak isteyebilirsin. Aile içerisinde çözümlenemeyen hukuki konular, bugün çözüme kavuşabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olarak kendinizi güçlü, sağlam ve sarsılmaz hissedeceğiniz bir gündesiniz. Önemli işlerinizi gün içinde planlayarak hareket etmeniz sizin için olumlu sonuçlar doğurabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde karşınızdakini de düşünmeniz gereken bir gündesiniz. Ani tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların içine daha fazla girmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ortaklı konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

4 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sıkılgan olabilir ve ne istediğinize karar vermekte güçlük çekebilirsiniz. Hava almak ve dışarıda olmak isteyip çok kısa süre sonra vazgeçebilirsiniz

4 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler ve yakın çevreyle ilişkiler konusunda beklentinizin tam karşılanamayabileceği bir gün olsa da, öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılabilir, görüşme ve toplantılarda yer alabilir, bu süreçte yeni teklif ve fırsatlarla karşılaşabilir, kısa süreli seyahatlere çıkabilirsiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ruhsal sağlığınız fiziksel sağlığınıza da bağlı olduğundan, bugün aktif olduğunuzdan emin olun! Spor yapıp endorfin salgıladığınızda, zihniniz de berraklaşır ve daha olumlu düşünmeye başlarsınız.

4 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınızda kararsızlıklar dönemi başlıyor. Zira Mars bugün Terazi burcuna geçiyor.Bu dönemde sosyal ilişkiler ve aşk hayatınızda gelgitler yaşayabilirsiniz. Ayrıca sportif faaliyetlerden dolayı kazalara açıksınız. Çocuğunuzla tartışmalı bir döneme adım atabilirsiniz. Onun isteklerine kulak vermelisiniz.

4 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

4 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Arkadaşlarınızın ve yakın akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenecek, onlara yardımcı olmaya çalışacaksınız. Bu arada sevdiğinizin sıcak ilgisi moralinizi yükseltecek ve duygularınızı yatıştıracak. Sabah saatlerindeki duygusal geriliminiz akşam saatlerinde tamamen dağılacak.

4 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; kendine ve sevdiğine daha fazla vakit ayırabilir, gün içinde sosyal ve duygusal ilişkilerde aktif olabilirsin. Burç değiştiren Mars önümüzdeki günlerde aşk hayatına hareket getirebilecek tartışmalı ortamlara zemin hazırlayabilir. Sevdiğinle aranda yaşanabilecek gerginliği konuşarak ve empati kurarak çözmeye çalışabilirsin.

4 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 05" R
Ay
Oğlak
15° 52' 56"
Merkür
Koç
16° 39' 01"
Venüs
Boğa
00° 08' 40"
Mars
Balık
29° 11' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 43"
Satürn
Balık
16° 30' 51"
Uranüs
Boğa
22° 18' 27"
Neptün
Balık
28° 53' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 11"
Lilith
Başak
23° 15' 39"
True Node
Koç
15° 22' 35"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>