Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Hayatını Renklendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2022, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 100%

Aşkta kendi beklentilerinle yüzleşebilirsin bugün. Tam bir hayaller hayatlar kıyaslaması yapman olası. Hataları görmezden gelmemeli ve biraz iğneyi kendine batırmalısın.

İşinizde teknik arızalar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Bu yüzden hesap karışıklığı, işlerin zamanında yetiştirilmemesi gibi sorunlarla bunalacaksınız. Öfkenizi sizden konumca altta olan kişilerden almamalısınız.

Bugün çevrendeki insanlar sen olmadan bir işi başaramayacak gibi. Ama başkalarının işini onların yerine yapmamalısın. Maddi konularda sağlıklı sınırlar çizmeye her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyabilirsin.

Bolca su tüketmek kasların için de faydalı olabilir. Tutulma ve kramplarla başa çıkabilmek için daha fazla su tüketmelisin. Bugün tükettiğin sıvı miktarını artırman sana yarayacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün alacağın bilgiler seni yorabilir. Sürekli olarak ilgilenmen gereken veya öncelik vermen gereken durumlar yaşanabilir. İnsanlarla iletişimin sürekli yeni bilgiler içerebilir. Bunları hazmetmek zaman isteyebilir.

12 Nisan 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Hayatı her zaman ciddiye alıyorsun ama gezegenler şimdi seni biraz daha rahat olmaya davet ediyor. Hayatın zirvesinde kalmak için oraya, buraya ve her yere acele etmen gerektiğini düşünebilirsin ama yapmıyorsun. Önümüzdeki 24 saat içinde öncelik sıralamasında ilk sıralarda olan bir işinizi halletmelisiniz.

12 Nisan 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir düzen oturtmak için harekete geçerken ilk etapta yaşam alanını renklendirmek isteyebilirsin. Kendi yaptığın projelere karşı ilgin artarken eskileri de değerlendireceksin. Akşamüzeri yakın akrabalarında yaşanan sağlık sorunu kaygılarını artırabilir. Ancak alacağın haberler içini rahatlatacak.

12 Nisan 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizi yenileme ihtiyacınız olduğu bir gün olabilir. Yeni insanlarla tanışmaya çalışabilir, onlarla ortak bir faaliyet içerisinde bulunabilirsiniz. Yeni arkadaşlarınızla vakit geçirmek size iyi gelecektir.

12 Nisan 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni fikirler içinde olabilirsiniz. Hayatınız için planlamalar yapmak size iyi hissettirebilir. Olaylara karşı ani tepkiler vermemeye dikkat etmelisiniz. Kendinizi ifade etmek isteyeceğiniz konularla ilgilenebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcama yapacağınız zamanlar var. Abartıya kaçmamaya özen göstermelisiniz.

12 Nisan 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mutluluğu yakalamak bugünlerdeki genel planınız olsa da önceliğinizmeselelerini halletmek bu yüzden günü ikiye bölmek sizin için planlı olacaktır...

12 Nisan 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son günlerde saygınlığınıza darbe mi aldınız? Eğer öyleyse, kendiniz hakkındaki iyi hislerinizi geri getirmek için, birkaç adım atın. Hayatın zorlukları zaman zaman bir 'çeliğin saygısını' bile yıpratabilir ve bunu normale döndürmek sizin elinizde. İyi yaptığınızı bildiğiniz aktivitelere katılın. Bugün gerçekten harika görünmek ve giyinmek için yeni bir şeyler edinin veya ekstra özen gösterin. Bir arkadaşınızla öğle yemeğine çıkın ya da kendinize biraz çiçek alın. İhtiyacınız olanı yapın, böylece kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

12 Nisan 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu, kaydettiğiniz ilerlemeyi düşünmek için iyi bir gün, hatta bulunduğunuz konumda kök salmayı dahi düşünebilirsiniz. Artık hedeflerinize ulaşmak için sarf etmeniz gereken çaba arttığından, derinlere inmeniz ve yaptığınız şeyi yapmaya devam etmek için iradenizi bulmanız gerekebilir. Bazen tek yapmak istediğiniz durmak olsa bile çok çalışmaya devam etmek gerekir.

12 Nisan 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi rahat bir şekilde ifade ettiğiniz için, çevreniz oldukça kalabalık olacak. Etrafınızdaki kişilerin size olan davranışlarından değişik anlamlar çıkarmak yerine, olayları araştırmalısınız.

12 Nisan 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerek mesleki gerek kişisel projeleriniz, hayatınızdaki önemli kişilerin ilgisini çekiyor. Bu etkiden yararlanın ve kendinize güvenerek harekete geçin. Fikirlerinizi inanç ve heyecanla savunun, ama bunu yaparken abartmayın – ukalalığın kimseye faydası olmaz. Sonuca giden yolda siz de üzerinize düşeni yapın.

12 Nisan 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda hızlı gelişmeler söz konusu olabilir, ancak bunların biraz can sıkıcı olması mümkün. Hemen harekete geçmek isteyebilir ve sabırsız olabilirsiniz; ancak tam da sabrınızın sınandığı bir zamandasınız.

12 Nisan 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Uzun süren küskünlük döneminin ardından sevgilinizle yeniden bir araya gelmek yüzünüzü güldürdü. Mutluluğunuz için ona zaman tanıyarak, sorunları büyütmemeye çalışın. İşinizle ilgili olumlu ve ileri zamanlarda çok işinize yarayacak değişimler gündemde. Olayları olumlu yönden ele alarak değiştirebilme yeteneğinizi kullanıp, maddi kazançlar sağlayabilirsiniz. Alacağınız para haberi yüreğinizi ferahlatacak. Sağlığınız son derece yerinde, dolayısıyla istediklerinizi yiyip içebilirsiniz.

12 Nisan 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 24' 10" R
Ay
Yay
01° 04' 43"
Merkür
Koç
15° 59' 49"
Venüs
Koç
25° 53' 59"
Mars
Balık
26° 31' 52"
Jüpiter
Boğa
22° 59' 41"
Satürn
Balık
16° 12' 06"
Uranüs
Boğa
22° 06' 44"
Neptün
Balık
28° 46' 48"
Plüton
Kova
02° 05' 37"
Chiron
Koç
20° 25' 24"
Lilith
Başak
22° 52' 43"
True Node
Koç
15° 33' 10"
Son Güncelleme : 26/04/2024 06:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>