Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dikkatlisin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 50%

Aşk hayatınızda yeni bir yaklaşım benimseyin. Şu anki durum hakkında gerçekçi düşünmüyor olabilirsiniz. Bir süreliğine televizyondan uzaklaşın. Zihninizin sadece Hollywood filmlerinde olan rüya gibi ilişki anlayışlarından temizlemesine izin verin. Her ilişkidesorunla yaşanır. İyiyi ve kötüyü kabul etmeniz gerektiğini anlayın. Sevgilinizdek bekledikleriniz konusunda gerçekçi olun.

Diğer insanlarla olan bağlantınızın çok mesafeli olduğunu fak ederseniz, bu durum bugünyerinde karşılaştığınız insanlarla daha rahat başa çıkmanıza yardımcı olacaktır. Duygularınızı ifade etmekten korkmayın. Kendinizi ilişkilerinin içine dahil ederseniz, kendiniz hakkında odanın köşesinde durduğunuz zamankinden çok daha iyi hissedeceksiniz. Gün içinde kabuğunuzdan çıkıp etrafınızdaki dünyaya giriş yapmanıza yardım edecek birisiyle karşılaşabilirsin!

Bu gece üzücü bir rüya görebilirsiniz. Uyandığınızda ve gerçek dünyaya odaklandığınızda, o kadar da ciddiye almaya gerek yokmuş gibi gelebilir. Yine de, rüyanızı not edin biraz zaman geçtikten sonra sembolleri inceleyip size ne anlatmaya çalıştığını anlayabilirsiniz. Bu rüya, her ne kadar tuhaf bir şekilde olsa da size hayatınızdaki özel bir durum hakkında bir şeyler söylemeye çalışıyor.

Bugün başkalarının sosyal ruh halleri tarafından etkilenebilirsin. Arkadaşların seni bazı grup aktivitelerine dahil etmeye çalışacaktır. Bir spor musabakasına gidebilirsiniz. Arkadaşlarınla vakit geçirmekten keyif alacak gibi duruyorsun. Çevrendekilerin enerjileri tarafından desteklenebilirsin. Kendini ana kaptır ve kaygılarını unut gitsin. “Arkadaş terapisi”ne kendini bırak!Bugün daha yüksek hedefler belirleyip kendinize meydan okuyun. Yapacağınız her şeyde de bu tavrı benimseyin. Doğuştan talihli olmanız sayesinde karşılaşabileceğiniz tüm zorlukların üstesinden geleceksiniz. Sizi çatışmaya iten bir şeyler olabilir, ancak büyük bir yüzleşme gerçekleşmeden önce işin içinden sıyrılabilirsiniz. Eski ve modası geçmiş olanın karşısında, alışılmadık ve sıra dışı olanın yanında yer almanız iyi olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belli bir konuyla ilgili hakimiyet mücadelesi verirken kendinizi biriyle rekabet halinde bulabilirsiniz. Kimsenin dile getirmediği bir savaş başladı ve muhtemelen siz egemenliğinizi ilan edene kadar da sona ermeyecek. Eğer birinin sınırlarınızı ihlal ettiğini düşünürseniz topraklarınızı savunmaktan çekinmeyin. Patronun kim olduğunun herkese göstermezseniz bunu bir başkası yapacaktır.

23 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etrafınızdaki kadınlardan destek ve yardımlar görebilirsiniz. İlişkilerinizde aynı dili konuşabilir, daha kolay uzlaşabilir ve anlaşabilirsiniz. Yasal gündemler oluşabilir.

23 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenle vakit geçirmek istediğin bir gün olacak. Günü onlara ayırıyorsun. Borçların ve ödemelerinin tamamlanması, maddi konularda elini rahatlatacak. Bugün beslenme konusunda değişim için ilk adımı atıyorsun. Miden ile ilgili problemler yaşamamak için beslenmene dikkat ediyorsun.

23 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalan bazı meselelerin sizi geriye götürmesine izin vermiyorsunuz. Başa çıkmayı öğrendiğiniz her konuyla farkındalığınız gelişiyor. Enerjinizi daha faydalı alanlara aktarıyorsunuz. Aile içi gerilimlere aldırış etmeyin.

23 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yanan yolda ilerleyen Ay, özellikle karşılıklı konularda ve evlilikte daha sakın düşünmenizin doğru olacağını gösteriyor. Öğle saatlerinde gerilim yaratan durumlar olabilir.

23 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz ve evinizle alakalı düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Bu düzenlemeler neticesinde kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

23 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizle ilgili muazzam destek ve şans elde ederken, hayatın keyifli taraflarına odaklanabilir, kendinizi güzelleştirmek adına güzellik ve bakıma yönelebilir, ilişkilerinizde duygusal ve romantik bir gün geçirerek, moral ve yaşam enerjinizi arttırabilirsiniz.

23 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlara yaklaşımınızda daha muhafazakar olun. Bazı zamanlar eylemleriniz umursamazlıkla ilişkilendirilebilir. Çoğu zaman, bu tür davranışlar sizi gitmek istediğiniz yere götürür, ancak şu anda, bu tür eylemler yalnızca felakete yol açacaktır. Sakin olun ve yavaşlayın.

23 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ortak çalışmalar gereken bir takım işler içinde olacağınız bir gündesiniz. Bugün, her konuda çok yönlü düşünüyorsunuz. Yaşam kaliteniz ve coşkunuzu iki katına çıkarırken, enerjinizi dengeleme konusunda daha hassas olmalısınız.  

23 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

23 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızdaki tüm problemleri çözeceksiniz ve eşiniz ile birlikte sevgi dolu bir gün geçireceksiniz. İş yerinizdeki konumunuzdan çok memnunsunuz. Bedensel sağlığınız için düzenli egzersiz yapmaya başlamalısınız.

23 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşılıklı ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir ve partnerinizin kalbini istemeden kırabilirsiniz. Eleştirici yönlerinizi kullanmadan önce iyi düşünmeli ve gerçekleri daha pozitif algılamaya çalışmalısınız. Mantıklı hareket etmeyi sevdiğiniz halde, gerilimlerinizi ilişkilerinize yansıtabiliyorsunuz.

23 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 24' 54" R
Ay
Boğa
08° 43' 28" R
Merkür
Koç
21° 22' 04"
Venüs
Boğa
09° 52' 45"
Mars
Koç
05° 16' 17"
Jüpiter
Boğa
25° 38' 47"
Satürn
Balık
17° 10' 55"
Uranüs
Boğa
22° 45' 43"
Neptün
Balık
29° 07' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
21° 03' 30"
Lilith
Başak
24° 08' 14"
True Node
Koç
15° 22' 56"
Son Güncelleme : 07/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>