Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Dinleniyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mayıs 2021, Cumartesi

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 70%

Siz ve sevgiliniz farklı görüşlere sahip olabilirsiniz. Belki de ilişkinizde bir dönüm noktasındasınızdır. Belki biriniz daha derin bir bağlılık arıyor, diğeri ise bir süre beklemek istiyordur. Sevgiliniz evlenmek istiyorsa ve siz istemiyorsanız, bu konuda ona karşı dürüst olmanız gerekir. Gerçekten aranızda temel farklar varsa, bunu kabul ediyormuş gibi davranmayın. Açıkça iletişim kurmak daha iyi olacak.

Ailenize ve arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Çıkarım yapmanıza yardımcı olacak haberler veya fikirler verebilirler. Belki sizi rahatsız eden bir konu hakkında yeni bir bakış açısı kazanmanıza yardımcı olurlar. İş durumunuza veya kişisel yaşamınıza alışılmadık bir çözüm sunabilirler. Yani diğer insanların fikirlerine karşı açık olun ve aklınızda olanı paylaşmaya cesaret edin.

Bugün nostalji havanız sizi hep eski şeylere yönlendiriyor. Eğer mobilya alışverişi yapmak istiyorsanız, modern mobilya mağazaları yerine antik dükkanlar ilginizi çekecek. Yıllandıkça güzelleşen pas.. Eşyaların dışında insanlara da yaklaşamınız böyle olacak bu da bugün kendinizden yaşça büyük insanlara yöneleceksiniz demek oluyor.

Duygularla dolu bir gün. Yani astrolojik açıdan, bir su grubu burcu şartları altındayız. Bu da demek oluyor ki çokça duygular hissedeceğiz ve bazıları akla aykırı olacak. Senin burcun genelde gezegenlerin seni bugünkü gibi içine soktuğu durumlarla yüzleştiğinde tarafsız veya olaylardan kopuk olmayı tercih ediyor. Fakat bir de çok fazla önlem almadığın durumlardaki halini gözlemle bakalım!Bugün, arkanıza yaslanıp hayatınızın önemli bir alanında kaydettiğiniz gelişmeleri gözden geçirebileceğiniz bir vaktiniz olacak. Fakat kendinizden tarafsız bir gözlem yeteneği beklemeyin. Tam aksine, çevrenizdeki insanlar üzerinde de etkisi olan önemli bir karar söz konusu olduğunda, emin olamamaktan mustarip olacaksınız. Seçim yapmadan önce iyi düşünün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ufacık bir kıvılcım, bir orman yangınına dönüşebilir. Yakınlarınız (dostunuz ya da ebeveynlerinizden biri) aslında hiç de benimsemeye niyetli olmadığınız bir davranışı sergilemeniz konusunda ısrar ediyor gibi görünüyor. Sinsice kaçacak mısınız? Yoksa göstere göstere karşı mı duracaksınız? İkinci seçenek daha muhtemel görünüyor.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne hızlı ve erken başlayabilir, günün ilk yarısından işlerinize koyulabilirsiniz. Büyük planlar ve gelecek hedeflerinin ön planda olduğu bugünde, aile büyükleri ve patronlarla ilişkilerinizde de dengeli olun.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evde geçirmek istediğin bir güne başlıyorsun. Dinlenmeye yönelik planların hazır. Uzun süredir ertelediğin kişisel bakımınla ilgilenmek isteyeceksin. Evcil hayvanı olan bir Koç burcuysan, bugün onunla daha fazla vakit geçirmeyi düşünebilirsin. Akşam saatlerinde gerçekleştireceğin telefon görüşmelerinde yeni gelişmelerin haberini alabilirsin.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla bazı ticari girişimlerle ilgili görüşmeler yapabilirsiniz. Kendinizi güvence altına alacağınız bu görüşmeler bundan sonraki adımlar için belirleyici olacaktır. Hem size hem çevrenize fayda sağlayacak konular üzerinde çalışmak bugünü herkes bir milat haline getirebilir.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça meşgul ve sorumlu olabilirsiniz. Hafta sonu olmasına karşın, tamamlamanız gereken işler çok olabilir.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Adaletle ilgili beklentilerinizin artık karşılanmak üzere olduğunu bilmelisiniz. Biraz daha sabır göstermeniz ve bekleyebilmeniz gerekmekte.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Anne babanız - özellikle anneniz - bu hayatta yanınızda olsun ya da olmasın önemli bir rol oynayacaktır. Belki de birinden veya her ikisinden gelen bilgelik parçaları aklınıza sızıyor ve size işle ilgili önemli tavsiyeleri hatırlatıyor.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her zaman doğal olmaktan yanasınız. Arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı, çevresel destekleri olumlu bir şekilde kullanarak sağlıyorsunuz. Acele etmeyin.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yoldan kısmetiniz var. Çevrenizden biriyle konuşacak ve çok yararlı bilgiler edineceksiniz. İleride bu bilgiler sayesinde işte daha başarılı olabileceksiniz. Çok kararsızsınız. Kesin kararınızı verin ve bir işte sebat edin.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Artık ciddi bir ilişkiye girmek ve mutlu bir aile kurmak istiyorsunuz. İş yerinizdeki başarılı çalışmalarınızın karşılığı olarak çok yakında terfi alabilirsiniz. Hayatın size armağan ettiği şeylerin değerini biliyorsunuz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte olduğunuz kişilerle menfaat kaygılarına düşmek istemiyorsanız, içsel davranışlarınızda belirleyici etkenleri fark etmelisiniz. Düşüncelerinizde tavize yer olamadığı için, bir takım gelişmeleri sonradan görüyorsunuz. Bugün, Ay'ın konumundan dolayı, bazı abartılı duygularınızın ön plana çıkmasından rahatsız olabilirsiniz.

29 Mayıs 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 07' 32" R
Ay
Yay
10° 30' 39"
Merkür
Koç
16° 03' 27"
Venüs
Koç
26° 48' 56"
Mars
Balık
27° 06' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 10' 01"
Satürn
Balık
16° 16' 12"
Uranüs
Boğa
22° 09' 15"
Neptün
Balık
28° 48' 12"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 57"
Lilith
Başak
22° 57' 40"
True Node
Koç
15° 30' 45"
Son Güncelleme : 27/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>