Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararsız Olabilirsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 50%
Sağlık 60%

Bugün sosyal bir kasırgaya yakalanmış olabilirsiniz. Gelen davetler sizi boğmuş olabilir. Aile üyeleriniz, onları ziyaret etmenizi ve sizinle zaman geçirmek isteyebilir. Arkadaşlarınız ise bir öğle yemeği için onlara katılmanızı isteyebilir. Bu arada, siz ve sevgiliniz de kendi planlarınızı yapıyor olabilirsiniz. Herkese vakit ayıramazsınız, dolayısıyla seçimlerinizi akıllıca yapmaya dikkat edin!

Bugün, harekete geçmeniz gereken günlerden biri aksi durumda harekete geçirileceksiniz. Amacınıza karşı çalışan inatçı, saldırgan güçler var, ve eğer dikkatli olmazsanız, olayların ortasına kolayca sürüklenebileceğinizi göreceksiniz. İnsanların yanlış dediği şeyler hakkında çok endişelenmeyin. Kendinize ve doğru olduğunu bildiklerinize güvenin.

Uzakta yaşayan bir arkadaşınızdan bazı şaşırtıcı haberler alabilirsiniz. Bu muhtemelen sizi doğrudan etkilemeyecek çünkü çoğunlukla dünya ekonomisi, siyaset veya büyük işlerle alakalı bir haber fakat genel olarak topluj üzerindeki uzun-vadeli etkilerinden dolayı endişelenebilirsiniz. Diğer arkadaşlarınızla bu konudan doğan tartışmalar yapabilirsiniz. Objektif kalmaya ihtiyacınız var ancak bu konuyla ilgili haberleri takipte kalın. Görüldüğü kadar ciddi bir durum olmayabilir.

Bugün günlük rutinindeki sıradanlıktan sıkılmış hissetmen olası. Yeni bir strateji veya felsefe edinebilirsin. Hayata daha pozitif ve iddialı bir tutumla yaklaşacaksın. Hayat, başına gelmiş, kendiliğinden akıp giden bir şey değil. Hayat senin yaptığın, elinde olan bir şey! O halde hedeflerini belirlemeye başla ve onlara ulaşmak için planlar yap. Sınır yok!Eğer 'bugün' bir dağ olsaydı, bayrağını zirvesine dikeceğin gün bugün olurdu. Ama vadiye geri dönmeden evvel, geçtiğin yollara şöyle bir göz atmak ve geleceğe yönelmek akıllıca olacaktır. Özellikle zirveye ulaşma konusunda son zamanlarda birazcık depresif bir halde olduğun için bu sana çok iyi gelecek. Herkes Everest'e tırmanamaz, ama belki de sen daha da yukarıya tırmanmak için şu an alıştırma yapıyorsundur!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

10 Nisan 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerji dolu hissedebilir, biraz egzersiz yapmak için istekli olabilirsiniz. Ancak diğer sorumluluklar sizi bunu yapmaktan alıkoyabilir. Ortaya çıkan hayal kırıklığı tüm enerjinizi yok edebilir ve sizi uyuşuk bir ruh haline sokabilir. Bu tuzağa düşmeyin! En acil görevleri tamamlayın ve ardından ihtiyacınız olan egzersizi yapın. Bu şekilde hem fiziksel hem de zihinsel enerjinizi telafi edebilirsiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığın karar değişiklikleri aile ve ilişki hayatın arasında denge kurmanda sana zorluk çıkarabilir. Yaptığın harcamaları bir plana oturtmak istiyorsun, fakat karşılaşacağın ani durumlar yüzünden bunu başaramayabilirsin. İş hayatın ile alakalı yaptığın görüşmeler bu günlerde sonuçlanabilir. Sosyal hayatını özlüyorsun, bu günlerde arkadaşlarını özleyebilirsin.

10 Nisan 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişimde yanlış anlaşılmalar olabilir. Bazı konularda susmalı ve olayları geriden izlemelisiniz. Hemen ön yargılı yaklaşımlarda bulunmayın. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

10 Nisan 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlar gündeminizi etkileyebilir. Ortak para konularıyla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Sabah saatlerinde yaşayacağınız fikir çatışmalarına karşı dikkatli olmalısınız. Mücadele edeceğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Yaratıcılık gerektiren konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

10 Nisan 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi iyi hissedebilirsiniz, enerjiniz yükselebilir. Özellikle evinizi güzelleştirmek ve etrafınızda estetik alanlar oluşturmak için...

10 Nisan 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yatırım, para ve finansman konuları, ortak gelir ve kazançlarınız gündemde olabilir. Güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Maddi konularda,ve para konularında oldukça aktif olabilirsiniz ancak adım atmadan önce bir kez daha düşünmeyi ihmal etmeyin.

10 Nisan 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün görünüşünüz hakkında biraz endişeleniyor olabilirsiniz. Ayrıca havanın istediğiniz gibi olmaması kendinizi normalden daha çok yorgun hissetmenize neden olacak gibi.

10 Nisan 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Eşinizin veyaortaklarınızın finansal durumuyla ilgili konular ön planda.Kredi veya borç gibi finansal destek arayışına girebilirsiniz. Hayatın derin yönleriyle ilgilenebilir, metafizik konularına merak sarabilirsiniz.

10 Nisan 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

10 Nisan 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün ilişkinizde kendinize güveniniz tam olacak. Yeni bir kariyere başlamak üzereyseniz hedef odaklı çalışın. Belirsizlik en büyük korkudur. Eğer bir şeylerden korkuyorsanız bunlar ile ilgili bilgi sahibi olmaya çalışın.

10 Nisan 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; karamsar ve bunalmış olarak geçirdiğin birkaç günün ardından bugün pozitif haberler alırken; psikolojik olarak da kendini iyileşmiş hissedebilirsin. Maddi kaynaklarınla ve finansal konularla alakalı bazı gelişmeler olabilir veya eşinin ekonomik durumu açısından yeni bir gelir kaynağı fırsatıyla karşılaşabilirsin.

10 Nisan 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 02' 17" R
Ay
Akrep
26° 21' 50"
Merkür
Koç
15° 59' 01"
Venüs
Koç
25° 26' 15"
Mars
Balık
26° 14' 29"
Jüpiter
Boğa
22° 54' 28"
Satürn
Balık
16° 10' 01"
Uranüs
Boğa
22° 05' 28"
Neptün
Balık
28° 46' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 33"
Chiron
Koç
20° 24' 06"
Lilith
Başak
22° 50' 13"
True Node
Koç
15° 34' 18"
Son Güncelleme : 25/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>