Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Karar Vermekte Zorlanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Haziran 2021, Cuma

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 60%

Sevdiğiniz birine karşı güçlü bir çekim hissi duyabilirsiniz. Size yakın birinin biraz sarılmaya ve duygusal desteğe ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Sezgilerinize kulak, çünkü bu konularda genelde sizi yanıltmıyorlar! Birini merak ettiğiniz için telefon etmek isteyebilir ya da yanına gidip arkadaşça bir ziyarette bulunabilirsiniz. Size açılmasını sağlayın ve onu ne kadar önemsediğinizi gösterin.

Birisiyle işbirliği yapma havasında olabilirsiniz. İş yerinizde, kendinizi kafa karıştırıcı bir projenin ortasında bulabilirsiniz. Belki de dışardan bir bakışın faydası dokunabilir. Daha fazla deneyime sahip biriyle konuşmaktan korkmayın. Karşılığında onlara ihtiyaç duydukları bir konuda yardımcı olabilir ve keyifli bir enerji alışverişi gerçekleştirebilirsiniz.

Bugün arkadaşınız veya bir yakınızıla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Aşırı tepki gösterebilirsiniz. Bunun sebebi de son zamanlarda normalden daha savunmasız hissetmeniz. Stresle karşılaştığınızda böyle oluyorsunuz. Bunu bugün yapmamaya çalışın. Bazenbazı şeylerden fedakatlık yapmak lazım.

Hislerini bastırıp bir şişeye tıkmak çok enerji talep eder.Daha anlamana fırsat olmadan, görmezden gelmeye çalıştığın birçok duygun içinin derinliklerine gömülebilir. Fakat bil ki hislerini dışarı yansıtmak – gerek öfke, gerek mutluluk, gerekse korku olsun – oldukça özgürleştirici olacaktır. Genel olarak, çevrendeki atmosfer hafifleyecek ve insanlarla daha açık iletişime olanak sağlayabileceksin.Bugün insanların sizi biraz rahatlamaya teşvik edeceği bir gün olacak. Birkaç espri patlatmanın ya da insanların komik hikayelerini dinlemenin tam zamanı. Kendinizden bir şeyler katmaktan korkmayın; zira hoş bir mizah anlayışınız var. İşler biraz kötüyken de eğlenceli bir açıdan ele alabiliyorsunuz. Bugün diğer insanların kahkahaları ve gülümsemeleri arasında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ukalalık etmeyin. Normalde olduğunuzdan biraz daha ciddi bir tavır takınmanız yerinde olacaktır. Düşünmeden konuşmaya meyilli olabilirsiniz fakat çevrenizdekiler sözlerinizi epey ciddiye alacak. Gerçekten neyi kast ediyorsanız onu söylemeye dikkat edin. Moda ve popüler kültüre olan ilginiz, daha derin ve ruhsal konulara ilgi göstermenz gerektiği gerçeğiyle çatışabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün öğleden sonra aile ilişkileri ön planda olmaya başlayacak. Sevdiklerinizle bir araya gelebilirsiniz. Eviniz veya yakınlarınız için harcama yapabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dün gerçekleşen tutulmanın etkilerini bugün de hissedeceksin. Karar vermekte zorlandığın konular gündemine gelebilir. Tereddütlerle dolu bir gün olabilir senin için. Çocuğu olan bir Koç burcuysan, çocuğunun ihtiyaçları için alışverişe çıkma planları yapacaksın. Uzun süredir görüşmediğin arkadaşlarınla, alışverişte denk gelebilirsin.

11 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde dengede kalmak isteyebilirsiniz. Ortaklı işlerinizde ilerlemek için politik davranış sergilemek size kazanç sağlayacaktır. İşlerinizde profesyonel davranmaya özen gösterin.

11 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi ya da eve ait işler ön plana çıkabilir. Gün içinde ufak tefek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Babanızla ilgili konular gündeme gelebilir. Öğlen saatlerinde ilerlemek için daha fazla çaba sarf edebilirsiniz. Güven aradığınız durumlara çekileceğiniz zamanlar var. Kendi iç sesinizi dinleyerek yönleneceğiniz işlerde daha fazla başarılı olabilirsiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal açıdan arkadaşlık ilişkilerinizin artacağı bugünlerde çevrenizdeki kişilerle fikir alışverişinde bulunabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük rutininize daha fazlaeklemeniz gerekebilir. Sıkıcı ama pek de uzun olamayan bir yolculuk şaşırtıcı şekilde güzel sonlanacak. Partnerinizle baş başa kalmanız güzel anılar biriktirmenizi ve bağınızı güçlendirmenizi sağlayacaktır.

11 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızda gözle görülen bir coşku mevcut. Herkes tarafından ilgiyle takip ediliyorsunuz. Sosyal yaşamınızı ön plana çıkarmaktan hoşlanıyor ve girişimciliğinizin desteklenmesini bekliyorsunuz. İlgi çekmeyi başaracaksınız.

11 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

11 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü partneriniz ile birlikte geçirmek istemeyebilirsiniz. Gelecekte rahat bir yaşam sürdürebilmek için şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız. Çok nazik bir insansınız ve çevrenizdeki kişilere iyi geliyorsunuz.

11 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kaşı cins üzerinde yoğun duygular besleyebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ile ortak ve olumlu bir performans içindesiniz. Onun sizin üzerinizdeki etkilerini inkar etmek istemiyorsunuz. Manevi anlamda güçlü ve enerjik olmanız, sizin sosyal aktivitelerinizin daha da hızlanmasına neden olacak. Kendinizi ispat edeceğiniz bir gün.

11 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 18' 50" R
Ay
Akrep
04° 28' 47" R
Merkür
Koç
16° 04' 44"
Venüs
Koç
23° 15' 17"
Mars
Balık
24° 52' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 55"
Satürn
Balık
16° 00' 03"
Uranüs
Boğa
21° 59' 30"
Neptün
Balık
28° 42' 41"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 17' 59"
Lilith
Başak
22° 38' 26"
True Node
Koç
15° 38' 16"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>