Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dağınıksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Haziran 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 50%

Ailenize biraz zaman ayırmak isteyeceksiniz. İşinize sarılmak sizin için çok kolay. Zor işleri başarmanın verdiği hazdan hoşlanıyorsunuz veahlakınızla gurur duyuyorsunuz. Fakat sevdiklerinizin zaman zaman ilginize ihtiyacı olduğunu unutmamayın. Telefonları, bilgisayarı kapatın ve akşamı çocuklarınızla konuşarak geçirin. Ya da eşiniz/sevgilinizle romantik bir akşam planlayın.

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Vay canına, finansal durumunuzu ilk kez gözden geçiriyor, toparlıyor ve düzenliyorsunuz. Yapılacak daha çok şey var fakat en sonunda tamamen farklı bir şekile ulaşacaksınız. Örneğin, bugün biri beklenmedik bir şekilde fikirlerinizi destekleyebilir. Finansal istikrarınızı geliştirme sürecindesiniz ve buna dahil olan insanların hepsi bunu destekleyecek gibi görünüyor!

Evsel konularda bir şeyleri tamamlama isteğin ve dürtün çok yüksek. Bir tamirat işini erteleyip durduysan, bugün bu işin üstesinden gelmek için uygun bir gün. Kendini fiziksel enerjiyle ve pratik bilgilerle donatılmış şekilde bulacaksın. Ellerini kirletmek ve bir şeylerle uğraşmak senin için her zaman rahatlatıcı olmuştur. Bu açıdan, Koç en “erkeksi” burçlardan biridir!Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

6 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün eviniz için alışveriş yapabilir, aile üyelerinizle finansal destekler ve ortak planlar içinde olabilirsiniz. İlişkilerinizde duygularınız ve istekleriniz konusunda netleşebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dinlenmek için yaptığın planlara uyacağın bir pazar günü istiyorsun. Evdeki eşyaların dağınık olması, planlarını bozabilir. Evindeki bu düzensizliği gidermek için çaba içerisinde olacaksın. Uzun zamandır görüşemediğin arkadaşların ile uzun süren telefon görüşmeleri gerçekleştirebilirsin. Çevrende olup biten son haberleri arkadaşlarından öğreneceksin.

6 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aileniz veya yakın çevreniz ile gerginlik yaşayabilir istenmeyen sözler sarf edebilirsiniz. Olaylara tek taraflı bakmak yerine her zaman karşı tarafında söyleyecek bir sözünün olduğunu düşünerek hareket etmeniz size daha az hata yaptırır.

6 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eğer alışveriş yapmayı düşünüyorsanız biraz daha mantıklı davranmalısınız. Parasal konularda kendinizi daha fazla endişeli hissedebilirsiniz.

6 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karar almak isterken bir yandan da uzun süredir hesaba katmadığınız bazı durumlarınızı düşünmeniz gerekebilir.

6 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendinizi fiziksel olarak güçlü ve enerjik hissetmeli ve yolunuza çıkan her şeyi üstlenmeye hazır olmalısınız. Heyecan ve coşku şu anda tüm varlığınıza nüfuz ediyor. Yolunuza çıkan her şey, size farklı bir yetkinlik kazandıracak.

6 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu dönem baskıcı davranışlardan çabuk etkilendiğiniz için kendinizi korumaya alacaksınız. Sahiplenme içgüdülerinizi kontrol altında tutmalısınız. Hedeflediğiniz mevkilere bir gün ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz. 

6 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

6 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski partneriniz ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. İş hayatınızda hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyorsunuz ve çok azimlisiniz. Negatif enerjilerle dolu insanları hayatınızdan uzaklaştırın ve neşelenin.

6 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sezgisel olarak ifade etmesini çok iyi biliyorsunuz. Bugün, hak ettiğiniz ödülü almak için, sınırlarınızın üzerinde bir performans sergileyeceksiniz. Üstün nitelikli kişilerden alacağınız destek sizin için çok önemli ve çalışmalarınızı olumlu bir şekilde etkiliyor. Bazı bağlantılarınızı doğru bir şekilde yönlendireceksiniz.

6 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 39' 29" R
Ay
Başak
19° 40' 54"
Merkür
Koç
17° 08' 04"
Venüs
Koç
18° 37' 51"
Mars
Balık
21° 58' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 12"
Satürn
Balık
15° 38' 23"
Uranüs
Boğa
21° 47' 01"
Neptün
Balık
28° 35' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 56"
Lilith
Başak
22° 13' 29"
True Node
Koç
15° 37' 46"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>