Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ani Değişimler Olabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 40%
Sağlık 90%

Bugün küçük düşüncelerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyeceksiniz; doğrudan meselelerin merkezine ineceksiniz. Ortamınıza ve çalışma koşullarınıza çok az önem veriyorsunuz, bunun yerine kendiniz için belirlediğiniz hedefe odaklanmaya çalışıyorsunuz. Bir Koç kadını bir hedef belirlediyse, hepimizin bildiği gibi, hafife alınmaması gereken bir güç!

Bugünün kısıtlayıcı ve ölçülü nüansları sizi yıpratabilir . Bununla birlikte, bu enerjiyi sizin avantajınıza çevirmenin püf noktası, oyun planınızı günün havasına uyacak şekilde ayarlamaktır. Sıradan ev işlerine ve küçük engellerle ilgilenin. Gerçekçi planlar yapın ve kısa vadeli hedeflerinizi yerine getirin. Bitkilerinizi sula. Disiplin ve konsantrasyon gerektiren şeyleri yapın.

Bugün kendi küçük dünyanızda kalmaya çalışın. Ne yazık ki, etrafınızdakiler çok aksi bir ruh halindeler. Onların şikayetleri size negatif enerjiden başka bir şey vermeyecek bu nedenle işinizle ilgilenirken onları kendinizden uzaklaştırın. Etrafınızdaki bu devamlı şikayet etmelerden uzak durma konusunda çok kesin olmanız gerekebilir. Yapabilirsiniz, merak etmeyin.

Gün boyu ekstra gelir elde etme yolları aklına gelip duracak. Bazıları biraz zorlu olsa da seni durdurmalarına izin verme. Olasılıklara bak; göründükleri kadar cüretkar olmayabilirler. Bugün kendi ilgi alanların konusunda ilerleyebilirsin, harikalar yaratacak bir enerji ve motivasyona sahipsin. Günün avantajlarını sonuna kadar kullan!Duygularını ifade etmek senin için bazen zor olabiliyor. Huzurlu bir yaradışılın var, bu yüzden işler yolunda gitmediğinde ya da birileri seni üzdüğünde konuşmaktan çok, sessizleşme ve yalnız dolaşma eğilimine sahipsin.Normalde bu durum senin için bir olay oluştursa da, bugün farklı bir gün! Kozmik enerji iletişim konusunda bugün sana yardım edecek ve kendini çok iyi bir şekilde ifade edebileceksin. İnsanlar seni daha iyi anlayabilecekler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki farklı yana çekiliyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Belki de ikiarasında karar vermeye çalışıyorsunuz. Daha yüksek bir maaşla çalışabileceğiniz bir pozisyon teklifi almış olabilirsiniz. Fakat aynı zamanda yaratıcı yönünüzü daha iyi ifade etme imkanı tanıyan bir başka teklif de cevaplanmayı bekliyor olabilir. Sıkılmaktan nefret ediyorsunuz, bu yüzden yaratıcılığınızı destekleyen teklif sizin için çok daha uygun. Fikriniz netleşene dek düşünün.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatlerinde gördüğünüz rüyalar işaretçi veya haberci olabilir. Günün ilk yarısında planlarınızı değiştiren bir haber alabilirsiniz. Öğleden sonra rahatlama isteğiniz artabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beklenmedik gelişmelere hazırlıklı olmalısın. Duygusal hayatında ani değişimler yaşanabilir. Astrolojide sevgiyi temsil eden Venüs, su burcunda konumlanıyor. Evli bir Koç burcuysan, eşinle yaşadığın tartışmalar geride kalacak. Yalnız bir Koç burcuysan, gelen mesajlar, yeni bir ilişkinin sinyalleri olabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Güne enerji düşüklüğü ile başlayabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz düşebilir ve motivasyon kaybı yaşayabilirsiniz. Modunuzu yükseltecek müzikler dinlemek, size iyi gelen şeyleri yapmak, sevdiğiniz şeyleri yemek modunuzu arttırma da size yardımcı olabilir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konularla ilgili içsel süreçler yaşayacağınız bir gündesiniz. Elinizde olmayan nedenlerden kayıp yaşayabilirsiniz. Fikir düzeyinde tartışmalara girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. Öğleden sonraki zamanlarda kadın arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda oluşan köklü değişimlerin altındaki hayırları görme fırsatı yakalayabilir, geleceğe umutla bakabilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00’a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayatınızın romantik tarafı bir duygu fırtınasıyla sarsılabilir. Bir anda yoğun öfkeden ani mutluluğa geçebilirsiniz. Gün size duygularınızı ele geçirmenizi söyleyebilir. İstikrarlı bir ilişki kurmayı umuyorsanız, psikolojik tutarlılığı ve fiziksel sağlığı korumak gerekir.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yoğun duygular içinde olsanız bile pratik yönünüzü ön plana çıkararak, gerçek isteklerinizi arka plana atmayı başarabilen ender kişilerden birisiniz. Kişisel değerlerinizin farkındasınız ve gözünüzden hiçbir şey kaçmıyor. 

2 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile konuşurken daha dikkatli olmaya özen gösterin. İş yerinizdeki sıkı çalışmalarınızın karşılığını almaya başladınız ve finansal olarak iyi bir durumdasınız. Şeker oranı yüksek yiyecekler tüketmekten kaçının.

2 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Maddesel konularda kendinize güveniyor ve harcama konusunda sınır tanımıyorsunuz. Bugün, planladığınız işler için, yüklü bir bütçeye ihtiyacınız olacak. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirme uğruna borçlanabilirsiniz. Çevrenize iyi niyetle yaklaşmanız, her zaman olumlu sonuç vermiyor. Temkinli olmayı unutmamalısınız.

2 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 09' 30" R
Ay
Akrep
02° 32' 04" R
Merkür
Koç
16° 06' 01"
Venüs
Koç
23° 03' 28"
Mars
Balık
24° 44' 57"
Jüpiter
Boğa
22° 27' 42"
Satürn
Balık
15° 59' 09"
Uranüs
Boğa
21° 58' 58"
Neptün
Balık
28° 42' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 06"
Chiron
Koç
20° 17' 26"
Lilith
Başak
22° 37' 22"
True Node
Koç
15° 38' 29"
Son Güncelleme : 23/04/2024 23:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>