Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Plansız Görüşmelerin Olabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mayıs 2021, Pazar

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün aşk meselelerinde kendinizi fazla öne çıkarmayın, özellikle de yakın zamanda yeni biriyle tanıştıysanız. Bir adım atmadan önce bu kişiyi iyice tanımak için zaman ayırın. Eğer bir ilişkiniz varsa, bugün eşiniz/sevgilinize karşı daha dikkatli olmaya çalışın.

Bir Koç olarak, yeni duyguların peşine düşmekten hoşlanıyorsunuz, ancak bunu zaten biliyor olabilirsiniz. Oysa bugün, hayatınızdaki yeni durumları açıklamak için kullandığınız araçlar tam olması gerektiği gibi çalışmıyor olabilir. Bir laboratuvarda olduğunuzu ve tüm mikroskopların yakını gösterdiğini düşünün! Bazı şeylere ve durumlara yaklaşımınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Bugün ev içerisinde veya evinizi ilgilendiren birsize ekstra para getirme açısından oldukça başarılı olabilir. Bu konuda özellikle iyimser hissetmeniz muhtemel ve gelecekte karşınıza çıkacak yeni fırsatları da dört gözle bekliyorsunuz. Sezgileriniz kuvvetli ve bu nedenlefırsatlarının olduğu yerlerde sapla samanı ayırt edebilecek kapasitedesiniz. Harekete geçin!

Spiritüel arayışlara gireceğin bir gün. Günün enerjisi seni düşüncelere dalmaya itecektir. Yaşamın metafizik yönünü keşfetmek isteyebilirsin. Dua, meditasyon ve bazı çalıştaylar bugün sana göre. Meleklerle ve ruhsal rehberlikle ilgili kitaplar da ilgini çekecektir. Pozitif spiritüel enerjiyi kendine çektiğinde, adeta yücelmiş hissedeceksin.Canlı ve muhteşem rüyalar dün gece uykunuza dadanmış olabilir; muhtemelen uyandığınızda onların gerçek olmaması karşısında hayal kırıklığı yaşadınız. Bu rüyaların size vermek istedikleri bir mesaj var, bu yüzden onları not alıp kenarı kaldırmalı ve daha sonra analiz etmelisiniz. Psişik güçleriniz ve yaratıcı yetenekleriniz bugünbaşında olacak. Bir süredir aklınızın bir köşesinde olan bir çeşit sanatsal projeye girişmenizin tam zamanı. Gününüzün keyfini çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, arkanıza yaslanıp hayatınızın önemli bir alanında kaydettiğiniz gelişmeleri gözden geçirebileceğiniz bir vaktiniz olacak. Fakat kendinizden tarafsız bir gözlem yeteneği beklemeyin. Tam aksine, çevrenizdeki insanlar üzerinde de etkisi olan önemli bir karar söz konusu olduğunda, emin olamamaktan mustarip olacaksınız. Seçim yapmadan önce iyi düşünün.

30 Mayıs 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal bir gün geçirebilirsiniz. Dostlarınız ve arkadaşlarınızla yakın ilişkiler içinde olacaksınız. Kendi fikirlerinize, kendi ihtiyaçlarınıza daha odaklı olabilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Pazar gününü dinlenmeye için ayırmayı düşünüyorsun. Ama plansız görüşmelerin buna izin vermeyebilir. Senin dışındaki etmenler planlarını ertelemene sebep olabilir. Evli bir Koç burcuysan, yaptığın gereksiz harcamalar, eşinden tepki çekebilir. Eşinin söylediklerini anlayışla karşılayabilirsin.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Evliliğinizde bazı iletişim sorunları olabilir. Ani duygu değişikliğinizi doğru kelimelerle anlatırsanız neden böyle hissettiğinizi en iyi şekilde ifade edebilirsiniz. Kelimelerinizin bocalamaması için öncelikle sizin dik ve emin olmanız gerekiyor.

30 Mayıs 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Saka burcunda ilerliyor. Arkadaşlıklar ve gruplarla ilgili uğraşlar açısından hareketli bir gündesiniz. Zamanınızı istediğiniz yönde değerlendirebilirsiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlarda tek bir konuya yoğun olarak odaklanmak sizler için daha karlı olacak. Kırıcı olmayacağınız bugünlerde çevreniz hep kalabalık olacak.

30 Mayıs 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ruhsal olarak derin duygular hissedebilir, rüyaların etkisinde kalabilir, evinize, ailenize zaman ayırma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ikili ilişkilerinizde olası problemler ve kırgınlıklarla karşılaşabileceğiniz için, sakin ve ılımlı davranmayı tercih etmelisiniz.

30 Mayıs 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızdan birinin konsantrasyon gücünden ve öz disiplininden etkilenebilirsiniz. Yine de hayranlık uyandıran duruşundan çıkarılacak bir ders var. Başkalarında bu nitelikleri fark etmeniz, ilerleme kaydettiğiniz anlamına gelir. 

30 Mayıs 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevdiğiniz işleri yapmak için kolları sıvayacak ve hoşlandığınız kişilerle birlikte olmak isteyeceksiniz. Fakat fikir birliği içinde olduğunuz kişilerle gereksiz bir tartışma ortamı yaratmamalısınız. 

30 Mayıs 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Canınız şu sıralar çok sıkılıyor. Bunun nedeni sizin karamsarlığınız. Moralinizi yüksek tutun. Maddi durumunuzu sorun etmeyin. Birazcık çaba ile bunun üstesinden gelebilirsiniz. Cömertliğiniz size zaman zaman zor anlar yaşatıyor.

30 Mayıs 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile birlikte romantik bir gün geçireceksiniz. İş hayatınızda yükselebilmek için çok çalışıyorsunuz ve karşınıza çıkan her fırsatı sonuna kadar değerlendiriyorsunuz. Günlük rutininizde bazı değişiklikler yapacaksınız.

30 Mayıs 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Durgunluktan nefret ettiğiniz bir güne giriyorsunuz. Olayların sürekli yön değiştirmesinden yanasınız. Kafanızda planladığınız küçük seyahatler için, gerekli donanıma henüz hazır değilsiniz. Bugün, huzurunuzu bozacak davranışlardan uzak kalmalı, kendinize bazı tavizler vermelisiniz. Araştırmacı tarafınız atağa kalkıyor.

30 Mayıs 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 19' 33" R
Ay
Başak
15° 40' 07"
Merkür
Koç
17° 17' 06"
Venüs
Koç
18° 12' 41"
Mars
Balık
21° 42' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 33' 31"
Satürn
Balık
15° 36' 23"
Uranüs
Boğa
21° 45' 54"
Neptün
Balık
28° 34' 39"
Plüton
Kova
02° 03' 54"
Chiron
Koç
20° 03' 44"
Lilith
Başak
22° 11' 13"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 20/04/2024 01:00

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>