Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İşlerini Tamamlıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Kasım 2021, Pazar

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 100%

Bugün içinizde çiçeklenen bir şey var. Son birkaç günün yoğun baskısı azaldı ve işinizi artık eğlenerek yapabileceksiniz. Vücudunuza daha fazla dikkat ederseniz iyi olur, daha fazla aerobik egzersiz yapmaya çalışın ve yağ ve şekeri azaltın. Sağlıklı alışkanlıklar kazanın.

Bugün çekici biri dikkatinizi çekmeye çalışıyor olabilir! Bu size karşı ilgisi giderek büyüyen birarkadaşınız olabilir. Zamanla size delicesine aşık olabilir. Bu durumla nasıl başa çıkacağınıza dair karar vermelisiniz. İkiniz arasında biraz kimya hissedebilirsiniz. Ama işinizi zevkle birleştirmek ister misiniz? Bazen kişisel hayatınızı profesyonel yaşamınızdan ayırmak daha güvenlidir.

Heves, iyimserlik, heyecan.. Bu hislerin hepsini gün boyunca sürekli olarak yaşayabilirsiniz. Uzak bir yere bir yolculuk yapmak mı istiyorsunuz? Uzun süredir istediğiniz kursa başlamak üzere misiniz? Bu düşüncenin nedeni ne olursa olsun, bu beklenti size gerçeği kadar keyif verecek. Peki şu an beklemek yerine kutlama yapmaya ne dersiniz? Şu an tam da bu moddasınız ve arkadaşlarınız da buna ayak uyduracak.

Duyguların şu anda uç derecede dengesiz olabilir, ve kelimelerinin ardında da büyük bir tutku yatıyor. Hayatına dair köklü değişiklikler yapabilecek bir güç seni kışkırtabilir ve bilgeliğine güvenirsen, birden fazla değişiklik yapmanın sana fayda getireceğini göreceksin. Övgü ve destek gerektiren yönlerini keşfet. Sonrasında da bataryanı doldur ve işe koyul!Bugün hayattaki bazı rollerinizin değiştiğini fark edebilirsiniz. Evde, aile üyelerinizin size farklı bir şekilde tepki verdiklerini görebilirsiniz. Duruma bağlı olarak daha fazla (veya daha az) otorite kurmanız gerekebilir. Her neyse, rutinlerinizden kurtulmaya hazırsınız bu değişiklikleri memnuniyetle karşılayın. Şu anda kişiliğinizin farklı yönlerini ifade etmeye hazırsanız ilişkilerinizden daha çok keyif alabilirsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi sürüsünü gütmeye çalışan bir çoban gibi hissedebilirsiniz! Ancak koyunlardan hiçbirinin kıpırdamaya niyeti yok. Bütün dürtüklemenize ve teşvikinize rağmen ayaklarını sürüyüp isteksizce dikiliyorlar. Birkaç inatçı hayvan yüzünden kendinizi helak etmeyin. Çiftliğinize dönüp öğle yemeğinizi yiyin ve işinize daha sonra geri dönün.

7 Kasım 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Günün ilk yarısında uyku hali, tembellik hakim olabilir. Güne dair bazı planlarınız iptal olabilir, bazı kararlarınızdan vazgeçebilirsiniz. Anlık kararlarla hareket edebileceğiniz bir gün. Akışta kalma zamanı.

7 Kasım 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiklerine karşı elinden gelen her iyiliği yapmak isteyeceksin ama müdahale edemediğin konular da söz konusu olabilir. Aklındaki fikirleri onlarla paylaşmak isteyebilirsin. Yarım bıraktığın ya da başlamak istediğin işlerini tamamlamak için bundan daha iyi bir gün olamazdı. Pazar akşamını arkadaşlarınla birlikte geçirmek için evinde küçük bir organizasyon düzenlemek isteyebilirsin.

7 Kasım 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgürlük arıyorsunuz. Yeni birfikri kafanızda olabilir. Yoğun gündem ve sıkışmanız sizleri seyahat programı hazırlamaya itiyor. Bunun için ruhunuzu ve mental olarak kendinizi rahatlatacak yere yolculuk yapabilirsiniz. Gereken motivasyonu sağlamak için kafanızı boşaltarak geri dönmeye önem verin.

7 Kasım 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni arayışlar ve hayaller dikkat çekiyor. Yeni ve yabancı kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Ancak inandırıcı olmayan durumlar da gündeme gelebilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak, aldığınız kararların arkasında durmak, özellikle mesleki ve kişisel alanlarda kendinizi geliştirme isteğiniz artabilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kafanızı toplamak için iyi bir gün olacak gibi görünüyor. Yapmanız gereken bir plan ya da teklif varsa doğru fikirleri ve kelimeleri bulmakta zorlanmayacaksınız. Bir konuşma ya da bol bol telefon görüşmesi yapmanız gerekiyorsa iletişim konusunda sıkıntı çekmeyeceksiniz. Kendinizi ifade etmek ve söz konusu meseleleri açığa kavuşturmak size kolay gelecek.

7 Kasım 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sofistike bir imaj yansıtmak, profesyonel veya kamusal yaşamınızda karşılık bulabilir. Harekete geçmeden önce dürtülerinizi kontrol edin ve konuştuğunuzdan daha fazlasını dinleyin. Sakin bir hava güven uyandırmaya yardımcı olur ve hatta kazançlı ve uzun süreli bir anlaşmanın yolunu açabilir. Alışılmadık konular hakkında konuşmak, resmi ortak olmadan önce gerçekte kim oldukları hakkında daha fazla fikir edinmenize yardımcı olabilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sizinle yarışmak imkansız gibi bir şey. Pratik bir zekanız var. Bazılarının uzun sürede yaptığı işleri kısa sürede tamamlayarak herkesin dikkatini çekiyorsunuz. Karşıt fikir üretenler, sizin için farklı bir sorun yaratabilir.

7 Kasım 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu anda her zamankinden daha fazla sorunla karşı karşıyasınız. Ama kendinizi bu kadar bunaltmayın. Her sorunu tek tek ele alırsanız, durumunuz iyiye gidecek ve yine olayların akışını kendiniz kontrol etmeye başlayabileceksiniz. Ancak hemen harekete geçmeniz şart, yoksa sorunlar daha da artabilir. Başkalarından yardım teklifi gelirse çekinmeden kabul edin.

7 Kasım 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İletişimle ilgili konularda kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Karmaşık durumlarla karşı karşıya kalma ihtimaliniz var. Dışa dönük yaklaşımlarınızla dikakt çekebileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Etrafınızdaki insanlarla aranızdaki sorunları ortadan kaldırmayı başarabildiğiniz sürece daha rahat hareket edebileceğinizi de unutmamanız gerekiyor.

7 Kasım 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor. İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz, fakat aynı pozisyonda çalıştığınız ve inatlaştığınız birisiyle bugün sürtüşmeler yaşamanız mümkün. Para problemlerinizi, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

7 Kasım 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 23' 28" R
Ay
Balık
08° 01' 51"
Merkür
Koç
18° 22' 38"
Venüs
Boğa
04° 45' 53"
Mars
Koç
02° 04' 46"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 18"
Satürn
Balık
16° 50' 23"
Uranüs
Boğa
22° 31' 20"
Neptün
Balık
28° 59' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 48"
Lilith
Başak
23° 40' 36"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 03/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>