Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kontrolü Elden Bırakmıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Haziran 2021, Perşembe

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 70%

Bugün, muhteşem sarayları ziyaret edip sonsuz ve tamamen özgür ve zamansız bir aşkı tatmak için dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkma şansınız olabilir! Hatta belki Disneyland sizi bekliyor olabilir! Fakat şimdiye kadar tecrübelerinizden öğrendiniz ki, böyle şeyler sadece masallarda olur.

Siz organize ve disiplinli bir kadınsınız. Sizi tanıyan hiç kimse buna karşı çıkmayacaktır. Fakat hayatta bazı şeylerin biraz gevşemesine izin vermeniz gereken zamanlar vardır. Bu böyle bir zaman. İşi, ev işlerinizi ve tüm günlük yükümlülüklerinizi unutun. Son zamanlarda çok çalışıyorsunuz. Biraz yaşayın. Bugünü tamamıyla bir tatil olarak kabul edin. Bu davranışı sorumsuzluk olarak düşünmeyin; insan olmak olarak düşünün!

Çevrenizde avantajlı bir sürü değişim olabilir. Yeni işler, size taşınacağınız yerdeki komşularınızı ya da yaptıracağınız bazı gerekli tamiratlarla ilgili yeni kapılar açabilir. Haberleri aktarırken arabada veya telefonda uzun zamanlar harcayabilirsiniz. Heyecan verici bir pozisyon fırsatı yakalayabilir ya da size yakın biri mail veya telefon yoluyla size ulaşabilir. Gününüz güzel geçsin.

Kendini kolla. Belli ki dikkatini odaklaman gereken şeyler var. Neyse ki, duyguların her zamankinden daha sabit ve böylece kendini hislerinle bağlantılı hissediyorsun. Doğrusu, bugün kendini bulutlarda bulabilirsin ve atmosferin bu kısmında gezinirken bir sorun yaşamayacaksın da. İnsanlar ise sana tavsiyelerini almak üzere gelebilir.Bugün son derece sıradan bir gün olduğunu bildiğin için neden insanların bu kadar duygusal olduğunu merak edebilirsin. Neden senin kadar büyük bir gülümseme sergilemedikleri konusunda insanları rahat bırak. Eğer insanaların sana güvenmesini istiyorsan, onlarla aynı seviyeye kendini taşıyabileceğini kanıtlamalısın. Diğer insanların ihtiyaçlarına karşı daha anlayışlı ol.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

3 Haziran 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında önemli işlerinizi halledip tamamlayabilirsiniz. Geçmiş veya geleceğe dair konular gün boyu ön planda olabilir. Sağlıkla ilgili destekler alınabilir.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşılaştığın sorunlar işlerine odaklanmana engel oluyor. Bugün birden fazla işle aynı andan meşgul olman, seni zor duruma sokabilir. Gün içerisinde kontrolü elden bırakmamalısın.Yaşadığın zorluklar seni daha güçlü bir hale getiriyor. Ürettiğin pratik çözümler ile çalışma arkadaşlarının dikkatini çekeceksin. 

3 Haziran 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş ile ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Araya mesafe koyduğunuz kişiler sizlerle yeniden irtibata geçmek isteyebilir. Konuşarak aradaki yanlış anlaşılmaları ve mesafeleri ortadan kaldırabilirsiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

3 Haziran 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda kendinizi güçlü ve verimli bir şekilde ifade edebilme fırsatı yakalayacaksınız. Gerekli aksiyonları alabilirsiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün itibariyle Venüs Yengeç burcuna geçiyor. 27 Haziran'a kadar odağınız daha çok yuva, ev, ailenin kadınları olacak. Evin içindeki ilişkileri güzelleştirmek isteyeceksiniz. Bekar Koç’larmız için ailenin aracı olacağı bir aşk gelebilir. Yuva kurma isteğiniz yoğun olacak.

3 Haziran 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İyi tarafından bakarsak, aile üyelerinizle olan ilişkiniz şu anda daha iyiye gidiyor ve eviniz yenilenmiş bir hâl alıyor. Herkes bir sevgi yumağı içinde ve hiçbir pürüz yok. Bu günlerin değerini bilin!

3 Haziran 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 İşinizle ilgili sosyal dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Merkür iletişim evinizde geri gitmeye devam ediyor. Kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz. 

3 Haziran 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sizin gününüz. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuruntu ve kuşkulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz. Cinsellik konusunda dikkatli olmalısınız. Onun isteklerini düşünmelisiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşınıza hayallerinizdeki gibi bir partner adayı çıkacak ve çok mutlu olacaksınız. Kariyeriniz hakkında kafanıza birçok plan var ve kendinizi heyecanlı hissediyorsunuz. Bugün hisleriniz çok kuvvetli olacak.

3 Haziran 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sizi fark etmemek imkansız bir şey. Bulunduğunuz ortamlara neşeli kişiliğinizle hakim olacaksınız. Çevrenizin size olan yaklaşımlarını görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle birlikte ortak çalışmalar içinde olacaksınız. Onun yanlışlarına kızabilirsiniz. fakat iyi niyetli olduğunu inkar edemezsiniz.

3 Haziran 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 20' 06" R
Ay
Akrep
17° 21' 55" R
Merkür
Koç
15° 59' 27"
Venüs
Koç
24° 32' 50"
Mars
Balık
25° 41' 00"
Jüpiter
Boğa
22° 44' 27"
Satürn
Balık
16° 05' 58"
Uranüs
Boğa
22° 03' 01"
Neptün
Balık
28° 44' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
20° 21' 37"
Lilith
Başak
22° 45' 25"
True Node
Koç
15° 36' 14"
Son Güncelleme : 25/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>