Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Öz Eleştiri Yapıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 90%

Sevdiğiniz birine karşı güçlü bir çekim hissi duyabilirsiniz. Size yakın birinin biraz sarılmaya ve duygusal desteğe ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Sezgilerinize kulak, çünkü bu konularda genelde sizi yanıltmıyorlar! Birini merak ettiğiniz için telefon etmek isteyebilir ya da yanına gidip arkadaşça bir ziyarette bulunabilirsiniz. Size açılmasını sağlayın ve onu ne kadar önemsediğinizi gösterin.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Bugün de dahil olmak üzere son birkaç gündür enerji patlamaları yaşıyorsun. Eğer yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan, taze bir tavır ve tutum takınmak için doğru bir zaman. Yine de duyarlı davranman bugünü daha kolay geçirmeni sağlayacaktır. Dışsal ve doğrudan eylemlerin peşine düşerken aynı zaman kendi içselliğini de es geçme.Bugün bilimsel konulara ilginiz ön plana çıkacak. Gezegenlerin konumu zaten var olan ilginizi artırabilir ya da daha önce olmayan bir ilgi kıvılcımı çaktırabilir. Bilime giden en kolay ve ulaşılabilir yol gece gökyüzüne bakmaktır. Bir dürbün ya da teleskop edinin. Merakla dolup taşacak ve daha fazlasını öğrenmek için sabırsızlanacaksınız. Bunun keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün düzenleme, değişiklik ve farklılıkve özel hayatınızda ön planda olabilir. Eğitim alanındaki çalışmalarınız için destekleyici bir gün.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öz eleştiri yapmayı ihmal etmiyorsun. Hatalarınla yüzleşmek ve korkularının üzerine gitmek istiyorsun. Yaptığın hatalardan ders alarak güçleniyorsun. Uzun süredir aklında olan, tadilat işleri için bugün harekete geçeceksin. Maddi konularda kaygı taşımaman seni rahatlatıyor. Çocuğu olan bir Koç burcuysan, çocuğunun okulu hakkında değişiklik gündemine gelebilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenize karşı kendinizi sorumlu hissediyor olabilirsiniz. Bu sorumluluk bilinci için fazla efor sarf edebilir ve bu eforun karşılığını göremeyebilirsiniz. Bu noktada yalnız mücadele ettiğinizin farkına varmanız daha farklı savaşmanıza neden olabilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi daha hevesli ve duygusal yönde biraz dağınık kılıyor. Şahsi konulara daha duyarlı yaklaşabilirsiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyalleştiğiniz ve sosyal platformlarda da dikkat çekeceğiniz bir gündesiniz. Başarılarınız ilişkinizde özgüven getirebilir.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratıcı bir proje, başlangıçta düşündüğünüzden daha fazla para, zaman veya başka kaynaklar gerektirebilir. Bu, devam edip edemeyeceğinizi merak etmenize neden olabilir. Sizin açınızdan biraz ince düşünce gerektirebilir, ancak bunu planlandığı gibi tamamlayabilmelisiniz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmekten kaçınacaksınız. Beraberliğinize devam edip evlilik kararı almaktan uzak duracaksınız. Çünkü görüşeceğiniz veyabirliği içinde olacağınız kişilerin, güçlü ve kariyerli olmasına özen gösteriyorsunuz.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile çocuk sahibi olmak konusunda ufak bir konuşma gerçekleştirebilirsiniz. İş hayatınızda ilerleyebilmek istiyorsanız kendinizi geliştirmeye devam etmelisiniz. Beslenme programınızda bazı değişiklikler yapın.

5 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde görüştüğünüz kişilerin, özellikle iyi niyetli ve kendilerini aşmış kişiler olmasına dikkat ediyorsunuz. Bugün yeniliğe ihtiyacınız var ve düşüncelerinizi paylaşacak dostlarınızla bir araya geleceksiniz. Ay'ın konumu, gireceğiniz ortamlarda farklı insanların ilginizi çekebilirsiniz. Kişisel cazibenizin etkin olduğu bir gün.

5 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 02' 16" R
Ay
Yay
09° 21' 30"
Merkür
Koç
16° 02' 52"
Venüs
Koç
26° 42' 15"
Mars
Balık
27° 02' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 08' 46"
Satürn
Balık
16° 15' 42"
Uranüs
Boğa
22° 08' 56"
Neptün
Balık
28° 48' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 38"
Lilith
Başak
22° 57' 04"
True Node
Koç
15° 31' 03"
Son Güncelleme : 26/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>