Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygusalsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Haziran 2021, Çarşamba

Aşk 90%
Para 40%
Sağlık 40%

Bugün, muhteşem sarayları ziyaret edip sonsuz ve tamamen özgür ve zamansız bir aşkı tatmak için dünyanın dört bir yanına bir yolculuğa çıkma şansınız olabilir! Hatta belki Disneyland sizi bekliyor olabilir! Fakat şimdiye kadar tecrübelerinizden öğrendiniz ki, böyle şeyler sadece masallarda olur.

Bugün, yolculuğa çıkarak bir macera yaşamakla ilgili hayaller kurabilirsiniz. Muhtemelen içinde bulunduğunuz durumdan sıkıldınız ve hapsolduğunuz rutini kırmak için bir şeyler yapmak istiyorsunuz. Aklınıza her şeyden kaçmak için yapılabilecek şeylerle ilgili fikirler gelebilir. Bu konuyu zorlamayın. Öğleden sonranızı normalde gitmediğiniz bir yerde geçirmeyi deneyin. Aklınıza işe yarar bir fikir gelene dek bekleyin. Gelince de peşine düşün!

Ruhani ve mistik bir eğilimi olan insanlarla sosyal bir şekilde evinizde toplanabilirsiniz. Bir sürü tuhaf ve büyüleyici deneyimler anlatılabilir ve bunlardan biri de sizinki olabilir. Misafirlerinizden birisi özellikle metafiziksel bir organizasyon veyaolarak bu grubu resmiyete dökmeyi önerebilir. Bu fikri dikkate alabilirsiniz. Bugün böyle bir konsept oluşturmak için doğru zaman.

Biraz kayıp ve yapmak zorunda olduğun seçimlerden dolayı sinirli hissedeceksin. Enerjini hangi alana yatırsam diye düşünüyor olman yüksek ihtimal. Enerjini mevcuttaki en zorlayıcı konuya mı yatırmalısın? Daha derin ve yoğun olmasını istediğin ilişkilerine mi? Kişisel gelişimine mi? Aile yaşamına mı? Sık dişini!Yakında cevaplara ulaşacaksın!Etrafınızdaki bir çok insan güçlü bir yapıya sahip olduğunuzu düşünüyor olabilir. Buna örnek vermek gerekirse, siz toplum için önceden belirlenmiş düzenin tam karşısında duruyorsunuz. Bunun yanı sıra oldukça da yapıcı bir insansınız, daha iyi bir dünya için uğraşıyorsunuz. Bugün, dünyada bunca zamandır olan tüm şeyler ve gelecekte olması gereken şeyler adına meditasyon yapabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İtirafçı ya da hakem konumuna geçmeniz istenebilir. Belki de bir sırrını açıp ferahlamak isteyen bir dostunuz vardır. Öylesi bir stres altına girmiş ki ne yöne döneceğini bile kestiremiyor olabilir. On ilk elden yardımcı olamasanız da, en azından onu dinleyip derdine ortak olabilirsiniz. Destekleyici olun ve kulağınızı vererek dinleyin.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bir kararınızdan vazgeçebilir, yeni planlar veya yeni hevesler içinde olabilirsiniz. Sözlerinizin gücü artıyor. Olumlamalar, dua ve niyet çalışmaları yapma zamanı.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Geçmişte yaptığın hatalar bugün karşına geliyor. Duygusal olarak yoğun bir gün yaşayacaksın. Evli bir Koç burcuysan, evliliğinin sınandığı günlerden geçiyor olabilirsin. Bazı olayların üst üste geliyor olması, seni yoracak. Yarın değişken burçta, yılın ilk tutulması gerçekleşecek. Karar vermen gereken konular karşına gelebilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli kalan konular bugün gün yüzüne çıkabilir ve arkanızdan dönen oyunları öğrenebilirsiniz. Bazı gerçekler sizi oldukça şaşırtabilir nasıl bir tutum sergileyeceğinizi bilemeyebilirsiniz. Kendinizi manipüle etmeyin. Sabırlı olun. Bu ilk defa olmuyor.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Konuşma ve yazışmaların yoğun olduğu bir gündesiniz. Gün içinde fikirlerde abartı söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Gün ortasında iletişim yoğunluğunuz artabilir. Akşam saatlerinde duygusal karmaşa içinde olabilirsiniz

9 Haziran 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal konularda kendinizi kısıtlanmış hissetseniz de yeni çözümler üretebilirsiniz. Sizi asıl rahatsız eden yavaşlık olabilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca olası ameliyatlarınız problemsiz geçerken, finansal işlerinizde fırsatlara açık olacaksınız. Bugünve özel yaşamınızdaki görüşmeler olumlu etkilerle açık ve istediğiniz şekilde geçmeye aday görünürken, sosyal ortamlar, organizasyonlar ve etkinliklerde yer alabilir, enerjinizi kalabalık ortamlara aktarabilirsiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi iyi hissetmek için sizin de çabalamanız ve inisiyatif almanız gerekiyor. Verilen bir görevi yerine getirmek için ufak bir yolculuk yapmanız gerekebilir. Sağlığınıza gereken önemi gösterince çalkantılı ruh haliniz de dinginleşecektir. Romantik hayatınızda yanlış anlaşılmalar planlarınızı suya düşürebilir.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayların duygusal boyutundan çok, mantıksal yönünü düşüneceğiniz bir gün içindesiniz. Kombinasyon burcunuz Kova’da ilerleyen Güneş; kişisel özgürlüğünüzü sosyal ilişkilerinize olumlu yansıtacağınız bir ortama hazırlıyor. 

9 Haziran 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor. Yeni arayışlar içindesiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile sakinleşmeye ve mutlu olmaya çalışın. İş yerinizde hata yapmaktan korkmayın ve zorlandığınız zamanlarda arkadaşlarınızdan destek isteyin. Bugün, kendinizi mutlu ve pozitif hissedeceksiniz.

9 Haziran 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, sizden daha kariyerli kişilerle oluşturduğunuz duygusal bağlarınızı kendi kazançlarınız doğrultusunda kullanabilirsiniz. Dostlarınızın size verecekleri destek, bulunduğunuz konumu daha da rafineleştirebilir. Sosyal yapınızın geriye dönüşlerini olumlu bir şekilde göreceksiniz. Böbreklerinizi korumalısınız.

9 Haziran 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 39' 10" R
Ay
Akrep
21° 25' 08" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 59"
Mars
Balık
25° 56' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 59"
Satürn
Balık
16° 07' 48"
Uranüs
Boğa
22° 04' 08"
Neptün
Balık
28° 45' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 45"
Lilith
Başak
22° 47' 35"
True Node
Koç
15° 35' 25"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>