Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Takdir Ediliyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Kasım 2021, Perşembe

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün bir grup yabancıyla vakit geçirebilirsiniz. Birçok yeni insanla tanışacağınız bir partiye katılabilirsiniz ve bunların bazıları gelecekteki ticari ortaklarınız olabilir. İnsanları etkilemek için bu Koç cazibesini kullanmaktan zevk alacaksınız. Güleryüzlü ve zeki kişiliğinizi göstermekten çekinmeyin! İnsanları arkadaşçıl tavrınızla etkileyebilirsiniz.

Son birkaç aydır çok çalıştınız. Çabalarınızın fark edilmediğini sanmayın! İş yerindeki üst düzey yöneticiler, size nazik bir kelimeyle hatta küçük bir ikramiyeyle takdirlerini gösterecekler. "Küçük meşe palamutlarından büyük meşe ağaçlarının yetiştiğini" unutmayın. Son başarınızı kariyerinizi bir üst seviyeye yükseltmek için kullanmalısınız. Bunu yapma zamanı. Kesinlikle bir hareket halindesiniz ve bundan faydalanmalısınız. Heyecan verici bir gelecek sizi çağırıyor.

İşteki stres bugün keyifsiz hissetmenize neden olabilir. Biraz şişkin ve toksik dolu gibi hissedebilirsiniz bu yüzden bol bol sıvı tüketmeniz iyi olacaktır. Biraz egzersiz ve dinlenmek de seçenekler arasında. Ve baharatlı yiyeceklerden uzak durun! Kitap okumak, ders çalışmak ya da biraz araştırma yapmak için iyi bir gün. Fiziksel olarak olması gerektiği gibi hissetmeyebilirsiniz fakat bugün zekanız çok keskin!

Enerjinin aniden bambaşka bir yöne çekildiğini fark edeceksin. Bir yola girmişsin ve bazen bu yolla ilgili çokça inatçı davranabiliyorsun. Bugün ise kendini yeni bakış açılarına açman gerekiyor. Bir ilişkinin üzerinden ya da başka zorlu bir durumun değerlendirmek üzere üzerinden geçmek isteyebilirsin. Eğer eski alışkanlıklarını bırakırsan, taze çözümler sana daha hoş gelecektir.Yaşadığın yerden bir gezi aracılığıyla uzaklaşma arzun mu var? Avrupa veya Asya’da yaşamak ister miydin? Şu anda imkan ve olanaklarını arttırmak istediğin bir süreçte olduğun için böyle arzulara sahip olman normal. Bu hedeflerini gerçekleştirmek üzere bir projeye girişip girişemeyeceğini bir düşün. İnsanlar şu araların da şu aralar sana olan inançları tam.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşınız olduğunu sandığınız birisinin pek güvenilir olmadığı ortaya çıkabilir bugün. Dört bir yanınızda aldatıldığınıza dair işaretler görebilirsiniz. Birisi sizden bir şeyler saklıyor ya da su katılmamış yalanlar söylüyor olabilir. Hemen birinden şüpheye düşmeyin ancak birisini herhangi bir konuda dikkate almadan önce durumu bütün yönleriyle inceleyin. Zaten böyle yapmak her zaman en iyisidir.

11 Kasım 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içinde ilişkilerde ve arkadaşlıklarınızda yeni başlangıçlar yaşanabilir. Bazı ilişkilerinizde açık konuşmalar, dertleşmeler veya sorunlu durumlarda yüzleşmeler yaşanabilir. Stresli bir konuda kontrollü davranabilirsiniz.

11 Kasım 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gün içerisinde bir süredir beklediğin konularla ilgili heyecan duyacağın haberler alabilirsin. Bu haberler seni oldukça mutlu edebilir. Evli bir Koç burcuysan, eşinin ailesinde sağlık sorunları olan bir aile büyüğü gündeme gelebilir. Sorumluluklarını yerine getirmek için gösterdiğin çaba beklediğin takdiri almanı kolaylaştıracak. Ektiklerini toplama zamanının geldiğini hissedeceksin.

11 Kasım 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Endişeli hissediyorsunuz. Geçmiş yaşantınızı düşüncelerinizden atmak için çaba harcamanız gerekecektir. Bu çaba sizi çok yoruyor olsa dahi asla vazgeçmeyin sonunda kazanan siz olacaksınız. endişelerinize geleceğinizi teslim etmeyin. Bu savaştan galip çıkan siz olacaksınız asla pes etmeyin.

11 Kasım 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek beklentilerinizle ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Sosyal konular ön plana çıkabilir. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kendinizi daha fazla ortaya koymak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda alacağınız destekler sizi iyi hissettirecektir.

11 Kasım 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Vurgulamak istediğiniz bazı konuları doğru kişilere vurgulayarak size olan tutumlarını değiştirmelerini sağlayabilirsiniz.

11 Kasım 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Örümcek ağlarından silkinip kurtulmanın ve fiziksel açıdan gayret gerektiren bir şeyler yapmanın tam zamanı. Belki de bir çatıya çıkıp bütün gün borudan çıkan yaprakları temizlersiniz. Ya da öğleden sonra vaktinizin çoğunu bir arkadaşın taşınmasına, mobilyalarını ve kutularını kaldırmasına yardımcı olarak geçirirsiniz. Her türden egzersiz günün stresini atmanıza yardımcı olacak, bu nedenle bir süredir aklınızda olan işlere girişmekte tereddüt etmeyin.

11 Kasım 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Profesyonel ve finansal güvenlik bugün elinizin altında olabilir, ancak daha asi taraflarınızı dizginlemeniz ve daha uysal bir yaklaşım benimsemeniz gerekebilir. İstediğiniz şey ne olursa olsun, sorumluluk ve saygı havasını korursanız, insanları bunun için doğru kişi olduğunuza ikna etmeniz daha kolay olacaktır.

11 Kasım 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün çevresel iletişiminle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz Ay’ın bulunduğu konum, siz iletişim konusunda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız.

11 Kasım 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün pek fazlabaşaramayabilirsiniz. Ama bunun sizi fazla engellemesine izin vermeyin. Çaba harcamaya devam ederseniz başarıyı yine yakalayacaksınız. Özel hayatınızda da, gerek partneriniz gerek arkadaşlarınızla benzer bir durum yaşıyorsunuz. Daha amaca yönelik bir diyalog içine girerek, çelişkileri ve yanlış anlamaları çözmeye çalışın. Stres, sağlığınız açısından tehlike oluşturuyor. Etkinliklerle dinlenme arasında bir orta yol bulmaya çalışın.

11 Kasım 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çevrenizdeki insanlara karşı hoşgörülü, neşeli ve oldukça içten yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. Önceden yapmış olduğunuz planları uygulama noktasında da pek sorun ya da sıkıntı ile karşılaşmayacaksınız. Süreç içerisinde bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışmalı ve atacak olduğunuz adımları da ona göre atmalısınız. Tercihlerinizin ön planda olabileceği bir süreçten geçiyorsunuz.

11 Kasım 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda iniş çıkışlar sürüyor. Sevgilinizle aranız şimdilik iyi, ama en ufak bir hatanızda tekrardan bozulacak gibi. Çalışma hayatında çok değişken bir kişiliğiniz var. Bugün davranışlarınızı kontrol etmeyi bilmelisiniz. Bazı kimselerle gereksiz tartışmalara girerek, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Yapacağınız gereksiz harcamalar ilerleyen günlerde sizi sıkıntıya sokabilir. Değişen hava şartları nedeniyle soğuk algınlığı, grip gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz.

11 Kasım 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>