Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yardımseversin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 80%
Sağlık 50%

Çapkın bir ruh halinde olabilirsiniz. Çekici biriyle tanışmaktan zevk alabilirsiniz. Sevimli bir komşunuz varsa, gün içerisinde onunla sohbet etmek isteyebilirsiniz. Veya akşamları bazı arkadaşlarla dışarı çıkıyorsanız, grubunuza yakın olan tanımadığınız insanlarla konuşmanın tadını çıkarabilirsiniz. Cazibeniz ve mizah anlayışınız, insanlar üzerine güçlü bir ilk izlenim bırakabilir.

Kendinizi yaratıcı veya eksantrik insanlarla çevrili bulabilirsiniz. Çalışmanız sizi hayal güçlerini kullanarak hayatlarını kazanan bazı sanatsal insanlarla temasa geçirebilir. Bazı grafik tasarımcılarla veya sanatçılarla etkileşime girebilirsiniz. Ya da yazarlarla zaman geçirebilirsiniz. Sanatsal bir şekilde hayatı algılayan insanlarla konuşmaktan zevk alacaksınız. Bir resim veya kısa hikaye gibi kendi yaratıcı projeniz üzerinde çalışmaya devam etmek için ilham alabilirsiniz.

İşiniz tamamen kendi sezgilerinizi gündeme ortaya çıkarırken kariyer hedefleriniz konusunda hayaller ve diğer gelişmeler için umutlarınız su üstüne çıkabilir. Diğerleri için fedakarlık yapmadan hem içsel hem de dışsal hayatınızın çoğunu düzenliyorsunuz gibi görünüyor. Bir süreliğine, sezgisel olarak içinize doğan şeyleri not edin. Sonrasında hatırlamak isteyebilirsiniz!

Mevcut paradigman ve yaklaşımın değişime uğrayabilir. Duyguların gözle görülür bir dönüşüm sürecinden geçiyor; zihnin ise deli gibi işliyor! Bu zihinsel girdaba çok da kapılmamaya çalış. Aradığın cevaplar için, seni besleyebilecek jargonu, altıncı hissine – keskin sezgine - bakarak kolayca keşfedebilirsin.Bugün kendinizi bazı sorulara cevap ararken bulabilirsiniz ama tüm bunları kelimelere dökmek biraz zor olacak. Duygusal güvenliğiniz için endişeleniyorsunuz çünkü bu durumu şu an anlamlandıramıyorsunuz. Muhtemelen bugün her şeyi tamamen çözmek imkansız olacak. bir kaç gün bekleyin. Duygularınız daha açık bir hale gelecek ve sorularınızın cevapları size hiç olmadığı kadar açık bir şekilde görünecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim konusunda daha disiplinli bir yaklaşım benimseyeceksiniz. Çok acımasız olmamaya ve sözcüklerinizi sınırlamamaya özen gösterin. İnsanlar, anlayışlı ve empati sezdiren tondaki konuşmalara yanıt vermeye daha meyillidir. Soğuk, sert, yıpratıcı gerçekler, var olan yaranızı daha da derinleştirmekten başka bir işe yaramaz. Olayları yumuşatın ve kendinize, içsel huzurunuzu sağlamak için uzun uzun düşünmek üzere kullanabileceğiniz bir zaman ayırın.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün son dakika planlarıyla karşılaşabilir ve sürpriz haberler alabilirsiniz. Uzaklardaki kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evindeki fazla eşyaları değerlendirmek istiyorsun. İhtiyacı olan kişilerle paylaşmayı düşünebilirsin. Bugün, ateş burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması, hedeflerinin yeniden şekillenmesine sebep olacak. Kas ağrılarının artması, seni düzenli olarak spor yapmaya teşvik edebilir.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel enerjinizin yüksek olacağı bir gündesiniz. Eğlenmek için kendinize alanlar oluşturabilirsiniz. Eğlence şeklinizi ve odağınızı farklı yönlere çevirmek kısıtlama günlerinde başkalarına da ilham vermenizi sağlayabilir.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek istediğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi olgunlaştıracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürleştirici yeni fikirlerin peşinden koşacağınız zamanlar var. Kendinizi geliştirmek için yolculuklar planlayabilirsiniz.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk konularında fikirlerinizi söylerken kırıcı olmamaya dikkat edin, ayrıca birine ilginiz varsa da dile getirmekten kaçının.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konularda risk almak, kredi çekmek, yüklü borçlara girmek gibi eylemlerden uzak durarak, ikili ilişkilerinizde kıskançlık ve güvensizlik gibi duygular yerine sevgi ve aşka yoğunlaşmayı tercih etmelisiniz. Olumlu görüşmeler yapabilir, yakın çevrenizle keyifli vakit geçirebilir, seyahatlere gidebilirsiniz.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, insanlarla bağlantı kurmak için harika bir gün ve son zamanlarda bunu yapmak için çok vaktiniz olmasa bile, bugün çabalarınız karşılığını verecek. Çevrenizi genişletip yeni bağlantılar kurmak size çok şey katacak.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyerinize katkısı olacak konularda araştırmalarınızı sürdürmek istiyorsanız; bu dönemin size sağlayacağı enerjiyi iyi kullanmalısınız. Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek güçtesiniz. 

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin için çok başarılı geçecek. Yepyeni bir döneme gireceksiniz. Çok fazla çalışmanız sonucunda istediğiniz noktaya geldiniz. Bu durum birlikte olduğunuz kişiyi de etkiliyor. Böylece uyumlu bir beraberlik yaşıyorsunuz. Onu fazla yormayın.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eski bir arkadaşınız ile yeniden görüşmeye başlayabilirsiniz. Sahip olduğunuz becerileriyerinizdeki herkese göstermenizin zamanı geldi. Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve olaylara olumlu bir açıdan bakacaksınız.

26 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İletişiminizin mükemmel olduğu bir gün. Yakın dostluklar ve kardeşlerle ilgili güzel haberler alabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda arkadaşlarınızın enerjilerini yükseltecek konuşmalar yaparak, onların moralini yükselteceksiniz. Beklediğiniz haberler, sürpriz bir şekilde size ulaşabilir.

26 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 04' 04" R
Ay
Balık
03° 15' 16"
Merkür
Koç
18° 11' 02"
Venüs
Boğa
04° 21' 14"
Mars
Koç
01° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 37"
Satürn
Balık
16° 48' 41"
Uranüs
Boğa
22° 30' 11"
Neptün
Balık
28° 59' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 41"
Lilith
Başak
23° 38' 23"
True Node
Koç
15° 21' 39"
Son Güncelleme : 03/05/2024 03:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>