Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Geleceğe Odaklanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2021, Salı

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 50%

Gün doğumunu izleyin. Gözlerinizi etrafınızdaki güzelliğe açın ve harekete geçmek için ilham alın. Biri sizi şaşırtmaya çalışıyor olabilir, bu yüzden beklenmedik şeylere hazır olun. Başkalarıyla özgürce paylaşmanız gereken çok zengin bir kalbiniz var. Yardımsever doğanız, başkalarını size çekecek ve gününüzün zahmetsiz bir şekilde akmasına yardım edecek. İnsanlara öğrenmeleri gerektiğini düşündüğünüz şeyleri öğretin.

İnanılmaz derecede üretken ve iyi biranlayışına sahip olduğunuza dair burcunuzun tipik bir çocuğusunuz. Ancak, son zamanlarda hayatın neresinde olduğunuzdan memnun hissetmiyor olabilirsiniz. Etrafınıza baktıkça, tüm sıkı çalışmalarınızı göstereceğiniz daha fazla maddi imkana sahip olmayı dileyebilirsiniz. Sizleri bu düşünce tarzına uymamaya çağırıyoruz. Gerçek değer, başkalarıyla ilişkileriniz ve iyi birçıkarmanın gurur duygusundan gelir. Yeni bir araba ya da şık kıyafetler moralinizi yükseltebilir, ancak bu aslında yüzeysel bir yükseltidir.

Son birkaç aydır duygusal hayatınızda bazı problemler yaşadıysanız, şimdi onları arkanızda bırakmanın zamanı. Bunlardan bir şeyler öğrendiğiniz kesin. Yıllarca aynı yemeği servis ettiniz ama artık yeter! Şu andan itibaren, eskiden düştüğünüz tuzaklara düşmeyeceksiniz.

Bugün hiçbir şeyle uğraşmak istemiyor gibisin. Fakat hem senin hem de başkalarının adına, bir ilerleme sağlayabilmek için bazı düzenlemeler yapılmalı. Duyguların sağlam bir şekilde yerde durur vaziyetteyken; aklın havalanıp uçmak istiyor. Hareket geçip geçmemek konusunda yaşadığın ikilemler ise seni çıkmaz sokabilir. Bugün kendini akışa bırak.Bugün iletişim konusunda daha disiplinli bir yaklaşım benimseyeceksiniz. Çok acımasız olmamaya ve sözcüklerinizi sınırlamamaya özen gösterin. İnsanlar, anlayışlı ve empati sezdiren tondaki konuşmalara yanıt vermeye daha meyillidir. Soğuk, sert, yıpratıcı gerçekler, var olan yaranızı daha da derinleştirmekten başka bir işe yaramaz. Olayları yumuşatın ve kendinize, içsel huzurunuzu sağlamak için uzun uzun düşünmek üzere kullanabileceğiniz bir zaman ayırın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün geleceğe odaklanın. Oldukça soylu düşüncelerinizin üzerinde etkisini gösteren bir cesaret söz konusu olacağı için bu kalitenin boşa gitmesine izin vermemelisiniz. Bir şeyi aklınıza koyduğunuzda nasıl başarılı olabileceğiniz karşısında şaşkına döneceksiniz. Tek başınıza bir yürüyüşe çıkın ve hayatınızda yapmak istediğiniz bir sonraki büyük hamle üzerine düşünün. Hatta böylece bu planı nasıl uygulamaya koymaya başlayacağınız konusunda beyin fırtınası bile yapabilirsiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizin tadilat ve ödemeleriyle ilgilenebilirsiniz. Aile içi maddi yardımlaşmalar ve ortak planlar gündeminizde olabilir. Küslük yaşadığınız kişilerle barışma sağlayabilirsiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün emin olamadığın konuların üzerine yoğunlaşıyorsun. Aklındaki sorulardan kurtulmak ve geleceğe odaklanmak istiyorsun. Eğitim hayatına devam eden bir Koç burcuysan, yurt dışı seçeneklerini gözden geçireceksin. Aile içerisinde çözümlenememiş miras konuları yeniden gündeme gelebilir. Düşüncelerini dile getireceksin.

25 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ticari anlaşma yolunda ilk adımı atıyorsunuz. Fikirleriniz ve becerilerinizle oluşturduğunuz bu yeni alanı büyütürken bir yandan dabölümü ve ortaklı işler konusunda kendinizi geliştiriyorsunuz.

25 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Payların ayrılması söz konusu olabilir. Kriz yaratan koşullar yaşanabilir. Parasal konularınızda yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Kendinizi psikolojik yönden yıpranmış hissedebilirsiniz. Karşınızdakinden kuşkulanabilirsiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar aşk konusunda çok önceden planladığınız bazı durumlar meyvesini vermeye başlayabilir. Kısmetinizi kaçırmayın.

25 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ikili ilişkilerinizdeki problemleri çözebileceğiniz, sosyalliğinizin arttığı, arkadaş çevrenizle eğlenceli aktivitelere katılıp, etkinlik, davet, seminer ve toplantılarda yer alabileceğiniz, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirip, ilişkilerde dengeyi daha kolay sağlayabileceğiniz bir zamandan geçmektesiniz.

25 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kalbinizin hızla çarpmasına neden olacak biriyle tanışabilirsiniz. En iyi halinizle görünmeye dikkat edin. Saçınıza özellikle özen göstermelisiniz. Karşınızdaki kişinin en çok dikkat ettiği şeylerden biri parlak ve canlı saçlar!

25 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sosyal ilişkilerinizde istediğiniz duygusal ihtiyaçlarınızı gidereceksiniz. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz arkadaşlarınızın size sunacağı bazı tekliflere kayıtsız kalamayacaksınız. Çevrenizin kalabalık olmasına canınız sıkılabilir. 

25 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

25 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile aranızda bazı gerginlikler olabilir. Gelecekteki hayallerinizi gerçekleştirebilmek istiyorsanız, şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız. Çevrenizdeki insanlardan gelen her eleştiriye kafanızı takmayın.

25 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi denetlemekten vazgeçin ve duygusal konularda esnek olmayı deneyin. Her an tetikte olmak, sinirlerinizi geriyor. İnatçı yapınızı bilenler, bu konuda size farklı yorumlar getirebilir. Kariyerinizle ilgili beklentileriniz var. Fakat engellemelerle karşılaşmanız moralinizi bozmamalı.

25 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 06' 05" R
Ay
Balık
03° 45' 03"
Merkür
Koç
18° 12' 14"
Venüs
Boğa
04° 23' 48"
Mars
Koç
01° 50' 59"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 06"
Satürn
Balık
16° 48' 52"
Uranüs
Boğa
22° 30' 19"
Neptün
Balık
28° 59' 24"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 48"
Lilith
Başak
23° 38' 37"
True Node
Koç
15° 21' 42"
Son Güncelleme : 03/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>