Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Yatırımlar, Yeni İşler Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2020, Cumartesi

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 70%

Sevgilinizle aranızda güçlü bir duygusal bağ hissedebilirsiniz. Ruh eşiniz gibi görünen biriyle konuşabilirsiniz. Sizi ilgilendiren konular hakkında konuşmak eğlenceli olabilir. Bu kişinin aklınızı okuduğunu düşünüp korkutucu bir telepati hissi yaşayabilirsiniz. Sezgisel yönünüz bugün güçlü olabilir. Birine karşı bir çekim hissederseniz, bu hissin peşinden gitmekten korkmayın.

Bugün kendinize yeni bir rol yaratmak için iyi bir gün. Görüntünüzden sıkılmış olabilirsiniz. Belki de daha cesur davranmak ve kariyerinizde daha kararlı olmak istersiniz? Biraz daha iddialı olarak bazılarını sinirlendirebilirsiniz, ama aynı zamanda insanları bu tutumunuzla etkileyeceksiniz de!

Şimdiye kadar hayatınızda yansıttığınız gibi, onları o an fark etmeseniz de sizi oldukça etkileyen belli başlı insanlar olduğu aşikar. Olayları analiz etmede çok iyisiniz ve çocukluğunuz ve gençliğinizdeki belli olayları düşündükçe Hayatınızı değiştirmenize neden olan çok önemli anları belirleyebilirsiniz. Bu sessiz nostaljik günün tadını çıkarın.

Aklındaki proje ne olursa olsun şu anda önemli aşamalarını tamamlayabilecek bir potansiyele sahipsin. Hislerinin esiri olmamaya bak. Gününü sıradışı düşüncelerle doldur. Başarmak istediğin her şeye karşı yepyeni düşünceler benimse. Şu anda üretkenlik adına ihtiyacın olan tek şey yeni bir perspektif.Son günlerde saygınlığınıza darbe mi aldınız? Eğer öyleyse, kendiniz hakkındaki iyi hislerinizi geri getirmek için, birkaç adım atın. Hayatın zorlukları zaman zaman bir 'çeliğin saygısını' bile yıpratabilir ve bunu normale döndürmek sizin elinizde. İyi yaptığınızı bildiğiniz aktivitelere katılın. Bugün gerçekten harika görünmek ve giyinmek için yeni bir şeyler edinin veya ekstra özen gösterin. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın ya da kendinize biraz çiçek alın. İhtiyacınız olanı yapın, böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eğer 'bugün' bir dağ olsaydı, bayrağını zirvesine dikeceğin gün bugün olurdu. Ama vadiye geri dönmeden evvel, geçtiğin yollara şöyle bir göz atmak ve geleceğe yönelmek akıllıca olacaktır. Özellikle zirveye ulaşma konusunda son zamanlarda birazcık depresif bir halde olduğun için bu sana çok iyi gelecek. Herkes Everest'e tırmanamaz, ama belki de sen daha da yukarıya tırmanmak için şu an alıştırma yapıyorsundur!

11 Nisan 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün enerji dolu hissedebilir, biraz egzersiz yapmak için istekli olabilirsiniz. Ancak diğer sorumluluklar sizi bunu yapmaktan alıkoyabilir. Ortaya çıkan hayal kırıklığı tüm enerjinizi yok edebilir ve sizi uyuşuk bir ruh haline sokabilir. Bu tuzağa düşmeyin! En acil görevleri tamamlayın ve ardından ihtiyacınız olan egzersizi yapın. Bu şekilde hem fiziksel hem de zihinsel enerjinizi telafi edebilirsiniz.

9 Nisan 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevgili Koç, Merkür' ün senden yana olması yenive yeni yatırımlar anlamına gelebilir. İş hayatında gösterdiğin performans ile dikkatleri üzerine çekiyorsun. İlişkinde artık taşlar yerine oturmaya başlıyor, tartışma konusu olan bazı sorunları halledebilirsin. İhmal ettiğin aile ilişkilerine daha önem vermeye başlıyorsun, aile bireyleri arasında saygınlığın artabilir.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizde yaşadığınız mutluluk hayatınıza da yansıyor. Devam etmekte zorlandığınız bir ilişki söz konusu ise ani bir kararla bitirmek isteyebilirsiniz. Sakince hareket edin ve tedbirli olmaya devam edin.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerlerken merak, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve olaylara daha farklı yönde bakmalısınız.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda hak edişlerinizinizi alacağınız bir gündesiniz. Burcunuzda gerçekleşen dolunay birtakım tamamlamak istediğiniz enerjilerde de size...

11 Nisan 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

11 Nisan 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün egzersiz yapma konusunda çok istekli olabilirsiniz ancak sorumluluklarınız bu isteğinizi yerine getirememenize sebep olabilir. Öncelikle yapmanız gereken işleri bitirin ve sonrasında egzersizinizi yapın.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Hayata bakışınız ve inançlarınızla ilgili konular ön planda.İletişim gezegeni Merkür, bugün itibariyle burcunuzda seyahat etmeye başlıyor. Önümüzdeki günlerde kendinizi daha iyi ifade edebileceksiniz.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu ara sizden farklı düşünen insanları kendinize çekiyorsunuz. Akşama doğru beklenmedik bir yerden gelir elde edeceksiniz. Hala sigara içiyorsanız bir an önce bırakmalısınız.

11 Nisan 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün sabah saatlerinde Merkür' ün burcuna geçmesiyle; zihninin yenilenmiş ve tazelenmiş olduğunu hissedebilirsin. Düşünmeden hareket etme isteğin, konular üzerinde derinlemesine düşünmeden muhalefet olmana neden olabilir. Aynı zamanda gün içinde alışverişlerin ve ticari işlerin hız kazanırken, iletişim kanallarını da iyi yönetebilirsin.

11 Nisan 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 38' 24" R
Ay
Yay
04° 09' 34"
Merkür
Koç
16° 00' 42"
Venüs
Koç
26° 12' 01"
Mars
Balık
26° 43' 10"
Jüpiter
Boğa
23° 03' 05"
Satürn
Balık
16° 13' 27"
Uranüs
Boğa
22° 07' 33"
Neptün
Balık
28° 47' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 40"
Chiron
Koç
20° 26' 14"
Lilith
Başak
22° 54' 20"
True Node
Koç
15° 32' 24"
Son Güncelleme : 26/04/2024 12:31

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>