Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygusal Sıkıntıları Hallediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Nisan 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 10%
Sağlık 40%

Üzgünüz, ama önümüzdeki gün biraz yorucu olacak. Kariyer hedeflerinize doğru ilerlemek için ayırdığınız enerji miktarı göz önüne alındığında, çabalarınızın çok az etkisi olduğunu görebilirsiniz. Gerileme yoksa, o zaman işler yerinde sayacak. Bugün, her şeyden vazgeçtiğinizi hissedebilir ve bir farkındalık krizi yaşayabilirsiniz. Cesur olun. Yarın her şey daha net olacak.

Grubun enerjisi ile uyum sağlamak için yaklaşımınızda bazı ciddi değişiklikler yapmanız gerekebilir. Daha içe dönük bir tutum benimseyin ve başkalarından gelen ince mesajlara gözlemleyerek neleri öğrenebileceğinizin farkına varın. Doğanızın hem erkeksi hem de kadınsı yanları uyumlu bir şekilde çalışıyor ve ikisinin de sessiz bir gece geçirmek istediğinin farkına varabilirsiniz.

Ne zamandır bir yazar olarak bir şeyler yapmak istiyordunuz, şu an tam da zamanı! Kesinlikle hayal gücünüz çok geniş. Ciddi bir şekilde yazı yazmaya çalışırken biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Yazar olmayı bu kadar ciddiye almayın. Yazın gitsin! Ve her şeyden önce, Yazdıklarınızı insanlarla paylaşmaktan çekinmeyin. Kabuğunuzdan çıkmanız için bir yazar grubuna danışabilirsiniz.

Enerjin yükseliyor ve her şeyi dönüştürmek için kullanabileceğin çok fazla ateş var. Kötü bir durumu iyi bir duruma dönüştürmek için harika bir kapasiteye sahipsin ve başkalarının modlarını da nasıl iyileştireceğini biliyorsun. Ancak bugün, belli başlı sorunların, düzgünce ele alabilmen için gerekendan fazla duygusal içerikli olduğunu görebilirsin. Senle daha derinden alakalı olan sorunlarda bir de agresif, savaşçı bir ton var. Kendini korumaya bak.Bugün küçük şeylere odaklanmak isteyebilirsiniz. Kimi zaman programlara çok dikkat etmiyorsunuz örneğin. Önemli bir randevuya gitmeyi unutmamanız gerekebilir. Bu nedenle de onu daha sonradan bulabileceğiniz bir yere not aldığınızdan emin olun! Ayrıca aldığınız her türlü yol tarifini de iyi kontrol edin. Daha önce hiç gitmediğiniz bir yere araba kullanarak gidiyorsanız, doğru güzergahta olduğunuzdan emin olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bazı şaşırtıcı telepatik anlar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki şeyler hızlı bir tempoda meydana geliyor olabilir ancak siz onlar meydana gelmeden önce onların farkında olacaksınız. Sezgileriniz alışılmadık biçimde keskin olacağından, sizi doğru yöne götürecekleri konusunda onlara güvenebilirsiniz. Henüz eylemini gerçekleştirmeden önce birisinin ne yapacağını sezinleyebilir ya da biri konuşurken işaretleri okuyabilir ve o kişinin duygusal arka planını hemen kavrayabilirsiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerji dolu hissedebilir, biraz egzersiz yapmak için istekli olabilirsiniz. Ancak diğer sorumluluklar sizi bunu yapmaktan alıkoyabilir. Ortaya çıkan hayal kırıklığı tüm enerjinizi yok edebilir ve sizi uyuşuk bir ruh haline sokabilir. Bu tuzağa düşmeyin! En acil görevleri tamamlayın ve ardından ihtiyacınız olan egzersizi yapın. Bu şekilde hem fiziksel hem de zihinsel enerjinizi telafi edebilirsiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Koç, evliliğinde yaşanan duygusal sıkıntıları gideriyorsun, bu daha huzurlu bir hava yaşanmasına sebep olabilir. Evinde yaptığın değişiklikler evine daha farklı bir hava katıyor. Bu durum evinde kalma istediğini yoğunlaştırabilir. Bugün alacaklarını tahsil edebilirsin buna dayanarak bazı ödemelerini gerçekleştirebilirsin. Kendini geri plana atacağın bir gün olabilir.

9 Nisan 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda ani iniş ve çıkışlar söz konusu olabilir. Harcamalarınızı dengede tutun ve hedeflerinizi yeniden gözden geçirin. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

9 Nisan 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda kriz yaratan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün yaşayacağınız olaylarda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Sonunda duygusal yenilenme içine girebilirsiniz. Akşamüstü harcamalarınızı abartma eğiliminde olabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alıngan olmamaya özen göstermelisiniz. Sorunlarınızın çözülebilir olduğunu görerek akşam saatlerinde rahatlayabilirsiniz. Arkadaşlarınızı aramayı ihmal...

9 Nisan 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün parayla ilgili olan evrak işlerinin ertelenmesi söz konusu olabilir. Doğru zamanı beklemeniz fazla kayba uğramamanız için daha iyi olacaktır.

9 Nisan 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Akrep burcunda seyahat edecek. Krediler, borçlar ve gelir paylaşımıyla ilgili konular ön planda.Ay ile Mars arasındaki sert etkileşim finansal konularda temkinli hareket etmeniz gerektiğini gösteriyor. Arkadaşlık ilişkilerinizde gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Nisan 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün daha proaktif olacağınız bir gün. Geri bildirim almaktan çekinmeyin. Aldığınız geri bildirimler ile daha doğru adımlar atmanız mümkün. Kendinize güveninizin tam.

9 Nisan 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün psikolojik olarak biraz gergin olabilir ve kendini sıkılmış hissedebilirsin. Arkadaşlarınla aranda oluşabilecek kısa bir gerginlik moralini bozabilir. Karamsar bir ruh halinde olabilir ve bu durum konuşmalarına da yansıyabilir. Sağlığınla ilgili olarak tereddüt ettiğin veya ikilemde kaldığın zamanlar olursa kontrol ettirmekten çekinmemelisin.

9 Nisan 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 43' 37" R
Ay
Akrep
22° 22' 14" R
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 02' 38"
Mars
Balık
25° 59' 41"
Jüpiter
Boğa
22° 50' 02"
Satürn
Balık
16° 08' 14"
Uranüs
Boğa
22° 04' 23"
Neptün
Balık
28° 45' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 29"
Chiron
Koç
20° 23' 00"
Lilith
Başak
22° 48' 06"
True Node
Koç
15° 35' 12"
Son Güncelleme : 25/04/2024 14:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>