Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Düşünceler Yoğunlaşıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Kasım 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 80%

Hayaller ve meditasyonlar, farkında olmadan büyümenizi engelleyen ve geçmişten gelen köklü duygularınızı uyandırabilir. Hem arayış, hem de affedicilik birden sizin için önem kazanabilir. Romantik tutku her zaman yüksek bir seviyede. Bu duyguların ayrıca evinizi dekore etme yolunda ihtiyacınız olacak sanatsal ilham kaynağını size getirmesi muhtemel. İyi günler!

Bugün birisini azarlamak ya da eleştirmek zorunda kalabilirsiniz. Eğer bir ebeveynseniz, çocuğunuz uygunsuz davranışlar sergileyebilir. Biraz sert bir tartışma ile, kısa zamanda çocuğunuzu tekrar yola getireceksiniz. Ya da işyerindebirliği yapmayan bir çalışanınız olabilir. Sorumluluklarını yerine getirme konusunda onlarla konuşmanız gerekebilir. Bugün birisini düzeltmek konusunda utanmayın, çünkü disipline girmeleri gerekir.

Bugün hayatınıza yeni ve heyecan verici bir kişi girebilir ve ikiniz de birbirinize karşı çekim hissedebilirsiniz. İkiniz de ortak şeyleri paylaştığını ve birlikteliğinizden keyif aldığınızı bilmeniz için bu kişiyle biraz zaman geçirebilirsiniz. Bu çekimin peşinden gidip gitmemeniz tabii ki durumunuza bağlı ama her halukarda bugün çok eğleneceksiniz.

Bu ne enerji böyle! Resmen bir lokomotif gibisin! Bu keyif nereden geliyor? Tıpkı bir rönesans döneminden geçiyor gibisin. Kendinle alakalı olarak üzerinden düşündüğün soruların tam olarak cevaplanmadığını göreceksin. Dünyanın seni ağırlaştırıp aşağı çektiği dönemleri hatırlıyor musun acaba?Sahayı terketme. Nerede olursan ol, maçta veya savaşta, asla pes etme. Savaşmaktan bıkıp usanmış olabilir, ama mücadeleyi sürdürmelisin. Bugün, bu ayın en cesaretlendirici günü değil, kabul. Yine de biraz temiz hava almak için dışarı çıkarsan kendini iyi hissedebilirsin. Sadece molada fazla vakit harcama.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşadığın yerden bir gezi aracılığıyla uzaklaşma arzun mu var? Avrupa veya Asya’da yaşamak ister miydin? Şu anda imkan ve olanaklarını arttırmak istediğin bir süreçte olduğun için böyle arzulara sahip olman normal. Bu hedeflerini gerçekleştirmek üzere bir projeye girişip girişemeyeceğini bir düşün. İnsanlar şu araların da şu aralar sana olan inançları tam.

12 Kasım 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında organizasyonlarda dağınıklık yaşayabilirsiniz. Öğleden sonra eğitim, yurtdışı, yabancılar ve yabancı kültürlerle ilgili konular gündeminizde olabilir. Davalarla ilgili yeni bir sürece girilebilir. Bir seçim yapma zamanı.

12 Kasım 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yoğun ve hareketli geçecek bir güne hazır mısın? Gün içerisinde adeta oradan oraya koşuşturacak ve bir yerlere yetişeme çabası içerisinde olacaksın. Çalışan bir Koç burcuysan, son dakika gelişen iptallerden dolayı, planlarında değişiklik yapmak durumunda kalabilirsin. Uzun zamandır inişli çıkışlı bir ilişkin varsa, artık yolun sonuna geldiğini ve karar verme aşamasında olduğunu fark edebilirsin. Zamanı kendine ayırıp düşünmek isteyeceksin.

12 Kasım 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyer alanınızda beklediğiniz olumlu gelişmeler yaşanıyor. Terfi haberi sizlere yeni bir sorumluluk yükleyecektir. Sorumluluklarınızın artması üzerine bir ağırlık verirken o ağırlığı karşılayabilmek adına çok çalışabilir ve özgüveninizi arttırabilirsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Son zamanlardapaylaşılamadığınızı hissedebilir, bu hoşunuza gitmesiyle beraber aynı zamanda sizi oldukça bunaltabilir de.

12 Kasım 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlardaki başarılarınızdan elde ettiğiniz yüksek kazanç, daha önceden ihtiyaç duymadığınız lüks eşyalar satın almak için delice bir istek duymanıza neden olabilir. Seçici olduğunuz ve dürtüsel alışverişin cazibesine kapılmadığınız sürece bunda sıkıntı yok. Ayrıca bu aralar aşırı yiyip içmemeye de dikkat etmenizde fayda var. Başarılarınızın keyfini sürmek en doğal hakkınız ancak bu esnada sağduyunuzu da kaybetmemelisiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Destekleyici bir rol oynamak bir zayıflık işareti değildir. Gururun ilerlemenin önüne geçmesini önlemek için, bir projede arka koltukta oturmaya istekli olmanız gerekebilir. Kontrolü bırakmak, sizin ve ilgili diğer kişinin ortak bir hedefe çok daha hızlı ulaşmasını sağlayabilir. Maddiyatınızı güçlendirmek, büyük sözler vermek ve sağlığınızı iyileştirmek, olasılıklar arasındadır.

12 Kasım 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizde güçlü olmak için her türlü zorluklara korkusuzca katlanıyorsunuz. Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Mars, paraya olan bağımlılığınızı daha belirgin bir hale getiriyor.

12 Kasım 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Sadece tutumunuzu değiştirerek üstesinden gelebileceğiniz bazı durumlarla karşılaşacaksınız. Her zamanki bakış açınızı bir yana bırakıp yeni bir yaklaşım geliştirin. Başkalarını suçlama konusunda temkinli davranın – siz de pekâlâ bazı yanlışlar yapmış olabilirsiniz. Çevrenizde yeni şeylere açık olursanız, kendiniz hakkında da yeni şeyler öğrenebileceksiniz.

12 Kasım 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi toparlamaya başlayacak ve daha dikkatli adımlar atacaksınız. Sınırları yeniden belirleme şansına sahipsiniz. Süreç içerisinde bakış açınızı biraz olsun değiştirmeye çalışın. Hata yapmadığınız sürece pek sorun yaşamayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gitmesi için beklemede kalın.

12 Kasım 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizdeki duygusal yoğunluk sizin bu aralar biraz kıskanç ve bencil olmanıza neden oluyor. Kontrolü elden bırakmamaya çalışın. Günlük rutin işlere olan ilgisizliğiniz, başınızı ağrıtacak gibi. Halletmeniz gereken bir çoksizi bekliyor. Zaman kaybetmeden ve panik yapmadan kolları sıvayıp işe koyulun. Parasal olarak rahatlayacağınız bir döneme gireceksiniz. Hırsınız, bu rahatlamayla beraber artacak. Kazanmak size yetmeyecek ama unutmayın bu da sizi fazlasıyla yıpratabilir.

12 Kasım 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 34" R
Ay
Oğlak
06° 09' 36"
Merkür
Koç
16° 26' 02"
Venüs
Koç
29° 14' 46"
Mars
Balık
28° 37' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 32"
Satürn
Balık
16° 26' 56"
Uranüs
Boğa
22° 15' 58"
Neptün
Balık
28° 51' 52"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 42"
Lilith
Başak
23° 10' 47"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 28/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>