Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planlarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mayıs 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 90%

Büyüleyici kişilerden kendinizi alıkoymayın. Şu sıralar dikkat çekme ve fark edilme potansiyeliniz yüksek. Bir konuşma veya önemli bir sunum yapabilirsiniz. Kendinizi cesur bir şekilde ifade etmekten ve tutkulu olduğunuz konularda fikirlerinizi açıklamaktan çekinmeyin. Eğer yapabilirseniz, bu enerjiyihayatınızda daha pozitif bir yöne çevirebilirsiniz. Yeni bir program ortaya koyabilir veya fikirlerinizle meslektaşlarınızın moralini yükseltebilirsiniz.

Yenilik bugün sizin için anahtar tema olacak. Yaptığınız işi daha verimli hale getirmek için beyninizi kullanın. Her duruma, daha iyisini elde edebilecekmişsiniz tavrıyla yaklaşın. Durumlara karşı olan benzersiz yaklaşımınıza güvenin. Değişimi teşvik edin, yıldızlar uçuşacak! Yakacağınız ateş, insanlar bunu fark etse de etmese de herkesin iyiliğine olacak.

Bugün, diğer insanlardan gelecek fikirlere açık olmaya çalışın. İlginç bir şeyler karşınıza çıkabilir. Mesela, biri size profesyonel bir fırsat sunmaktan bahsedebilir. Hayatınızda bir değişim istemiyorsunuz ama yine de bir düşünün. Ya da, bir şekilde size yardımı dokunacak haberler alabilirsiniz. Gözünüzü ve kulağınızı dört açın, yeni bilgileri sünger gibi kendinize çekin!

Sabretmeyi öğrenmelisin. Çevrendekileri biraz agresif ve gergin olabilir. Arkadaşlarınla giriştiğiniz bir projede tatsızlıklar çıkabilir. Ya da aile üyelerin bir konuda çatışma yaşayabilir. Sen yine de olumlu bir tavır sürdür ve ateş çemberinin dışında kalmaya gayret et. Eğer tansiyonunun yükseldiğini hissedersen derin derin nefes al. Meditasyona biraz vakit ayır ve huzurlu bir enerji çekmeye odaklan. Kısa süre sonra seni çevreleyen bütün olaylardan soyutlanmış hissedeceksindir...Bugün ufacık bir kıvılcım, bir orman yangınına dönüşebilir. Yakınlarınız (dostunuz ya da ebeveynlerinizden biri) aslında hiç de benimsemeye niyetli olmadığınız bir davranışı sergilemeniz konusunda ısrar ediyor gibi görünüyor. Sinsice kaçacak mısınız? Yoksa göstere göstere karşı mı duracaksınız? İkinci seçenek daha muhtemel görünüyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçin. Meditasyon ya da yoga yapıyor musunuz? Rüyalarınızın içeriğine ne kadar dikkat ediyorsunuz? Neye inandığınızı biliyor musunuz? Bu sorulara vereceğiniz yanıtları düşünün ve bakın bakalım bu konuda kendinizi daha iyi anlamak için neler yapabilirsiniz. Meditasyon ve bu tür yansıtıcı egzersizler internetten hakkında çok şey öğrenebileceğiniz konular. Bir göz atmanızda fayda var.

28 Mayıs 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün zorunluluklar ve mecburiyetlerle karşılaşabilirsiniz. Yapılması gereken işler önünüze gelebilir. Sistemli ilerlemeniz gereken bir gün.

28 Mayıs 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklediğinden yoğun bir cuma günü geçireceksin. Yorgunluğun bu yüzden artış gösterebilir. İletişim gezegeni Merkür, yavaşlıyor. Yarın için düşündüğün planları yeniden gözden geçirmen gerekebilir. Çocuğu olan bir Koç burcuysan, çocuğunun okul değişikliği gündemine gelecek. Çocuğunun daha iyi bir eğitim almasını istiyorsun.

28 Mayıs 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ticari anlaşma yolunda ilk adımı atıyorsunuz. Fikirleriniz ve becerilerinizle oluşturduğunuz bu yeni alanı büyütürken bir yandan dabölümü ve ortaklı işler konusunda kendinizi geliştiriyorsunuz.

28 Mayıs 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızla ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Üstlerinden alacağınız desteklerle uğraştığınız işlerde yüksek motivasyon hissedeceksiniz. Hedeflerinize ulaşabilmek için doğru adımları atabilirsiniz. Ailenizle ilgili sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz zamanlar var. Annenizle ilgili hassasiyet içeren konular gündeme gelebilir.

28 Mayıs 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dua etmek ya da yeniden başlamaya heves göstermek size iyi gelecektir. Maddi anlamda bereket ile alakalı da problemler yaşayabilirsiniz.

28 Mayıs 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında finansal durumunuzla ilgili geçici bir zorlanma yaşayabilir, özel ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeniay zamanında yaşamın içindeki tüm ikili ilişkilerinizde geçmiş kalıplarınızı kırıp, yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlarınız olacak ancak bu fırsatları elde etmek için öncelikle hayatınızdaki ruhunuza yük olan insanlardan kurtulmanız gerekmekte.

28 Mayıs 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizden emin hissediyorsunuz. Bugün gözler size dönecek ve tamamen yabancılar size gelip ne kadar çekici olduğunuzu söyleyebilir. Kendinizden emin ama alçakgönüllü olun ve sadece huzurlu, ışıltılı varlığınızla bile insanlara ilham vereceksiniz. Bu harika günün tadını çıkarın.

28 Mayıs 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, duygusal konularda belirgin bir kişilik sergiliyorsunuz. İsteklerinizde artış var ve çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Değişik sanatsal ve sosyal olayların gündeme geleceği bir gün içindesiniz. 

28 Mayıs 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yurtdışı işiniz olabilir. Oradaki izlenimlerinizle büyük bir yatırım yapabilirsiniz. Çok çalışmanızın karşılığını almaya başlayacaksınız. İş hayatınızda önemli atılımlar olacak. Rakiplerinizi bile safdışı bırakacak imkanlarla karşılaşabilirsiniz. Sevdiğinizden olumlu bir telefon alacaksınız.

28 Mayıs 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte yeni anılar biriktirmek isteyeceksiniz. Bugünyerinizde motivasyonunuz çok yüksek olacak ve yapmak istediğiniz şeylere bir adım önde başlayacaksınız. Geçmişi bir kenara bırakın ve bulunduğunuz ana odaklanmaya çalışın.

28 Mayıs 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İşinizle ilgili yenilikler ilginizi çekiyor fakat bazı konuların güncellik kazanmasıyla, tereddütleriniz artıyor. İkilem yaratacak olaylardan uzak kalmak isteyebilirsiniz. Seçimlerinizi yaparken, hata yapmaktan çekiniyor ve duygularınızı yaptığınız işe karıştırmak istemiyorsunuz.

28 Mayıs 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 49' 31" R
Ay
Kova
29° 41' 19"
Merkür
Koç
18° 02' 39"
Venüs
Boğa
04° 02' 46"
Mars
Koç
01° 37' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 32' 06"
Satürn
Balık
16° 47' 25"
Uranüs
Boğa
22° 29' 20"
Neptün
Balık
28° 58' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 51"
Lilith
Başak
23° 36' 43"
True Node
Koç
15° 21' 21"
Son Güncelleme : 02/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>