Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hızlı Başlangıç Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Haziran 2021, Salı

Aşk 90%
Para 50%
Sağlık 50%

Bugün, büyük bir adım atabilir ve kalbinizde aşkı hissedebilirsiniz. Sevgilinize olan aşkınız çok fazla. Ona güzel bir sanat eseri veya mücevher gibi bir hediye alabilirsiniz. Ya da ikiniz için romantik bir kaçamak yapmaya karar verebilirsiniz. Mevcut ilişkinizi kutlamak ya da yeni ilişkilere yelken açmak isteyeceksiniz. Aşk yaşamınızda atılımlar yaşayacağınız bir gün olacak.

Bugün arkadaşlarınıza çok dikkat edin. Zihniniz ve bedeniniz için gurur ve saygıyı arttıracak faaliyetlerde bulunun. Örneğin feminist hareket uzun bir yol kat etti, ama hala yapılması gereken çokvar. İlgilendiğiniz kısımla ilgili yardım etmek için görevinizi yerine getirdiğinizden emin olun.

Bu dönemde, kişisel inançlarınızı ifade etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi finansal pazarlardaki düşüncelerini açıklayan insanların olduğu sosyal bir ortamda bulabilirsiniz. Birileri negatif bir şey söyleyebilir ve yatırımlarla ilgili tüm soruları bildiklerini düşünebilir. Eğer bu konuda bilginiz varsa, belki de adım atıp siz de bildiklerinizi aktarmalısınız. Eğer bugün yanlış anlaşılmaları ortaan kaldırırsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Enerjini yapıcı şeylere kanalize et ve insanlarla önemli bağlantılar sağlamaya çalış. Yapıcı eleştiriler ve manipülasyon arasında ince bir çizgi vardır. Sonuncusundan kaçınmalısın. Senin için engel oluşturan bir şeyler olduğunu fark edebilirsin. Aslında bu kısıtlama senin hayrına; yoksa her eylemin abartılı olması sebebiyle çeşitli sıkıntılara davetiye çıkarabilirdi. Enerjine güven ve içgüdülerini takip et.Sizinki gibi dolu bir adres defteri olan birisiyle sıkılmak imkansız. Size dinlenmek yok! Ancak, gerçek arkadaşlarınızla hayatınızda çok da yeri olmayıp sizi anlamaya çalışan diğer insanları birbirinden ayırmak için zor zamanlar yaşayacaksınız. Gününüzü ilişkileriniz açısından temizlik yaparak geçirin. Kişisel hayatınızın buna gerçekten ihtiyacı var…

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Canlı ve muhteşem rüyalar dün gece uykunuza dadanmış olabilir; muhtemelen uyandığınızda onların gerçek olmaması karşısında hayal kırıklığı yaşadınız. Bu rüyaların size vermek istedikleri bir mesaj var, bu yüzden onları not alıp kenarı kaldırmalı ve daha sonra analiz etmelisiniz. Psişik güçleriniz ve yaratıcı yetenekleriniz bugünbaşında olacak. Bir süredir aklınızın bir köşesinde olan bir çeşit sanatsal projeye girişmenizin tam zamanı. Gününüzün keyfini çıkarın.

1 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında aksaklık veya dağınıklıklar olabilir. Öğleden sonra beklenmedik yerden beklenmedik şanslar yakalayabilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Haziran ayı senin için hızlı bir şekilde başlıyor. Çalışmayan bir Koç burcuysan,başvurularınla ilgili geri dönüş alabilirsin. Ertelediğin konuların gündemine geleceği bu günde, geçmiş konular, bir daha açılmamak üzere kapanıyor. İlişkisi yeni bitmiş bir Koç burcuysan, eski sevgilinin sosyal medya hesaplarını yakından takip edeceksin.

1 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün finansal konular gündeminizde olabilir. Gelir gider dengenizi korumaya özen gösterin. Finansal anlamda cebinizi yoracak harcamalardan kaçının. Maddi konulardaki bu geçici durumları kafanızda çok büyütmeyin.

1 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

1 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başkalarının eksiklerini tamamlamaları konusunda onlara ettiğiniz yardımlar sizlere iyi karma olarak yansıyabilir.

1 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 13.00’dan sonra alacağınız kararlar çok daha etkili ve uzun vadeli olurken, spora gitmek, yeni insanlarla tanışmaya şans vermek, devam eden ilişkilerinizde verimli görüşmeler yapmak ve kendinize bir eğlence zamanı ayırarak sosyal ortamlarda bulunmak için ideal ve keyifli bir zamanda olacaksınız.

1 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şeyler ters gitse de bunun büyük bir şey olması muhtemel değildir. Yakın zamanda yaşanan bir olay, bu duygulara neden olan eski izlenimleri tetiklemiş olabilir. Sezginiz yüksek olduğu için başkalarının ruh hallerini de anlıyor olabilirsiniz.

1 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ailenizle yaşadığınız sorunların sizi üzmesine izin vermemelisiniz. Onlarla istemeden yaşadığınız durumlarda gözden kaçırmamaya çalışacağınız bir nokta var: Sabır ve taviz gibi iki önemli duyguyu dengede tutmalısınız.

1 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

1 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz ve partnerinizi neşelendireceksiniz. İş yerinizdeki yaratıcı çalışmalarınız ile çevrenizdeki herkesi kendinize hayran bırakıyorsunuz. Aile bireylerinizden birinin yardımınıza ihtiyacı olabilir.

1 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi iyi ifade edeceğini bir gün. Bulunduğunuz ortamlarda sizden bazı yorumlar isteyebilirler. Fikirleriniz söylerken, duygularınızdan arınmalısınız. Mantığınıza güvenseniz bile, bazı değişik olaylar, sizin tarzınızın dışında bir söyleşi gerektirebilir. Müthiş dengenizi ve kendinizi sınayabileceğinizi unutmamalısınız.

1 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 55' 44" R
Ay
Başak
22° 57' 33"
Merkür
Koç
17° 01' 05"
Venüs
Koç
18° 58' 25"
Mars
Balık
22° 11' 09"
Jüpiter
Boğa
21° 42' 01"
Satürn
Balık
15° 40' 01"
Uranüs
Boğa
21° 47' 56"
Neptün
Balık
28° 35' 53"
Plüton
Kova
02° 04' 07"
Chiron
Koç
20° 05' 54"
Lilith
Başak
22° 15' 20"
True Node
Koç
15° 38' 06"
Son Güncelleme : 20/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>