Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendi İsteklerin Öne Çıkıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün farklı çiftlerle zaman geçiriyor olabilirsiniz. Sevgilinizle beraber başka bir çiftle yemeğe çıkabilirsiniz. Ya da, geniş ailelerinizle zaman geçirip akrabalarınızın evliliklerini gözlemleyebilirsiniz. Başarılı bir ilişki için neler gerektiğini düşünüyor olacaksınız. Aklınıza bir şey gelirse not almayı unutmayın!

Son birkaç gün içinde çok şey oldu. Olanların işlenmesi için kendinize yeterli zaman tanıdınız mı? Evde veya işte büyük değişikliklerin ortaya çıkması muhtemeldir. Kontrolünüz olmayan olaylar hakkında endişelenmek yerine, eldeki işe odaklanmak için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekir. Bir roller coaster’a binmiş gibi hissedebilirsiniz, ancak birkaç gün içinde her şey yeniden yerini bulacak. Kendinizi gözlerinizi kırpıştırıp, yeni tuhaf ışığa alışmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Eğer kendi eviniz veya gayrimenkulünüz varsa, bugün bu mülkünüzün değerlendiğini öğrenebilirsiniz. Eğer bir eviniz veya arsanız yoksa da, böyle bir mülk edinme fikrini düşünebilirsiniz. Bugün yapacağınız - özellikle de gayrimenkul alanında - herhangi bir yatırım normalde düşündüğünüzden çok daha kazançlı olacak gibi görünüyor. Biraz araştırma yapın, profesyonellere danışın, bu yatırımı değerlendirin.

Bugün üretken olabilmenin tek yolu planlayarak hareket etmek. Zamanı düzgün kullan ve bunu fırsata çevir. Ne kadar zamanın kaldığını ve tam olarak ne yapman gerektiğini düşünerek sıkı bir organizasyona giriş. Önce her şeyi planla sonra işe koyul. Yavaş ve kararlı olan yarışı alır. Çok da dağılmamaya çalış. Enerjini tek bir yere odaklayamamak çok iyi sonuçlar doğurmayacaktır. Zırhını kuşan ve saldır!Bugün ruhani tarafınızla iletişime geçin. Meditasyon ya da yoga yapıyor musunuz? Rüyalarınızın içeriğine ne kadar dikkat ediyorsunuz? Neye inandığınızı biliyor musunuz? Bu sorulara vereceğiniz yanıtları düşünün ve bakın bakalım bu konuda kendinizi daha iyi anlamak için neler yapabilirsiniz. Meditasyon ve bu tür yansıtıcı egzersizler internetten hakkında çok şey öğrenebileceğiniz konular. Bir göz atmanızda fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bazı sorulara cevap ararken bulabilirsiniz ama tüm bunları kelimelere dökmek biraz zor olacak. Duygusal güvenliğiniz için endişeleniyorsunuz çünkü bu durumu şu an anlamlandıramıyorsunuz. Muhtemelen bugün her şeyi tamamen çözmek imkansız olacak. bir kaç gün bekleyin. Duygularınız daha açık bir hale gelecek ve sorularınızın cevapları size hiç olmadığı kadar açık bir şekilde görünecek.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sevdiklerinizle ilişkilerinizde sürprizler ortaya çıkabilir. Sevdiğiniz insanlar tarafından sürprizlerle karşılaşabilir ve mutlu olabilirsiniz. Sosyalleşme veya ilişkileri canlı tutma zamanı.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi isteklerine odaklanacağın bir güne başlıyorsun. Kariyer hedeflerinin ön plana çıktığı bugünde, kişisel gelişim kurslarına kayıt olabilirsin. Bugün Ay, boşlukta hareket edecek. Arkadaşlarınla kurduğun iletişimde kopukluklar yaşanabilir. Açık sözlü olmaktan çekinmeyecek ve lafını kimseden esirgemeyeceksin.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda düzenlenmesi gereken işlerle ilgilibölümüne gidebilirsiniz. Herkesin aynı çabayı göstermesini sağlamak sizin de önünüzü daha net görmenizi sağlayacaktır. Fikirlerinizin ışığında ilerlemek hayatınıza ciddi ve kalıcı etkileri dahil edebilir.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Özgürlük duygusu içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Akademik konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilişkiler gündeminizi etkileyebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda kendinizi dikkatli bir şekilde analiz edin. İşinizle alakalı önünüze gelebilecek en ufacık problemde hırslanabilirsiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 20:38’de İkizler burcunda gerçekleşen ve etkisini 3 gün önce ve sonra hissettirecek yeni ay ile birlikte, özellikle 29 Mayıs gününden itibaren yeni ilişki teklifleri, ilişkilerde rahatlama, başarılı görüşmeler,seyahatleri, sizi mutlu edengörüşmeleri ve daha sosyal olarak, enerjinizi ve motivasyonunuzu yükselteceğiniz pozitif bir dönem sizi bekliyor olacak. Gün içinde Venüs ve Merkür burç değiştirme aşamasında olduğu için, varolan şartları zorlamamak ve olası bir problem yaşasınız bile ertesi gün itibariyle çözümleneceğini bilerek hareket etmeniz faydalı olacaktır.

27 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, bir yazı projesinde ilerlemek için harika bir zaman. İletişim, film veya uzun mesafeli seyahat içeren herhangi bir büyük, uzun vadeli proje, harekete geçmeniz için sizi bekliyor. Sizi ilerlemeye teşvik eden bir gücünüz var. Bugün olumlu bir tavırla ileriye bakın.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mal alım ve satımlarından kaçınmalı, risklerden uzak durmalısınız. Kazanç sağlamak için normal zamanlardan daha fazla çaba göstermek zorunda kalacaksınız. Grup aktiviteleri ve yeni arkadaşlıklar içinde olacaksınız. 

27 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok duygusal davranıyorsunuz. Halbuki çabuk ve mantıklı kararlar vermelisiniz. Bu durumhayatınızda zorluklarla karşılaşmanıza yol açıyor. Biraz kendinize güvenle altından kalkamayacağınızyok. Ulaşmak istediğiniz hedefe ancak böyle ulaşabilirsiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok zarif bir insansınız ve çevrenizdeki kişileri büyülüyorsunuz. Hayallerinizdeki gibi bir yaşam sürdürebilmek için çok çalışmaya devam ediyorsunuz. Bugün önemsiz konular yüzünden canınızı sıkmamaya özen gösterin.

27 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün işinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu. Tekliflere karşı kayıtsız kalarak önünüzün açılmasını engelliyorsunuz. Oysa size yeni kazançlar sağlayacak olumlu bir döneme girdiniz. Koşullarınızın değişimiyle alışkanlıklarınızın olumsuz etkilemesinden çekiniyor olabilirsiniz.

27 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 09' 43" R
Ay
Balık
04° 38' 42"
Merkür
Koç
18° 14' 23"
Venüs
Boğa
04° 28' 25"
Mars
Koç
01° 53' 52"
Jüpiter
Boğa
24° 36' 59"
Satürn
Balık
16° 49' 11"
Uranüs
Boğa
22° 30' 31"
Neptün
Balık
28° 59' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 01"
Lilith
Başak
23° 39' 02"
True Node
Koç
15° 21' 46"
Son Güncelleme : 03/05/2024 05:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>