İkizler Burcu

İkizler Burcu

22 Mayıs - 21 Haziran
Yüklü alışverişlerden kaçınmalısın! Günün Mottosu

İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 60%

Büyüleyici bilgiler ve yeni fikirler bugün karşınıza çıkabilir. Bu, hayal gücünüzü harekete geçirir ve sizi şimdiden zamanınızın ve konsantrasyonunuzun çoğunu alabilen projeleriniz için sizi cesaretlendirir. Ayrıca bugün özellikle seksi görünüyor ve hissediyorsunuz. Sevgilinizle yakın bir buluşma ayarlamak şu an için iyi bir fikir. Bu aynı zamanda yeni kıyafet almak için harika bir gün.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, ama aynı zamanda da değişime direniyorsunuz. Bu çatışmayı çözmek için, içeride ve kişisel olarak derin bir düzeyde çok şey yapılmalıdır. Bunu yaparken başkalarından sizi ayıracağını ve günlük rutininizi değiştireceğini hissederek tereddüt edebilirsiniz. Ama geri çekilmek zorunda değilsiniz. Sadece bazı şeyleri stoklamalısınız.

Bugün beklenmedik bir miktar para gelebilir. Çok büyük bir miktar olmasa da, işinize yarayacak gibi duruyor. Belki borç para verdiğiniz biri size sonunda paranızı ödeyebilir ya da uzun süredir elden çıkarmak istediğiniz bir eşyanızı sonunda satabilirsiniz. Bu her ne olursa olsun, bu parayı bir arkadaşınızı akşam yemeğine çıkararak kullanmak isteyeceksiniz. O zaman, iyi eğleceler!

Bugün senin için birçok güzel şey gerçekleşebilir. Gergin hissettiren ve zaptetmesi zor heyecanının da varlığıyla tetikte olacaksın. Bu durumdan profesyonel hayatın adına faydalanabilirsin. Diğerleri ise karşına çıkan beklenmedik şeylerle başa çıkış yönteminden etkilenecek! Bu ilerlemek adına kendini kanıtlayabilmen için büyük bir fırsat!Gezegenlerin bugünkü enerjisi herkesin duygularını her zamankinden fazla tetikleyecek, dolayısıyla evden çıkmadan önce zırhınızı kuşanmayı ihmal etmeyin. Otoyollarda kornaya basıp küfreden sürücülere rastlayacaksınız ve gideceğiniz yere vardığınızda arkadaşlarınızın aklı yerinde olmayacak. Başkalarının çatışmalarından uzak kalmaya çalışın ve gereksiz duygusal yükselişlerden kaçınabilmek için kendi yüzleşmelerinizi de başka bir güne saklayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün teması hayal gücü ve düş kurmak olabilir. Gezegenlerin enerjisi sizi bulutların üzerine çıkarıp yere inmenizi zorlaştırabilir. Kişisel hayallerinizi takıntı haline getirebilirsiniz. Önceki gece izlediğiniz bir film sürekli kafanızda dönebilir. Gün içinde sık sık mola vermeye çalışın ve yapabiliyorsanız dışarı çıkıp biraz hava alın!

6 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, günün tamamında Oğlak burcundaki ilerlemesini sürdürüyor. Borçlarınızın gündemde olacağı bir gün olabilir. İçinizden harcama yapmak gelse de kendinizi frenleyebilirsiniz. Ay-Neptün arasındaki olumlu görünümle kariyer hayatınızda işler hayalinizdeki gibi gidebilir. Ay-Plüton kavuşumu sayesinde de eşinizin geliriyle ilgili artışların yaşanabileceği bir süreçten geçebilirsiniz. Miras konularınızda hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin.

6 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yüklü alışverişlerden kaçınmalısın! Ay, öncü burçta hareket ediyor. Maddi anlamda yüklü alışverişlerden kaçınmanda fayda var. Önemli bir toplantın varsa ve gününü değiştirebiliyorsan, bu konu için biraz daha gözlem ve çalışma yapıp ertelemen senin için daha iyi olacaktır. Eğer yaptığın yatırımlar varsa, bunları daha karlı hale nasıl getirebileceğin üzerine kafa yormaya başlayabilirsin.

6 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı duyguları dengede tutabilmek için sizlerde çok uğraş veriyor olabilirsiniz. Özellikle bugün baba ya da eş gibi figürlerle olan diyaloglarınızda daha sakin kalmalısınız. Bazen özgürlüğünüzden ödün vermeniz gerekebilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Daha dikkatli olmalısınız. Parasal konular söz konusu olduğunda bugün biraz daha önlemci olmaya bakın. Ancak gereksiz korku ve endişelere yönelmemelisiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda daha nazik ve anlayışlı bir tutum sergileyebilirsiniz. İkili ilişkilerde risk alan ve kendisini kontrol etmekte güçlük çeken yönleriniz ön plana çıkabilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mücadele ruhunuzu yeniden keşfedeceğiniz bir gün. Karşınıza çıkan güçlü kişiler ve kadınlar mücadele ruhunuzu ateşleyebilir. Yüzeysellikten uzak ve derin düşünebilirsiniz. Konsantrasyon gerektiren konularda planlı hareket edebilir, başarılı olabilirsiniz.

6 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sağlığınıza daha fazla dikkat edin. Hem duygusal sağlığınız, hem de fiziksel sağlığınız biraz tehlikede olabilir. Duygularınızla bağlantıda olmanız yararlı olacak. Kendinize farkındalık için ufak bir mola hakkı verin.

6 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk hayatınızda gerginlikler önünüze çıkabilir. Partnerinizin manipülatif davranışları canınızı sıkacaktır.Akışta kalmalı gün içinde bir çok faaliyete yönelerek kafanızı dağıtmalısınız. Ortak paylaşımlar nedeniyle aile içinde çıkacak huzursuzluk sizin pratik çözümlerinizle halledilir.

6 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

6 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Genel anlamda zorlu süreçlerden geçiyor olabilir. Plüton bazen bezdirir. Ancak bu süreçler bitecek ve sizin de daha iyi, çok daha iyi hissedeceğiniz zamanlar gelecek. Gebelik planlayan İkizler burçları için güzel haberler söz konusu olacakken, planlamayan İkizler burçlarının çok daha dikkatli olmaları gerekiyor.

6 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili İkizler; bugün endişe duyduğun konuların sayısı artarken, ortaklı işlerine ve ekonomik koşullarına dikkat etmelisin. Gün içince duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Finansal konular açısından dengeyi sağlamak zorlaşabilir. Akşam saatlerinde kendini daha romantik hissedebilirsin.

6 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>