Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Maddi Anlamda Beklentilerin Var Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2020, Çarşamba

Aşk 10%
Para 90%
Sağlık 30%

Bugün, Yeni Çağ, ilahi bilim veya eğitim konularında yeni bir girişim yapma konusunda konuşmalar yaşanabilir. Yakın bir arkadaşınız ya da sevgiliniz, bu konuyu sizden daha fazla gündeme getirebilir ancak bu fikri düşündüğünüzde siz de bu konuda çok hevesli olacaksınız. Birlikte çeşitli seçenekleri yazıp sonradüzenlemelerine koyulmalısınız Bir şeyler yapacaksınız gibi görünüyor!

Muhtemelen bugün çok zor bazı problem ve görevlerle başa çıkmaya enerjiniz olacaktır. Bugün biraz daha sıkı çalışmaktan korkmuyorsunuz ve kendinizi neredeyse hiç sahip olmadığınız inanılmaz bir miktarda enerjiye sahip bulacaksınız. Çevrenizdeki insanlar, özellikle aileniz, bu enerjiyi takip etmekte zorlanabilirler. Başkalarına anlayışlı davranmak önemlidir!

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Her zaman entelektüel olarak meraklı ve ilgili olmuşsundur fakat bugün bu ilgin zirve yapacak. Yine de idealistik olmaya eğilimli olsa da bugün hayal gücün tam kapasite çalışıyor olacak. Yazı çizi veya resimle ilgili kendini bir denemek isteyebilirsin- ama tarafsız bir tarih veya gerçeklikten öte kurgu ve izlenimcilik için çok daha iyi bir gündeyiz. Olağandışı veya spiritüel konularla ilgili çalışmalar akıl ve sezgi arasındaki engelleri ortadan kaldırır.Bugün bazı şaşırtıcı telepatik anlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki şeyler hızlı bir tempoda meydana geliyor olabilir ancak siz onlar meydana gelmeden önce onların farkında olacaksınız. Sezgileriniz alışılmadık biçimde keskin olacağından, sizi doğru yöne götürecekleri konusunda onlara güvenebilirsiniz. Henüz eylemini gerçekleştirmeden önce birisinin ne yapacağını sezinleyebilir ya da biri konuşurken işaretleri okuyabilir ve o kişinin duygusal arka planını hemen kavrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun vadede fazla etkisi olmayan küçük sorunlar canınızı sıkmasın. İnsanlar aşırı titiz olabilir ve maceraperest mizacınızı topa tutabilirler. Gücünüzün büyük bir kısmı her şeyin iyi yanını görmekten ve insanlara potansiyellerini tam anlamıyla kullanma yönünde ilham vermekten geliyor. Başkaları aynı şeyi yapamadığı için bunalıma girmeyin.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aynaya baktığınızda yorgun görüntünüzle karşılaşabilir paniğe kapılabilirsiniz. Ancak bunun sadece çok yoğun çalışmaktan dolayı olduğunu unutmayın. Genel sağlığınız oldukça iyi. Biraz dinlenmek, yine kendinize benzemek için ihtiyacınız olan tek şey.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evli bir koç burcuysan, eşinden duygusal olarak çok uzağa düştüğünü fark edebilir, aranızda denge kurmakta zorluk çekebilirsin. Evine yeni renkler katmak adına alacağın dekoratif parçalar için maddi kaynaklar yaratıyorsun. Satürn Terazi burcunda, bu etkiyle dolunay sana çeşitli maddi beklentilerinin olduğunu düşündürüyor. Bu günlerde risk almak istemiyorsun.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmenize belki de çok az bir zaman kalmış olabilir. Önünüze çıkan engeller sizi çok yorsa da bir kere daha denemek için kendinize şans vermelisiniz. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde eşinizle birlikte hızlı bir iletişim içine girebilirsiniz. Yoğun bir gündeminiz olabilir. Tepkilerinizi kontrol etmelisiniz. İkili ilişkilerinizde denge arayışı içinde olacağınız zamanlar var. Ticari görüşmeler yapabilirsiniz. Anlaşmalarda dikkatli olmanız gerekebilir. Akşam saatlerinde daha eğlenceli programlar yapmak isteyebilirsiniz.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde politik bir tutum sergilerseniz problemleriniz etrafınızdan hızlıca dağılacaktır. Aşk hayatınızda verimli bir dönemdesiniz.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

8 Nisan 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş yerinizle ilgili kulağınıza birtakım dedikodular gelebilir. Şirketinizin başkalarına devredileceğinin konuşulması geleceğiniz hakkında biraz endişelenmenize sebep olabilir ancak bu dedikoduların asılsız olduğunu öğreneceksiniz.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Terazi burcunda Dolunay meydana geliyor. Önümüzdeki günlerde ortaklıklarınız ve ilişkileriniz ön planda.İmzalı işler ve sözleşmelerle ilgili konular gündeme gelebilir. Yürümeyen ilişkileriniz bu dönemde sonlanabilir.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün romantik bir akşam yemeğine ne dersiniz? Bunun için dışarı çıkmanıza gerek yok. Eşinize evde güzel bir sürpriz yapın. Bugün sırt bölgenizde ağrı hissedebilirsiniz. Çok zorlamadan yoga ile gevşeyin.

8 Nisan 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; ikili ilişkin veya evliliğinin gündem olabileceği bugün de; Dolunay'ın etkisiyle biraz fazla agresif davranışlar gösterebilirsin. Birlikteliğindeki problemleri çözmek adına atabileceğin adımları planlamış olsan da; onaramayacağın sorunlar meydana gelebilir. Kutuplaşma yaşayabileceğin her konudan uzak kalmalı ve sakinliğini korumalısın.

8 Nisan 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
27° 24' 53" R
Ay
Aslan
10° 13' 31"
Merkür
Koç
18° 56' 17"
Venüs
Koç
14° 32' 10"
Mars
Balık
19° 23' 54"
Jüpiter
Boğa
20° 52' 47"
Satürn
Balık
15° 18' 33"
Uranüs
Boğa
21° 36' 09"
Neptün
Balık
28° 28' 37"
Plüton
Kova
02° 02' 41"
Chiron
Koç
19° 53' 16"
Lilith
Başak
21° 51' 23"
True Node
Koç
15° 33' 60"
Son Güncelleme : 17/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>