İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Dik başlı tarafını törpülemelisin! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2019, Perşembe

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 80%

Lüks eşyalara yaptığınız harcamalar, kemerinizi biraz sıkmanız gerektiğini hissettirebilir ve bu sizi biraz üzebilir. Kendinizi çok fazla suçlamamaya çalışın. Hepimiz bunu zaman zaman yapıyoruz. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgilinizle bir araya gelip bir oyun, konser ya da filme giderek bu üzüntüden kurtulun. Herhangi bir proje üzerinde çalışıyorsanız, ona zaman ayırın.

Bugün işlerin başına geçme zamanı. Sizi ateşleyici bir hava var ve etkinizin kapsamı neredeyse sınırsız. Kendinizi hiçbir şekilde geri tutmayın. Her projeye, işlerin sizin lehinize sonuçlanacağını bilerek güvenle atılın. Ufkunuzu genişletin, bunun mükafatı mükemmel olacak. Aktif kalın, doğal olarak yararlı insanları ve durumları çekeceksiniz.

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Birini disipline etmen gerektiğini fark edebilirsin. Çocukların varsa, fazla enerjileri gözüne çarpabilir. Bunu düzgünce dışa aktarmalarına yardımcı olacaksın. Onları dışarı egzersize çıkar. Ya da evde başkalarını rahatsız etmeden oynamalarını sağla. Çocuğun yoksa, yeğenin veya komşunun çocuğuyla ilgilenmen gerekebilir.Bugün kendinizi kurtulamadığınız bir güç mücadelesinin içine sıkışmış gibi hissedebilirsiniz. Bu mücadelenin sizinle ya da yaptıklarınızla hiçbir ilgisi olmayabilir. Bir şekilde yavaşlamanızı isteyen kısıtlayıcı bir güç unsuru söz konusu olabilir. Sizi ilgilendirmeyen çatışmalara müdahil olmaktan mümkün olduğunca kaçının.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün güne çok daha farklı bir şey yapmanın heyecanı ile başlayabilirsiniz. Herkesin zaman zaman gündelik işlerden başını kaldırıp kısa bir soluklanmaya ihtiyacı vardır ve ayrıca bu zamanlar tamamen farklı bir şeyler denemek için oldukça elverişlidir. Belki günlük rutininizden farklı bir şeyler yapmak istersiniz ya da izin gününüzdeyseniz, dışarı çıkıp hoşunuza giden bir şeyi yapabilirsiniz. Yeni bir stil oluşturup saçınızı kestirebilirsiniz. Bu da yaşamınıza renk katarak gelecek güzel günlerin habercisi olabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, hareketini Yay burcunda sürdürüyor. Gün içinde iki önemli olaya şahit oluyoruz. İlki, Plüton retrosunun sona ermesi olacak. Ödemelerinizi düzenlemek adına daha güzel bir zamanda olacaksınız. İkinci olarak ise Merkür, Akrep burcuna giriş yapıyor. 9 Aralık'a kadar yeni birteklifi ya da terfi haberi alabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili de bir test sonucu çıkabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dik başlı tarafını törpülemelisin! İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariye su burcunda hareket etmeye başlıyor. Evli İkizler burçları yine eşleri veya çocukları tarafından önümüzdeki günlerde de şikâyet dinleyebilir, bol bol eleştiri alabilirler. Bu konuda dik başlı tarafını, en azından bu süreçte biraz törpülemen yararına olacak. İstemediğin sürece kimse fikirlerini değiştiremez. Çözümü uzaklarda arama! Kararlarını iki kez gözden geçirmek aslında derdine deva! Kronik rahatsızlığın varsa, rutin kontrollerini aksatmamalısın.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ya da ilişkilerinizde beklenmedik bazı gerçekleri öğrenebilirsiniz. Bu aşamada öğrendiğiniz şeyi asla kimseyle paylaşmamalısınız. Çünkü bu hayatınızın en önemli sırrı olabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde karşınızdakini de düşünmeniz gereken bir gündesiniz. Ani tepkilerinize dikkat etmelisiniz. Denge arayışı içinde olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuların içine daha fazla girmek isteyebilirsiniz. İlerleyen zamanlarda ortaklı konular gündeme gelebilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir.

3 Ekim 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda oldukça şanslı olacağınız bir gündesiniz. Partnerinizden göreceğiniz sevgi ve ilgi aynı zamanda affedicilik sizi epey rahatlatacak.

3 Ekim 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev işleri, gündelik uğraşlar, detay, hesap, incelik gerektiren konular gündeminize gelirken siz de mükemmeliyetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kaygı ve kuruntular uzak durmalı, gereksiz ayrıntıları dert edinmemelisiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün pek çok insanın size söyleyecek çok şeyi olabilir ama oturup dinlemeyi tercih etmek istemeyeceksiniz. Çünkü öncelikli olarak kendi düşüncelerinizi duymanız gerekiyor. Bunu hak ettiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sakın gerekli gereksiz yere konuşarak eşinizin kalbini kırıp kafasını karıştırmayın. Zira söz gümüşse sükut altındır.Hakkınızda yapılan dedikodulara da kulak asmamanızı öneririz. Sizi çekemeyen pek çok kişi olabilir. Önemli olan sizin kimlerle dostluk kurmak isteyeceğiniz. İstemedikleriniz zaten doğal olarak uzaklaşırlar.

3 Ekim 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sezgileriniz çok güçlü. Olacakları önceden tahmin edeceksiniz. Bu da size artı puan kazandıracak. Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz. Parayla ilgili yenilikler var. Toplu para alacaksınız. Yalnız evde ani ve hiç beklenmedik bir harcama olacak.

3 Ekim 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kariyeriniz konusunda daha agresif bir tutum sergileyebilirsiniz. Uzun süredir istediğiniz gelişmelerin olmaması sizi daha atılgan hatta saldırgan diyebileceğimiz bir hale sürükleyebilir. Öncü olmak, istedikleriniz için savaşmak size bir şey kaybettirmeyecek, aksine yılın bu noktasından itibaren işlerinizde fark yaratmanıza sebep olacaktır.

3 Ekim 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ev işleri, gündelik uğraşlar, detay, hesap, incelik gerektiren konular gündeminize gelirken siz de mükemmeliyetçi yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kaygı ve kuruntular uzak durmalı, gereksiz ayrıntıları dert edinmemelisiniz.

3 Ekim 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 06" R
Ay
Oğlak
16° 20' 55"
Merkür
Koç
16° 39' 41"
Venüs
Boğa
00° 11' 14"
Mars
Balık
29° 13' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 31' 02"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 18"
Lilith
Başak
23° 15' 53"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>