Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Odak Noktanı Bekliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Haziran 2021, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün küçük düşüncelerinizin sizi yanıltmasına izin vermeyeceksiniz; doğrudan meselelerin merkezine ineceksiniz. Ortamınıza ve çalışma koşullarınıza çok az önem veriyorsunuz, bunun yerine kendiniz için belirlediğiniz hedefe odaklanmaya çalışıyorsunuz. Bir Koç kadını bir hedef belirlediyse, hepimizin bildiği gibi, hafife alınmaması gereken bir güç!

Bugün fiziksel olmak için harika bir gün. Eğer normalde bütün gün ofiste sıkışıp kalıyorsanız, biraz egzersiz yapmak için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Güzel bir egzersiz için spor salonuna gitmekten keyif alacaksınız. Ya da akşam uzun, tempolu bir yürüyüşe çıkarak keyiflenebilirsiniz. Vücudunuzla bağ kurmak ve onun mesajlarını dinlemek için kendinize zaman ayırın. Ofisten çıkamayacak olursanız, basit yoga hareketlerinin tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün bir şeyleri anlamaya çalışmanın bir mantığı yok. Olanların çoğu bilinçsiz bir düzeyde ve her türlü mantıklı açıklamayı def ediyor. Bu gece, profesyonellerce yorumlanması gereken bir rüya görmüş olabilirsiniz. Eğer kafanızdan geçenleri durdurabilirseniz, sizin için kazançlı bir gün olabilir.

Tatile çıkmayı düşünüyorsun. Belki de çoktan bir plan yaptın bile. Ya da elindeki olanakları gözden geçiriyorsundur. Bir su grubu olarak, nehirler, kumsallar ve gölleri iyileştirici buluyorsun. Su kenarın olmak sana her zaman iyi hissettirmiştir. Neredeyse bu tarz doğal yerlerle spiritüel bir bağın var. Sana kendini iyi hissettirecek bu tarz yerlerde vakit geçir. Gündelik stresten uzaklaşmalısın.İtirafçı ya da hakem konumuna geçmeniz istenebilir. Belki de bir sırrını açıp ferahlamak isteyen bir dostunuz vardır. Öylesi bir stres altına girmiş ki ne yöne döneceğini bile kestiremiyor olabilir. On ilk elden yardımcı olamasanız da, en azından onu dinleyip derdine ortak olabilirsiniz. Destekleyici olun ve kulağınızı vererek dinleyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Söz konusu iletişim kurmak olduğunda, sade ve etkili bir tarzınız var. İnsanlar ayrıntılara girmeyen kişiliğinizi her zaman takdir etmese de asla sizi derinliği olmamakla suçlayamazlar. Bu açıdan bakıldığında, bugün çok da size uygun bir gün olmayacak. Zira uçarı, anlamsız, yüzeysel bir dünyayla çevriliymişsiniz gibi hissettirecek. Endişe etmeyin. Bugünün bu anlamda dünden hiçbir farkı yok. Yarın çok daha iyi hissedeceksiniz...

8 Haziran 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yoğun ve hareketli bir gün geçirebilir,ve özel hayatınızla ilgili birden fazlave planı halledebilirsiniz. Yatırım ve birikim isteği ortaya çıkabilir.

8 Haziran 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarını gözden geçirdiğin bir gün seni bekliyor. Odak noktalarını belirleyecek ve ona göre hareket edeceksin. Dış görünüşünle ilgili değişimlerin gündeme geleceği bugünde harcamaların artabilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan birisi hakkında sevindirici haberler alabilirsin.

8 Haziran 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Elinizde olmayan sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Planlarınızın aksamasına neden olacak olaylar yoğunluğunuza yoğunluk katacaktır. Kendinizi iyi planlayın ve yaşadığınız sorunları çok büyütmeden ilerleyin.

8 Haziran 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakınlarınızla birgeliştirmek için uygun bir dönem. Yaratıcılığınızı harekete geçirerek hem kendinizi hem çevrenizi tatmin edebilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Haziran 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir molaya ihtiyacınız var, bugün düğümlerinizin çözülmesi ve her şeyin yoluna girmesi mümkün fakat önce buna izin vermelisiniz. Uzun zamandır uzak durduğunuz hobilerinize geri dönmek rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Partnerinizle hemfikir olmadığınız konularda ısrarcı olduğunuz takdirde olayları büyütebilirsiniz.

8 Haziran 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecek. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi geçiyor. Çevrenizi sınayacağınız bir gün içindesiniz. 

8 Haziran 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu kadar çok üzmeyin kendinizi, herşey olacağına varır. Yaşantınızdaki gel-gitler çok fazla etkilemesin yaşantınızı. Biraz daha fazla kendinize güvenir ve tutarlı davranırsanız sevdiğiniz kişi hatasını anlayacaktır. Böylece son gülen siz olacaksınız.

8 Haziran 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşinizin sergilediği bazı davranışlardan hoşlanmıyor olabilirsiniz. Bugün büyük şeylere yatırım yapmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Rahatlamak için kendinize zaman ayırmaya çalışın.

8 Haziran 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaşantınızı renklendirmek sizin elinizde. Fikirlerinizi açıklarken başkalarının etkisinde fazla kalıyorsunuz. Bugün, ilginç düşünceler üreteceksiniz. Sizin ortaya çıkardığınız projeleri çevrenizdekilere kaptırmaya aldırmıyorsunuz. Fakat bu durum sizibaşarınızın gecikmesine neden oluyor. Daha dikkatli ve tetikte olmalısınız.

8 Haziran 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 57' 24" R
Ay
Yay
08° 17' 46"
Merkür
Koç
16° 02' 21"
Venüs
Koç
26° 36' 06"
Mars
Balık
26° 58' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 36"
Satürn
Balık
16° 15' 15"
Uranüs
Boğa
22° 08' 39"
Neptün
Balık
28° 47' 52"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 21"
Lilith
Başak
22° 56' 30"
True Node
Koç
15° 31' 19"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>