Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yorgunsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2021, Pazartesi

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün duygularınız bir yerde aklınız bir yerde olabilir. Buradaki zorluk ise, ikisi arasında bir köprü bulmak. Aklınızın daha hassas ve alıcı bir yaklaşımda olduğunu görebilirsiniz, ancak kalbiniz bir saldırı modunda. Ne yazık ki, bu ik zıt enerjinin birlikte çalışması çok zor. Aralarında sağlıklı bir denge kurmanız gerekecek.

Bugün, olumsuz alışkanlıkların üstesinden gelmek için iyi bir gün. Belki son zamanlarda çok fazla kahve içiyorsunuz. Sisteminiz, bütün bu kafeini emmekten biraz yıpranmış olabilir. Ya da belki de diyetiniz çok şekerlidir. Belki günlük beslenmenize daha fazla dikkat etmelisiniz. Rutininizde küçük bir değişiklik yapın, büyük kazançları göreceksiniz.

Günlük zorluklardan kaynaklanan yılgınlıklaralışveriş yapmanıza ve para harcamanıza ya da dışarda yemek yemeye çıkıp a dan z ye masayı donatmanıza neden olabilir. Bunları hak ediyorsunuz fakat aşırıya kaçmamakta fayda var. Yoksa, pratik kişiliğiniz keyfinizin kaçmasına neden olabilir. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın. Yeme içme yerine sohbet etmeye odaklanın. Böylece stresiniz hafifleyecek hem de hiç bir negatif etkisi yok.

Hiçbir şey dikkatinden kaçamayacak! Altıncı hissin adeta hedefi tam on ikiden vuruyor. Hislerin oldukça hassas ve düşüncelerin çok keskin. Günü radarların oldukça açık geçireceksin. Tıpkı olayın köküne inmeyi bilen bir dedektif gibi hareket ediyorsun. Çok az çabayla büyük işler başarabilirsin. Her şey kendiliğinden önüne gelerek sana destek olacak.Bugün daha önce hiç aklınızdan bile geçmeyen bir konuda yeteneğinizin olduğunu fark edebilirsiniz. Her zaman bildiğiniz şeylere saplanırsanız, yeni şeyleri nasıl deneyimleyebilirsiniz? Bu keşfedilmemiş alanda yeteneklerinizi denemeniz o alanda zirveye çıkmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Tüm dikkatinizi verdiğiniz ve yaptığınız şeyden keyif aldığınız sürece pozitif bir deneyimin tadını çıkaracaksınız. Bu keşiften kaçmayın; akışına bırakın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bilinçaltınız muhtemelen geçmiş travmaları azad ettiğinden son derece aktif. Uzun zaman öncesinin hatıraları baraj kapıları açılmışçasına zihninize dolabilir. Pek çoğu hoş olmayan hatıralar olacaktır. Her şeye rağmen bu iyi bir şey, bu hatıraların meydana getirdiği engelleri bir bir yok ediyorsunuz. Gün sonuna dek kendinizi öyle hafif hissedeceksiniz ki ayda yürüdüğünüzü bile sanabilirsiniz! Keyfini çıkarın.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kararsızlık veya ikilem yaşadığınız bir konu sonuçlanmaya gidebilir. Risk alma ve cesaret gösterme konusunda daha hevesli olabilirsiniz. Israrcı olmak şartları zorlaştırabilir.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir hafta başlıyor. Haftanın ilk gününe yorgun bir şekilde başlıyorsun. İşyerinde kendini dinlendirmek için sık sık aralar vereceksin. Bu durumyerinde fark edilecek. Tükettiğin kafein miktarı bugün özelinde artış gösterebilir. Yorgun olman sebebiyle akşam planlarını ertelemek zorunda kalabilirsin.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenize ve ailenizle ilgili işlere zaman ayırabilirsiniz. Yapılması gerekenlerle ilgili sorumluluk almanız süreci hızlandıracaktır. Desteğiniz ailenizle olan iletişiminize iyi yönde bir ivme kazandırabilir. Diş sağlığı problemleriniz varsa bunları önemseyin.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Parasal konularınız gündeminizi etkileyebilir. Kriz yaratan konulara karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Duygusal açıdan yoğun zamanlar yaşayabilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular görünür olmaya başlayabilir. Yenilenme isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde hareketli olaylar yaşamanız söz konusu.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle arkadaşlık ilişkilerinizde ve mesleki konularda problem yaşadığınız insanlarla olan olaylara bir de onların çerçevesinden bakmaya çalışın.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerimiz devam ederken, sabah saatlerinde ilişkiler ve aileye yönelik sizi gerginleştiren bir durumla karşılaşabilirsiniz. Akşamüstü duygularınızı ifade etmek daha kolayken, akşama doğru kariyer veya aileye yönelik baskı yapan durumlarla mücadele etmeniz gerekebilir.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik bir partnerle tanışma ve en iyi şekilde görünme ve hissetme arzusu yenilikler yapmanıza neden olabilir. Belki egzersiz yapmak, yeni kıyafetler almak veya saçınızı kestirmek isteyeceksiniz. Bu iyi bir fikir olabilir. 

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların duygusal boyutundan çok, mantıksal yönünü düşüneceğiniz bir gün içindesiniz. Mars, kişisel özgürlüğünüzü sosyal ilişkilerinizle uyumlu şekilde kullanacağınız bir ortama hazırlıyor. Yurt dışı olaylar gündemde..

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dostlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızda irili ufaklı paralar alacaksınız. Yalnız paranızı iyi saklamalı,hayatınızda yenilikler yapmalısınız.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile olan ilişkinizde bazı değişiklikler yapacaksınız. İş yerinizdeki pozisyonunuzu sağlamlaştırmalısınız ve çok çalışmaya başlamalısınız. Bugün çatışmalardan uzak durmaya özen gösterin.

24 Mayıs 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün sevdiğiniz kişiye isteklerinizi yaptırabilirsiniz. Karşılıklı yoğun duygular, uzun süredir konuşmadığınız konuları da gündeme getirecektir. Gün içinde, olayların akışı hızlanırken, sürprizlere hazır olun. Ayrıca partnerinizle birlikte değerlendireceğiniz çeşitli davetler alabilirsiniz.

24 Mayıs 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 45' 53"
Ay
Kova
28° 47' 58"
Merkür
Koç
18° 00' 35"
Venüs
Boğa
03° 58' 08"
Mars
Koç
01° 34' 56"
Jüpiter
Boğa
24° 31' 13"
Satürn
Balık
16° 47' 05"
Uranüs
Boğa
22° 29' 07"
Neptün
Balık
28° 58' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 39"
Lilith
Başak
23° 36' 18"
True Node
Koç
15° 21' 16"
Son Güncelleme : 02/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>