Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farkını Ortaya Koyuyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Haziran 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 40%

Bugün aşk hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Bazen mutlu bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Dramatik bir yapınız olduğundan fırtınalar ve yoğun duygularla dolusunuz. Biraz rahatlayıp romantizm yaşamak şu durumda zor olabilir. Bu enerji şu an sizin için değişebilir. Kendinizi, en iyi yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacak harika bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Şu an mükemmel olmak için üzerinizde baskı hissedebilirsiniz. Kendiniz için yüksek standartlar belirleme eğilimindesiniz ve her zaman yaptığınız her işte başarılı olmak istiyorsunuz. Ama bazen işler istediğiniz kadar sorunsuz sonuçlanmaz! Sabırlı olmaya çalışın. Yanlış giden şeyler için sorumluluk almayın. Olayları veya insanları her zaman kontrol edemeyeceğinizi fark edin. Bazen, esnek olmanız ve ayrı bir tutuma sahip olmanız gerekir.

Bugünkü gökyüzü haritası, günün maddi hırs konusunda bazı ayarlamalar yapmakla geçeceğini söylüyor. Profesyonel çevrenizde değişiklik yapmak veya birilerini çevrenize almak ya da arkadaş çevrenizden bazı kişileri hayatınızdan çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu düşündüğünüzden daha ince birama bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Alışık olduğunuz yöne doğru çekiliyorsunuz ve geldiğiniz yere geri dönmek isteyeceksiniz.

İçgüdülerin hiç olmadığı kadar kuvvetli. Bazen şeyler hakkında yoğun kokular alıyorsun ama bunlara her zaman önem atfetmiyor ve dikkatini vermiyorsun. Bugün bu enerjiye sarıl. Birisi hakkında, bütünüyle içgüdüsel, bazı düşünceler geliştirebilirsin. Bu içsel rehberliğe güven ve buna göre hareket etmekten çekinme. Profesyonel yaşamında sana faydası dokunabilecek bilgiler ayağına gelmiş olabilir mesela!Söz konusu iletişim kurmak olduğunda, sade ve etkili bir tarzınız var. İnsanlar ayrıntılara girmeyen kişiliğinizi her zaman takdir etmese de asla sizi derinliği olmamakla suçlayamazlar. Bu açıdan bakıldığında, bugün çok da size uygun bir gün olmayacak. Zira uçarı, anlamsız, yüzeysel bir dünyayla çevriliymişsiniz gibi hissettirecek. Endişe etmeyin. Bugünün bu anlamda dünden hiçbir farkı yok. Yarın çok daha iyi hissedeceksiniz...

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşağılık duygusuna dikkat et. Komşularının fazlasıyla yargılayıcı olduğu bir yerde yaşıyor olabilir ve onların düşüncelerine göre kalıplara oldukça iyi uyum sağlıyor olabilirsin. Gerçek şu ki, kimsenin kalıplara uymuyor ve bu oyunda uyum sağlamaya çalışırken yakalanıyor. Herkes güvensizdir ama bu duyguları hayatlarını değiştirmek için kullananlar en az mutlu olanlardır.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında finansal konularla ilgili bekleyen konularınız sonuçlanabilir. İş ve sorumluluklara odaklı ilerleyebilir ve hedeflerinizin peşinden tek başınıza mücadele ederek gidebilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Baskı altında odaklanma sorunu yaşayabilirsin. Son günlerde ailenin üzerine çok fazla geldiğini düşünüyorsun. İş yerinde kreatif fikirler üreterek farkını ortaya koyuyorsun. Akşam evine döndüğünde, kafanı dinlemek ve yarın dinamik uyanmak için erken saatlerde uyumak isteyebilirsin. Ertesi gün dinç olmak isteyeceksin.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizle ilgili bir konuda yardımınıza ihtiyaç duyulabilir. Bilgilerinizi aktarırken duygularınızı kenara bırakarak ifade etmelisiniz. İş hayatınızda özgürleşme noktasında olmak istiyorsunuz. Sabırlı olun. Her şey yolunu bulacak.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kazançlarınızla ilgili konularda daha fazla düşünebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek sizi rahatlatacaktır. Sabah saatlerinde hayaller içinde olabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda akıcı koşullar söz konusu. Gün içinde kendi fikirlerinizi yaymak için çaba gösterebilirsiniz.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İkili ilişkilerde artık istemediğiniz bir ilişkiyi sürdürme meyilinde olabilirsiniz. Bu durum sizi yormadan çözüme ulaştırmalısınız.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü bir motivasyonla ifade edebilir, eşiniz ve yakın dostlarınızla dürüst, açık ve doğrudan iletişim kurarak, paylaşımlarınızı güçlendirebilirsiniz. Seyahatlere çıkabileceğiniz bugün, görüşmeler ve eğitim hayatınızda fırsatlara açık bir zamandan geçerken, akşam saatlerinde iletişim problemlerine dikkat etmeniz gereken, duygusal olarak incinmeye bir zaman diliminde olacaksınız.

7 Haziran 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ev hayatınızda bazı değişiklikler olabilir. Sosyal hayatınızda fikirleriniz takdir görecektir. Kişisel ekonominizi düzene koymak ve yeni mali kaynaklar oluşturmak için güzel bir gün. Zor zamanlar geçiren arkadaşlarına biraz daha vakit ayırmanız gerekebilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygularınızı, yaratıcılığınızla harmanlayabileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizin düzenli bir şekilde ilerlemesi, disiplinli ve planlı biri olmanızdan kaynaklanıyor. Bir konuda çevrenizden gerekli desteği alamayabilirsiniz. Dikkatli olun.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Birini sevdiğiniz zaman, ona çok kolay bir şekilde bağlanabiliyorsunuz.  Gelecekte finansal sıkıntılar çekmek istemiyorsanız, şimdiden birikim yapmaya başlamalısınız. Bugün daha pozitif düşünmeye çalışın.

7 Haziran 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün araştırmacı yönünüz atağa kalkıyor. Bilgi kaynaklarınızı doğru kullanacağınız bir gün. Neşeli ve enerjiksiniz. Kendi doğrularına inandığınız konularda,başarınızı ikiye katlıyorsunuz. Partnerinizle aranızda olumlu bir hava gelişecek. Güzel sohbetlerin yapılacağı bir gece geçirebilirsiniz. Onun sizden duygusal beklentileri olacak.

7 Haziran 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
28° 56' 56" R
Ay
Aslan
29° 00' 37"
Merkür
Koç
17° 59' 48"
Venüs
Koç
16° 28' 21"
Mars
Balık
20° 36' 54"
Jüpiter
Boğa
21° 14' 13"
Satürn
Balık
15° 27' 60"
Uranüs
Boğa
21° 41' 16"
Neptün
Balık
28° 31' 48"
Plüton
Kova
02° 03' 22"
Chiron
Koç
19° 58' 48"
Lilith
Başak
22° 01' 50"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 18/04/2024 15:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>