Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Evinle İlgilisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2020, Pazar

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 30%

Bugün ilginç bir iletişim kurabilirsiniz. Belki eski bir patronunuzdan haber alabilirsiniz. Bu kişi sizi düşünüyor ve nasıl olduğunuzu merak ediyor olabilir. Ya da size yeni birteklifinde bile bulunabilir. Günün enerjisiyle, geçmişinizdeki insanlar karşınıza çıkabilir. Markette eski sevgilinize rastalayabilirsiniz. Romantik ilişkiniz hakkında beklenmedik bir geriye dönüş yaşayabilirsiniz.

Bugün birisine akıl hocalığı yapabilirsiniz. Paylaşılabilecek profesyonel bilginiz mevcut. Rehberlik isteyen bir arkadaşınız olabilir. Geçmiş kariyer deneyimlerinize dayanarak onlara bazı önerilerde bulunabilirsiniz. Ya da onlara çalışmalarını desteklemelerine yardımcı olacak bazı önemli bağlantılar sağlayabilirsiniz. bunun için zaman ayırın. Melek kanatlarınızı takmaktan zevk alacaksınız!

Beyniniz bugün özellikle çok hızlı ve kıvrak, merakınız da tavan yapmış durumda. Entelektüel konuları takip etmeniz sizi aynı konuda ilgisi olan diğer insanlarla tanışabileceğiniz grup aktivitelerine yönlendirebilir. Karşınıza sayısız bilgi çıkacak ve bunları tanıştığınız insanlarla tartışmaktan keyif alacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeniz ve diğer olası konularla da ilgilenmeniz mümkün. Tadını çıkarın!

Son birkaç güne hakim olan uyum ve armoni bugün bozulmaya yüz tutabilir. Örneğin ihtiyaçların, sevgilin veya yakın arkadaşlarınınkiyle uyuşmayabilir. Geleceğe yönelik küçük kaygılar insanların pozitif modunu bozabilir. Kısacası, tatmin kaynağı olarak duygusal armoni bugün pek işlemeyecek.Bu akşam bir derse mi katılıyorsunuz? Eğer öyleyse, akşama kadar anlamsız şeylerle uğraşın, kendinizi çok yormayın. Mesela edebiyat yerine aşk veya gizem romanları okuyun. Aksi takdirde, sınıfa girdiğiniz anda zaten aşırı bir entelektüelliğe maruz kalacaksınız ve duyduğunuz şeylerin çok azı aklınızda kalacak. Gidene kadar kendinizi bilgiye aç olarak hazırlayın! Bu sayede hem hızlı öğrenecek hem de çok şey kapabileceksiniz. Keyfini çıkarın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son günlerde saygınlığınıza darbe mi aldınız? Eğer öyleyse, kendiniz hakkındaki iyi hislerinizi geri getirmek için, birkaç adım atın. Hayatın zorlukları zaman zaman bir 'çeliğin saygısını' bile yıpratabilir ve bunu normale döndürmek sizin elinizde. İyi yaptığınızı bildiğiniz aktivitelere katılın. Bugün gerçekten harika görünmek ve giyinmek için yeni bir şeyler edinin veya ekstra özen gösterin. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın ya da kendinize biraz çiçek alın. İhtiyacınız olanı yapın, böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

12 Nisan 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kıymetinizi bilmeyen ancak onlar için çok şey yaptığınız kişilere sitem dolu konuşabilir, onlara hatalarını hatırlatabilirsiniz. Ancak bir anlaşmazlık yaşanması durumunda egonuza hakim olmalısınız. Tatlı dille konuşabilirsiniz.

12 Nisan 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatındaki yoğun tempo seni yordu, bu yorgunluğu evinde vakit geçirerek atmak isteyebilirsin. Evin eksikleri konusunda bir liste yapabilir, alışverişe çıkabilirsin. Akrabalarına karşı uzak durduğun ve koruduğun mesafeyi bu günlerde daha yakın ilişkiler kurarak kısaltmak isteyebilirsin. Hafta içi yaşanan vakit ayıramadığın kendin ile alakalı eksiklikleri halletmek isteyebilirsin.

12 Nisan 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal anlamda tutkularınızın esiri olmamaya özen göstermelisiniz. Sizi kısıtlayan ilişkilerden uzak durmalısınız. İnançlarınızı ve hedeflerinizi yenileyin. Evde kalın ve sağlığınızı önemseyin.

12 Nisan 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Yay'da ilerliyor. Bugün kendinizi daha iyi ifade edebileceğiniz fırsatlar içindesiniz. Genel olarak şans sizin yanınızda ve yolculuklar içinde de olabilirsiniz.

12 Nisan 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde mesleki konularda zamanlama hatası yapmaktan kaçındığınız taktirde halletmeniz gereken her işinizi kolaylıkla halledebileceksiniz.

12 Nisan 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merkür'ün bugün burcunuza ilerlemesiyle birlikte iletişim ve haberleşme hız kazanıyor. İletişimde söz sahibi olabilirsiniz. Sesinizi daha fazla duyurabileceğiniz üç haftalık bir dönem başlıyor.

12 Nisan 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İş konusunda sizden daha tecrübeli olan insanların dikkatini çekeceğiniz bir gün. Bu da kariyerinizde yeni bir sayfa açmanızı sağlayabilir.

12 Nisan 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat etmeye devam ediyor. Hukuk, inançlar ve yurt dışıyla ilgili konular ön planda.Derin, felsefi konularla ilgilenebilir, akademik araştırmalar yapabilirsiniz. Yabancı kültürlere duyduğunuz merak ve ilgi artacaktır.

12 Nisan 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

12 Nisan 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koçlar her zaman haklı olmayı seversiniz. Ancak bazen herkes gibi sizin de hatalarınız olabilir. Bu durumda hatalarınızı kabullenmeli ve karşı taraftan özür dilemelisiniz. Böylece etrafınızdaki insanlardan daha çok saygı kazanırsınız.

12 Nisan 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; haftanın bu son gününü pozitif ve enerjik geçirmeyi kafana koyabilir; dışarı çıkmak isteyebilirsin. Fakat kişisel alanında olmanın artılarını düşünerek; evinde ileri tarihlerde gidilecek bir tatilin planlamasını yapabilirsin. Aynı zamanda akademik konulardaki eğitimin için bir başvuru yapabilir veya projelerini tamamlayabilirsin.

12 Nisan 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 17' 37" R
Ay
Akrep
04° 13' 32" R
Merkür
Koç
16° 04' 54"
Venüs
Koç
23° 13' 45"
Mars
Balık
24° 51' 24"
Jüpiter
Boğa
22° 29' 37"
Satürn
Balık
15° 59' 56"
Uranüs
Boğa
21° 59' 26"
Neptün
Balık
28° 42' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 17' 55"
Lilith
Başak
22° 38' 18"
True Node
Koç
15° 38' 18"
Son Güncelleme : 24/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>