Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yüzleşme Zamanı Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Kasım 2021, Çarşamba

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 60%

İçinizden bir ses bugün yavaşlamanız için sizi uyarıyor. Bir mola verip liderliği başkasına devrederseniz, muhtemelen en iyisini yaparsınız. Evdeki işlere yoğunlaşın ve sevdiklerinizle ilgili sorunlara kulak verin. Zihinsel bir tartışmanın olması oldukça muhtemel. Bilinçli olarak fark etseniz de etmeseniz de, ele alınması gereken ciddi konular var.

Bugün, hayallerinin gerçekleşmesi açısından iyi bir gün. El atacağınız yaratıcı bir projeniz olabilir. Belki de ticarete atılacaksınız. Ya da zaten çalıştığınız şirketi genişletmeye çalışıyorsunuzdur. Hayali düşünceleriniz ve özenli tavrınız bugün başarılı olacak olmalı. Planlarınız hakkında cesur olun ve onları dinleyecek insanlarla konuşun!

Bugün derin bir nefes alın! Şimdi bir tane daha. Meditasyonhayatınızla ilgili sorunları çözmenizi sağlayacak. Unutmayın, belirsizlik büyümenin habercisidir. İçinizdekilere güvenmeseniz de, bugünkü atmosfer sizi bunu yapmaya zorlayabilir. Devam edin, bu hoş bir değişim olacak!

İnsanlarla pozitif açıdan etkileşim kurmayı zorlayıcı bulabileceğin bir gün. Etrafta dengesiz ve gergin bir enerji akışı var ve sen de kasvetli kişiliklerin kurbanı olmak istemiyorsun. Çabaların karşılığı ürettiğin huzur ise pek memnun karşılanmayabilir ve girişimler boşa gidebilir. Psikolog rolünü üstlenme. Kendi işlerine odaklan gerisini de akışa bırak.Arkadaşınız olduğunu sandığınız birisinin pek güvenilir olmadığı ortaya çıkabilir bugün. Dört bir yanınızda aldatıldığınıza dair işaretler görebilirsiniz. Birisi sizden bir şeyler saklıyor ya da su katılmamış yalanlar söylüyor olabilir. Hemen birinden şüpheye düşmeyin ancak birisini herhangi bir konuda dikkate almadan önce durumu bütün yönleriyle inceleyin. Zaten böyle yapmak her zaman en iyisidir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu aralar konuşmayı çok istediğiniz insanlar varsa, en iyisi onları bir kenarı çekip her biriyle ayrı ayrı konuşmanız. Zira kalabalık gruplarla kurulan iletişim bugün karışık bir hal alacak gibi görünüyor; herkes hariçten gazel okuyabilir ve siz düşüncelerine gerçekten önem verdiğiniz kişiyi dinleme noktasına gelemeyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarla baş başa vakit geçirmek paha biçilemezdir, bu yüzden bu ilişkilerinize gereken özeni gösterin.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Gün içinde finansal konularda akılcı hesaplamalar yapmakla ilgilenebilirsiniz. Krediler, ödemeler, aylık kazançlarla ilgili gündemler olabilir. Finansal anlaşmalar, ortaklıklar içine girebilirsiniz. Satışlardan kazançlar olabilir.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dalgınlığın gün içinde bazı işlerini aksatmana neden olabilir. Ancak günün ilerleyen saatlerinde kendini toparlayacaksın. Kariyer yaşamında aldığın iddialı kararları, güçlü adımlarla hayata geçirmen çevrenin dikkatinden kaçmayacak. Yakın arkadaş grubundan kimselerin hakkında konuştuklarına dikkat kesiliyorsun. Durumu açıklığa kavuşturmak için yüzleşmek isteyebilirsin.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı öfkeli davranışlarınız olabilir. İçinizde tuttuğunuz anlamsız gerilim enerjisi yanlış davranışlara sevk edebilir. Bu gerilime sebep olacak konuları tekrar gözden geçirmeli bu kadar öfke dolu sert davranışlar gerektirip gerektirmediğini iyice düşünmelisiniz. öfkeyle kalkan zararla oturur sorumluluk sahibi olmak davranışlarında tutumlu olmayı getirir. Sorumluluklarınızı bilin.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız için en iyisini yapma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendini çok iyi hissedeceksin. Sahip olduklarının farkına varıp hak ettikleri değeri vermek senin için daha iyi olacak. Elindekilere şükretmek daha iyilerine ulaşmak için önünde yeni yollar açabilir.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bir arkadaşınız bugün bir kazadan ya da yaralanmadan ötürü meydana gelen karmaşıklıkla başka çıkmak için yardımınıza ihtiyaç duyabilir. Ona yardım etmek için çok fazla fiziksel ve zihinsel çaba göstermeye istekli olacaksınız ve o kişi bunun için size çok minnettar kalacak. Bununla birlikte, fiziksel emek söz konusuysa, vücudunuzu yapabileceklerinin ötesine zorlamayın. Bu size veya başka birine yardımcı olmayacak!

10 Kasım 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarının fikirlerinin kendi gerçeğinizin önüne geçmesine izin vermeyin. Kendinizden sebepsiz yere şüphe etmek sizi sadece yoracaktır. Eğer çevrenize uyum sağlayamadığınızı düşünüyorsanız belki de çevrenizi değiştirmelisinizdir. Herkesin destekçiniz olması pek olası olmasa da gereken kişileri arkanıza almayı başaracaksınız.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Huzursuz bir tutum sergileyerek, hakkınızda ki fikirleri öğrenmeniz mümkün değil. Gereksiz bir tartışma başlatarak, bir sonuca varamazsınız. Gelişigüzel olayların sizi tatmin etmeyeceğini bildiğiniz için, seçicisiniz. .

10 Kasım 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayat yolculuğunuzda üstesinden gelmek zorunda olduğunuz engeller bu dönemde artacak. Fiziksel ve ruhsal açıdan kendinize fazla yüklenmemeye dikkat edin. İyice düşünüp, hangi zorlukların sizi cidden engellediğini ve gerçekten enerjinizi harcamaya değeceğini tespit edin. Yanlış tahminlerde bulunursanız, sağlık sorunları yaşamanız işten bile değil.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel tercihleriniz çok daha fazla ön planda olacak. Etkin adımlar atmak için biraz daha beklemede kalmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Süreci doğru yönetmeyi başarabildiğiniz takdirde herhangi bir sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

10 Kasım 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çok güçlü sevgi bağlarınız var, sevgilinizle gerçek anlamda bütünleşmişsiniz. Bu da sizi, imrenilen bir ikili yapıyor. İlişkiniz uzun ömürlü. Aynı konumda olduğunuz biriyle sürdürdüğünüz çekişmeveriminizi düşürüyor. Bu kırgınlığı onarma çabası içine girin, sonuç umutlu. Maddi sıkıntısı olan herkese koşuyor ve bu yüzden de zaman zaman siz sıkıntı yaşıyorsunuz. Hava şartlarından etkilenerek böbrekleriniz veya sindirim sisteminizle ilgili hafif rahatsızlıklar hissetmemek için tedbirli olun

10 Kasım 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 30" R
Ay
Oğlak
08° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 29' 08"
Venüs
Koç
29° 28' 38"
Mars
Balık
28° 46' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 09"
Satürn
Balık
16° 27' 57"
Uranüs
Boğa
22° 16' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 20"
Lilith
Başak
23° 12' 02"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>