Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Değişiklik Gündeminde Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 100%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün küçük düşüncelerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyeceksiniz; doğrudan meselelerin merkezine ineceksiniz. Ortamınıza ve çalışma koşullarınıza çok az önem veriyorsunuz, bunun yerine kendiniz için belirlediğiniz hedefe odaklanmaya çalışıyorsunuz. Bir Koç kadını bir hedef belirlediyse, hepimizin bildiği gibi, hafife alınmaması gereken bir güç!

Özgürlüğünüz, başka bir bireyin özgürlüğünü ihlal ettiğinde sona erer. Özgürlük sınırının çizilmesi tam olarak eğlenceli değildir, ancak her sosyal ve kariyer çabasında öğrenmeniz gereken bir şeydir. Geçmişte, işbirliği yapma veya uzlaşma sağlama yeteneğinden yoksun kaldınız. Bugün, özgünlüğünüzü ve yaratıcılığınızı diğer insanlara zarar vermeden gerçek dünyaya entegre etmenin daha iyi bir yolunu düşünebilirsiniz.

Hissettiğiniz sıradışı duygulara veya gördüğünüz hayallere dikkat edin, onlarda sizin için önemli şeyler olabilir. Size ilginç gelen şeyleri not etmeye çalışın. Bir şeyleri anlamanız ve açıkca kavramız için günler geçebilir. Sonrasında, aldığınız notlarınıza şükredeceksiniz. Bir terapiste veya yakın bir arkadaşınıza içinizi dökün. Objektif bir ikinci taraf, bu bilgilerin hayatınızı doğrudan nasıl etkileyeceğini analiz etmenizde yardımcı olacaktır.

Bugün senin için oldukça üretken bir gün olabilir; fakat bütün ilgiyi üzerine toplamak adına gereksiz bir çaba göstermediğine emin ol. Başkalarının da kendilerini ifade edebilmesine ve ilgi görmelerine izin ver. İnatçı tavırların ise başını belaya sokabilir. Fikirler önemlidir; o halde insanlara kendi fikirlerini sunması için alan tanı. Sabrına ve hoşgörüne minnettar kalacaklardır.Size özel ilgisi olan bir grup konuk evinize uğrayabilir ve spontane bir parti düzenlenebilir. Pek çok farklı entelektüel meselenin yanında yakınlarda meydana gelen olaylar da tartışılabilir. Bundan büyük keyif alabilir ve pek çok şey öğrenebilirsiniz. Bunun tek olumsuz yanı, bırakırsanız bu partinin gecenin geç saatlerine dek sürmesi ve uyku vaktinizden çok daha geç bir saate dek sizi ve ev halkını uyanık kalmaya zorlaması olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok fazla telefon alacaksınız. Bir yakınınız ya da komşunuz aniden uzak bir yere hatta ülke dışına taşınacağını söyleyebilir. Ya da sizden uzak yaşayan yakın bir arkadaşınız sizi ziyaret etmeye gelebilir. Hangisi olursa olsun (ikisi de mümkün) yoğun bir gün geçireceksiniz, aldığınız haberlerle hatta bazı yakışıksız dedikodularla dolu bir gün olacak. Duyduğunuz her şeye inanmayın, önce gerçekleri kontrol edin.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün takıntılı düşünceler, stres ve acelecilik gün içinde aksilik ve kazalarla karşılaşmanıza aracı olabilir. Migren ataklarına karşı dikkat. Sözlerinizi seçerek konuşmaya özen gösterin.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ayın son gününde karşına birçok yeni fırsat gelecek. Kariyer planlarında beklemediğin, planlarında olmayan bir değişiklik gündemine gelebilir. Değerlendirmek için aceleci olmayacaksın. İş çıkışında alışverişe gitmek için yaptığın planların, gelen bir telefon ile ertelenmek zorunda kalabilir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arka planda gerçekleşen bazı olayları öğrenebilirsiniz. Bu durum ile yüzleştiğinizde gerçeklik payını öğrenmeden tepkilerinizi göstermeyin. En büyük savaşlar sabırla kazanılır, sabırlı olmanız sizin haklılığınızı gösterecektir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız için en iyisini yapma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde güzel ve önemli aşamalar kat edebilir, sosyalliğinizle ön plana çıkabilirsiniz.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sınırların dışında düşünmeye istekli olun! Düşüncelerinizi gerçeklikle karıştırmak önemli olsa da, şu anda biraz yaratıcılık sizi çok ileriye götürecek. Yatmadan önce son dakika fikirlerinizi not edin.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi konularda istekleriniz hiç bitmiyor. Bugün satın almayı düşündüğünüz şeylere bir sınır koymalı ve bütçenizi dengeleme konusunda dikkatli davranmalısınız. Kardeşlerle ilgili konular ve ilginçlikler gündeme gelecektir.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok tutkulu ve cilveli hissedeceksiniz. İş hayatınızda başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz ve finansal olarak iyi bir konumdasınız. Fiziksel sağlığınız için spor yapmaya başlamalısınız.

31 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, kendinizle ilgili keşiflerde bulunmalı, olayları sebep sonuç ilişkisiyle yargılamaktan vazgeçmemelisiniz. Ailenizden uzaklaşma isteği içinde olabilirsiniz. Sevdiklerinizi olduğu gibi kabul etmeyi öğrenmeye başladınız. Aktivitelerinizin sınırlarını yeniden belirlemelisiniz. Algılama yeteneğinizin güçlü olduğu bir gün.

31 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 56' 31" R
Ay
Terazi
29° 50' 06" R
Merkür
Koç
16° 08' 02"
Venüs
Koç
22° 47' 02"
Mars
Balık
24° 34' 38"
Jüpiter
Boğa
22° 24' 38"
Satürn
Balık
15° 57' 53"
Uranüs
Boğa
21° 58' 13"
Neptün
Balık
28° 41' 57"
Plüton
Kova
02° 05' 03"
Chiron
Koç
20° 16' 40"
Lilith
Başak
22° 35' 53"
True Node
Koç
15° 38' 45"
Son Güncelleme : 23/04/2024 18:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>