Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Mutlu Haberler Alıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Kasım 2021, Salı

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün evinizde bayram havası var. Bir aile üyesinin doğum günü mü? Çok sayıda eğlenceli şakaların ve derin konularda yoğun tartışmalar yapıldığı, dünyadaki garip öykülerin anlatıldığı bir gün. Başka birinin evinde yine böyle bir buluşma planları yapılabilir. Herkes gittikten aşk konusu gündeme gelecek. Bu akşam olan bir şey sizi ve sevgilinizi yakınlaştırmış olabilir. Keyfini çıkarın!

Bugün bazı şeyleri olduğu gibi bırakmayı düşünmelisiniz. Başladığınız projeler üzerinde çalışmak sizin için çok çalışmaktan ziyade daha faydalı olacaktır çünkü doğru şeyi yapmadığınız için endişeleniyorsunuz. Sebepsiz yere kendinizi yormanın zamanı değil. Şüphelerinizi kendinize saklayın!

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Sözlerine bir güç hakim ve fazlasıyla özgüvenli hissediyorsun. Her şey hızlı ilerliyor olabilir ama senin de bu hızı yakalayacak keskinlikte ve ataklıkta bir yapın var. Seni bekleyen harika fırsatlar var, özellikle de başkalarıyla işbirliği yaparsan. Bir partiye veya sosyalleşebileceğin bir ortama katıl; ve en muhteşem halini gururla kalabalığa sergile.Bu aralar konuşmayı çok istediğiniz insanlar varsa, en iyisi onları bir kenarı çekip her biriyle ayrı ayrı konuşmanız. Zira kalabalık gruplarla kurulan iletişim bugün karışık bir hal alacak gibi görünüyor; herkes hariçten gazel okuyabilir ve siz düşüncelerine gerçekten önem verdiğiniz kişiyi dinleme noktasına gelemeyebilirsiniz. Yakın arkadaşlarla baş başa vakit geçirmek paha biçilemezdir, bu yüzden bu ilişkilerinize gereken özeni gösterin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birini kanatlarınız altına alabilirsiniz. Yakın çevrenizde biraz daha yardıma ya da yönlendirmeye ihtiyacı olan biri olabilir. Bugün bir adım atıp bu kişiyi muhtemel br felaketten kurtarabilirsiniz. Akıl hocası gibi davranıp onu gelecek haftalara hazırlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve bilgeliğinizi sunmak kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

9 Kasım 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Oğlak burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde inatlaşmalara açık olabilirsiniz. Öfke kontrol sorunlarına dikkat edilmeli. Hedeflerinize ulaşabilmek adına şartları zorlayabilir ve daha mücadeleci olabilirsiniz. Korkularla kendinizi kısıtlamayın.

9 Kasım 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın haberler seni tahmin ettiğinden daha çok sevindirecek. Eğer kendi işinin sahibi olan bir Koç burcuysan, yeni biranlaşması karşına gelebilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin yapacağı sürprize kayıtsız kalmayacaksın. Son zamanlarda kişisel olarak kendini çok boşladığını düşünebilirsin. Bakımına daha fazla özen göstermek isteyip stilinde değişikliğe gidebilirsin.

9 Kasım 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal ilişkilerinizde alttan almayı tercih ettiğiniz bir gün olacaktır. Bu şekilde birçok insanı hayatınızda tutabilir, saygının ve erdemin ne kadar önemli bir şey olduğunu bir kere daha bu olayla görebilirsiniz. Nezaketli olmaktan ve empati yapmaktan asla vazgeçmeyin.

9 Kasım 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızda daha çok sorumluluk almak isteyebilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak sizin için önemli olabilir. Üstlerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İlgilendiğiniz işlerde bürokrasiyle uğraşabilirsiniz. Gün içinde annenizle ilgili konuları ihmal etmeyin. İkili ilişkilerinizde uyum arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi uğraştıracak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

9 Kasım 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda aradığınız güven ihtiyacına tezat olarak gösterdiğiniz ilgisizlik partnerinize göndereceğiniz çelişkili sinyallere işaret edebilir.

9 Kasım 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklenmedik bazı hislere kapılabilirsiniz, duygusal yanınız ağır basıp uzakta yaşayan akrabalarınızı ya da arkadaşlarınızı özleyebilirsiniz. Biraz zaman ayırıp onlara birer e-posta ya da kartpostal yollamaya ne dersiniz? Hatta daha sonra akşam saatlerinde bu çok özel insanlardan birine telefon edebilirsiniz. Onun sesini duymak size çok iyi gelecektir.

9 Kasım 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayat şu an size adaletsiz davranıyor gibi hissedebilirsiniz, bu durumlarda yardım istemekten çekinmeyin. Bununla birlikte bugün birilerine yardım götüren taraf olmak sizin kendi sorunlarınızı dahi çözebilir. Özellikle duygusal konularda bunalmış birine destek olmaya çalışırken yeni ilişikler kurabilir ve kendi hayatınız hakkında bir şeyler keşfedebilirsiniz.

9 Kasım 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bir konuyu kesinlikle aklınızdan çıkarmayın. ‘Sevdiğiniz kişi de bir insandır ve onun da her canlı gibi hatalar yapma hakkı vardır.’ Böyle anlarda, onun onurunu kırmanın ne kadar kötü bir davranış şekli olduğunu unutmayın

9 Kasım 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne zamandır beklediğiniz engeller gitgide yaklaşıyor, artık kaçamazsınız. Sizin için zor da olsa bu sorunları mümkün olan en kısa sürede çözün. Bu işi ne kadar ertelerseniz engeller o kadar yükselecek ve üstesinden gelmeniz de o kadar zorlaşacak.

9 Kasım 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İçinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmeniz sizin yararınıza olabilir. Enerjinizdeki yoğunluktan doğru anlamda yarar sağlamak için ne gerekiyorsa onu yapmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirleme noktasında biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Hata yapmadığınız sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var.

9 Kasım 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni yeni birlikte olmaya başladığınız birisi var. Onu yeterince tanımadığınız için zaaflarını bilmiyorsunuz. Yeni tanışmaların arkasından daha az beklentili olmaya çalışın. İşteki veriminiz mükemmel. Yine de yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek motivasyonunuzu kırıyor! Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Maddi anlamda sizi zorlayacağını düşündüğünüz bir yatırımı bugün yapmanız mümkün değil. Dişlerinizle ilgili problemler söz konusu, ihmal etmeyin.

9 Kasım 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 28' 36" R
Ay
Oğlak
12° 05' 52"
Merkür
Koç
16° 33' 41"
Venüs
Koç
29° 47' 47"
Mars
Balık
28° 58' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 43' 46"
Satürn
Balık
16° 29' 20"
Uranüs
Boğa
22° 17' 29"
Neptün
Balık
28° 52' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 36' 13"
Lilith
Başak
23° 13' 46"
True Node
Koç
15° 23' 13"
Son Güncelleme : 29/04/2024 10:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>