Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkat Çekiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Haziran 2021, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Hayattaki diğer sorumluluklarınız sizi gün boyunca sevdiklerinizden uzak tutabilir. Bu gece için planlarınız varsa (veya yoksa bile) bunu oldukça iç karartıcı bulabilirsiniz. Sevgiliniz nerede? Siz deli gibi çalışırken o alemlere akıp eğleniyor mu? Böyle düşüncelerle kendinize işkence etmeyin.

Bugün adalet konularıyla ilgileniyor olabilirsiniz. Etrafınızda adil görünmeyen bir şeyler oluyor olabilir. İş yerinde, çalışanların sorunları olabilir. Yeterince maaş almadıkları endişesini taşıyor olabilirler. Ya da belki insanlar patronla uğraşırken zorluk çekiyor olabilirler. İçeri girip yardım edebilirsiniz. Durum hakkında kendi görüşleriniz olabilir. Bugün gruplar arasında arabulucu olarak hareket edebilir ve barış yaratabilirsiniz.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Yerinde duramıyorsun; hiperaktif bir moddasın! Bazen o kadar fazla enerjiye sahip oluyorsun ki fazlasıyla ne yapman gerektiğini bilemeyebiliyorsun. İnsanları bu yoğunluğunla bunaltmamaya çalış. Farkına varamayabilirsin ama, insanlar hızına yetişemeyecek! Tempon gözlerini korkutacak. İletişime geçtiğinde de, düşünce hızını yakalamaları pek kolay olmayacak.Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün son derece sıradan bir gün olduğunu bildiğin için neden insanların bu kadar duygusal olduğunu merak edebilirsin. Neden senin kadar büyük bir gülümseme sergilemedikleri konusunda insanları rahat bırak. Eğer insanaların sana güvenmesini istiyorsan, onlarla aynı seviyeye kendini taşıyabileceğini kanıtlamalısın. Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı daha anlayışlı ol.

4 Haziran 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün beden sağlığınızla ilgilenebilir, kendinize daha fazla vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Dış görüntünüzle ilgili değişiklikler yaptırabilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşlarınla yaşadığın sorunlar bugüne damga vurabilir. Olası bir tartışmanın önüne geçmek isteyeceksin. Kamu alnında çalışan bir Koç burcuysan,yerinde çalışmaların dikkat çekecek. Gereğinden fazla hırslı olmaktan uzak durmalısın. Evli bir Koç burcuysan, eşinle birlikte baş başa vakit geçirmek için hazırlıklar yapacaksın.

4 Haziran 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kendinizi biraz depresif hissedebilirsiniz. Depresif ruh haliniz sizi biraz alıngan yapabilir. İnsanların her söylediğini kafanıza takmayın. Söylenenlere çok takılmayıp sessiz kalırsanız daha az yıpranırsınız. Olaylara fazla tepki vermekten kaçının.

4 Haziran 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Çalışma hayatınızdaki konularda kendinizi feda edeceğiniz olaylar ön plana çıkabilir. Gelecekle ilgili projelerinizi tamamlamak isteyebilirsiniz. Bedeninizle ilgili konuları ihmal etmemeye çalışın. Hassasiyet gösterdiğiniz konularda daha dikkatli olmanızda fayda var.

4 Haziran 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Narinliğiniz ve zarafetiniz karşı cinsin etkisini çekecek. Bugünlerde naif hissedebilirsiniz. Bunun etkisi ile çevreniz size ilgi gösterebilir.

4 Haziran 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Haziran 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi diğerlerinden farklılaştırma şeklinize odaklandığınız yeni bir dönem geliyor. Sizi benzersiz kılan yönlerinizin farkında mısınız? Değilseniz, konu üzerinde düşünün veya yakın arkadaşlarınızdan bilgi isteyin. Önümüzdeki haftalar size bu konu hakkında çok şey öğretecek!

4 Haziran 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her olayın arkasında farklı bir yorum aramanız, konulara değişik bir düşünce tarzıyla yaklaşmanızdan ileri geliyor. Planlarınıza hiç kimseyi karıştırmak istemiyorsunuz. Yatırımlar konusunda istediğiniz başarıyı sağlıyorsunuz. 

4 Haziran 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için önemli bir gün olacak. Alacağınız bir haber sizi çok sevindirecek. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

4 Haziran 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün hayat dolu olacaksınız ve çevrenizdeki insanları neşelendireceksiniz. İş arkadaşlarınız ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin. Karşınıza çıkabilecek her türlü zorluğu aşmaya hazırsınız.

4 Haziran 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bilinç altınız oldukça yüklü. Yapmanız gereken çok şey var. Güçlü enerjinizi dengeleme konusunda zorlanabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişileri yeniden yapılandırmayı düşünebilirsiniz. Kendinize özgün davranışlar içinde olmanız, bazılarına aykırı gelebilir fakat sizin için, olayların sonucu önemli.

4 Haziran 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 45' 32" R
Ay
Başak
08° 49' 10"
Merkür
Koç
17° 33' 41"
Venüs
Koç
17° 29' 43"
Mars
Balık
21° 15' 27"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 34"
Satürn
Balık
15° 32' 56"
Uranüs
Boğa
21° 43' 59"
Neptün
Balık
28° 33' 29"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 42"
Lilith
Başak
22° 07' 21"
True Node
Koç
15° 36' 33"
Son Güncelleme : 19/04/2024 11:04

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>