Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Harcamalarını Kısmak İsteyeceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Haziran 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 80%

Ailenize biraz zaman ayırmak isteyeceksiniz. İşinize sarılmak sizin için çok kolay. Zor işleri başarmanın verdiği hazdan hoşlanıyorsunuz veahlakınızla gurur duyuyorsunuz. Fakat sevdiklerinizin zaman zaman ilginize ihtiyacı olduğunu unutmamayın. Telefonları, bilgisayarı kapatın ve akşamı çocuklarınızla konuşarak geçirin. Ya da eşiniz/sevgilinizle romantik bir akşam planlayın.

Bugün roket gücüne sahipsiniz! Özellikle meşgul olabilirsiniz. Aniden fark ettiniz ki, hayatınızın maddi tarafına bakmazsanız, başka kimse bakmayacak. İşinize daha fazla enerji harcayabilir ya da ev arkadaşlarınızdan para konusunda daha dikkatli olmanızı isteyebilirsiniz. Tüm hayatınızı yeniden değerlendirecek, bu da gündeme dair bazı zor kararlar almanıza neden oalcak.

Muhtemelen kadın olan tanıdığınız bir kişi, habersiz ve nedensiz bir şekilde aniden kaybolabilir. Bu kafa karıştırıcı olabilir ve kendinizi bilmediğiniz bir şeylerin döndüğü yönünde endişelenirken bulabilirsiniz. Bu kişinin tam olarak neden kaybolduğunu öğrenmeye çalışın. Eğer doğrudan ona soramıyorsanız, bilebileceğini düşündüğünüz birine gidin. Bu önemli çünkü anca bu şekilde kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Sen ve arkadaşlarının elde etmeye çalıştığı bir şey konusunda ani değişimler yaşanabilir ve istediğiniz sonuç beklediğinizden çok önce önünüze gelebilir. Geçici olarak kafa karışıklığı yaşayabilirsin. Şimdi bunu düşünme. Yerine, arkadaşlarınla hemen bir kutlama planla! Birkaç gün içinde konuyla ilgili kavrayışın artacaktır.Bugün biraz kaygılı olabilirsiniz ve oturup arkanıza yaslanmak zor gelebilir. Kafanızda dokuz tilki dolaşıp dokuzunun kuyruğu birbirine değmiyor olabilir. Maalesef insanların sizin gereksinimlerinize karşı duyarlı olmaması muhtemel, bu yüzden dikkatli olun. Başkalarının olumsuz enerjisinden korunmak için zihninizin etrafına bir kalkan örmeniz yerinde olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların sizi biraz rahatlamaya teşvik edeceği bir gün olacak. Birkaç espri patlatmanın ya da insanların komik hikayelerini dinlemenin tam zamanı. Kendinizden bir şeyler katmaktan korkmayın; zira hoş bir mizah anlayışınız var. İşler biraz kötüyken de eğlenceli bir açıdan ele alabiliyorsunuz. Bugün diğer insanların kahkahaları ve gülümsemeleri arasında kendinizi iyi hissedeceksiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında hassas ve alıngan olabilirsiniz. Dış görünüşünüze daha fazla önem verebilirsiniz. Gün içinde plan dışı harcamalar ve aile ilişkileri gündemde olabilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta sonunda çocuklarınla daha fazla vakit geçirmek isteyeceksin. Bugün bazı beklenmedik durumlar ile karşılaşabilirsin. Ay, bugün su burcunda hareket etmeye başlıyor. Arkadaşlarının senin hakkında yaptığı konuşmalar kulağına gelebilir. Maddi konuların gündeme geleceği bugünde, harcamalarını kısmak isteyeceksin.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel enerjinizi atmak istediğiniz hareketli bir güne başlıyorsunuz. Duygusal olarak kendinizi dengede hissedebilir ve ilişkilerinizde uyumlu ve enerjik davranışlar içinde olabilirsiniz. Finansal konularınızda daha temkinli olun.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay ve Venüs Yengeç burcunda birleşirken, evde ve özel hayatınızda size mutluluk getirebilecek fırsatlar bulabilirsiniz. Duygusal alanda yeni olasılıklara da açık olabilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi zamana uydurabilir, etrafınızdaki hızla beraber işlerinizi eksiksiz tamamlayabilirsiniz, akşam saatlerinde üzerinize rehavet çökebilir.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İnsanlar bugün size rakip olmak için her zamankinden daha fazla bir istek duyacaktır. Sizi diğerlerinden farklı kılan sadece başarınız değil, mütevazı tavırlarınızdır. Polemiklerden kaçının ve bırakın sessizlik sizin yerinize cevap versin.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi yeniden yapılandırma yolunu seçebilir ve eski şartlarınızı gözden geçirebilirsiniz. Farklı şeyler üretmek istiyorsunuz. Başarma içgüdüsü ile hareket etmeyi amaç edindiğiniz için şans kapılarınız açık.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kısa bir yol yapacaksınız. Gideceğiniz yerde ilginç kimseleri tanıyacaksınız. Para konusunda şu sıralar çok kısmetlisiniz. Yalnız para ile ilgili fırsatları anında ve yerinde değerlendirmelisiniz. Seviyor ve seviliyorsanız birlikte yeni bir çevreye gireceksiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda her şey yolunda gidiyor ve kendinizi mutlu hissediyorsunuz. Yeni birarayışındaysanız, bugün karşınıza harika fırsatlar çıkabilir. Eski bir arkadaşınız ile görüşmek isteyeceksiniz.

12 Haziran 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle aranızda duygusal bağlarınızın güçlü olduğu bir gün. Aile bağlarınızı güçlendirme adına başlatacağınız olumlu çabalarınız, mutlu olayları da beraberinde getirecek. İş ortaklarınızla yeni projeler üretecek ve işinizin yaratıcılık yönünü daha da geliştireceksiniz. Sosyal ilişkilerinizde oldukça seviliyorsunuz.

12 Haziran 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
03° 52' 03" R
Ay
Terazi
28° 54' 32" R
Merkür
Koç
16° 08' 46"
Venüs
Koç
22° 41' 23"
Mars
Balık
24° 31' 06"
Jüpiter
Boğa
22° 23' 34"
Satürn
Balık
15° 57' 27"
Uranüs
Boğa
21° 57' 58"
Neptün
Balık
28° 41' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 02"
Chiron
Koç
20° 16' 24"
Lilith
Başak
22° 35' 23"
True Node
Koç
15° 38' 50"
Son Güncelleme : 23/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>