Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duyguların konusunda paylaşımcısın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ağustos 2019, Salı

Aşk 80%
Para 20%
Sağlık 40%

Bugün sevdiğiniz biriyle zaman geçirin, ancak işleri açık ve kolay tutun. Çok derine girmeyin ve insanların sizin hissettiğiniz şeyleri hissetmesini beklemeyin. Hak ettiğiniz ilgiyi alamadığınız için kendini kötü hissedebilirsiniz. Bunu kişisel algılamayın. Etrafınızdaki insanlarda konsantrasyon ve dikkat eksikliği olabilir. Şu an onlardan büyük bir söz vermelerini veya derin konuşmalar yapmalarını beklemeyin.

Ailenizle daha fazla zaman geçirmeniz gerekebilir. Anneniz bugün sizi arayabilir ve sizi özlediğini hissedebilirsiniz. Yakınlarda yaşıyorsa, neden bir ziyaretle onu şaşırtmıyorsun? Ya da aileniz uzak yaşıyorsa, onlarla telefonda daha fazla sohbet etmeye çalışın. Telefon masraflarını bütçenize göre ayarlayın, böylece masrafı çok hissetmezsiniz. Aile önemlidir ve ebeveynlerinizle olan ilişkiler paha biçilmezdir!

Şu an kafanızda milyonlarca düşünce var ve çok iyimser düşünüyorsunuz. Ama bugün size bazı konuların halledilmesi gerektiğini hatırlatabilir. Bugün şikayet etmeyi bırakıp kendini biraz unutulmuş hisseden arkadaşlarınıza kulak verseniz iyi olur. Anlaşılmaktan memnun olduğunuz zaman, artan destek ve ahenk size iyi geliyor.

Bugün irrasyonel ve yenilikçi yanını kendi içinde keşfet. Duyguların bu ilkeye aykırı hareket ediyor olabilir ama bu durumun ilerlemene engel oluşturmasına izin vermek yerine bir şekilde kendini eyleme geçmeye teşvik etmesi için yol ara. Yeni teknolojiden de faydalan. Avcunun içinde mükemmel kaynaklar var; o halde bu gücü avantajına kullanmaya çekinme.Genellikle akışta ilerlemek istersiniz. Diğer insanlara güvenmeye, dürüst olmaya ve onlarla açık olmaya meyillisiniz. Ama bugün sinsi sinsi dolanan bazı rakipler ortaya çıkabilir. Gerçek düşüncelerinizi insanlara açıklamayın. Eğer ortada bir şeyler dönüyorsa, anlamaya çalışın. Tartışmalı bazı durumlar olabilir. Gözlerinizi ve kulaklarınızı açık tutarsanız, skoru yakında öğreneceksiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir aile toplantısına ev sahipliği yapabilirsiniz. Günün büyük bölümü yiyecekler, oturma düzeni ve yapılabilecek aktivitelerle ilgili ayrıntıları ayarlamakla geçebilir. Bir aile toplantısı düzenliyorsanız, eğlenebilmek için biraz yavaşlayın. Rahatlamak ve bir araya gelişinizden keyif almak için kendinize vakit yaratın. Her bir peçete mükemmel bir biçimde katlanmamış, müzikler muhteşem olmasa bile kimse ölmez!

13 Ağustos 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay, Oğlak burcunda ilerlerken uzun süre 01:11-18:35 arası boşlukta kalıyor. Önemlitoplantılarınız, görüşmeleriniz sonuçsuz kalabilir. Konsantre gerektiren işlerde zorlanabilirsiniz. Saat 18:35'te ise Ay, Kova burcuna geçiyor. Sosyalleşeceğiniz, dostlarınızla vakit geçirmek isteyeceğiniz bir akşamdasınız. Şansınız da açık olacak. Bulunduğunuz ortamlarda gözler üstünüzde olabilir.

13 Ağustos 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duyguların konusunda paylaşımcısın!Ay, bugün akşam saatlerine kadar boşlukta hareket ediyor. Bugün gökyüzü, bir türlü fırsat bulup da görüşmediğin insanlarla bir araya geleceğine işaret ediyor. Beklenmedik bir kişiden alacağın telefon ya da yaşayacağın karşılaşma, günü senin için daha cazip kılacak. Evli bir Koç burcuysan, eşinle geçmişte yaşadığınız sorun tekrar gün yüzüne çıkabilir. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, gereksiz kıskançlıkların, sevgilinin sert çıkışlar yapmasına neden olabilir. Günün yoğunluğu baş ağrısı olarak dönebilir. Duygularını yakınlarınla daha sakin ve açık bir şekilde paylaşman, kendini daha da iyi hissetmeni sağlayacak.

13 Ağustos 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün biraz daha içe dönük bir gün geçirebilirsiniz. İsteklerinizde bencilliğe ve talepkar yaklaşımlarınıza dikkat etmelisiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecekle ilgili planlar ve hedefler için kendinizi daha çok öne çıkarabileceğiniz bir gündesiniz. Belirli sorumluluklar, yükler gündeme gelebilir. Gün içinde ikili ilişkilerinizde sıkışıklıklar meydana gelebilir. Ortaklı konulara daha fazla dikkat etmeniz gereken süreçler yaşayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var.

13 Ağustos 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal konularda sürprizlere hazırlıklı olmalısınız. Hayatınız oldukça hareketlenebilir ve hareket sevmenize rağmen sizler bile bu durumu şaşırabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz, görev ve sorumluluklarınız konusunda kararlılık sergileyebilirsiniz. Organizasyon, düzen, plan ve program gerektiren işleri toparlayabilirsiniz. Akşam saatlerinde keyfiniz yerine geliyor, yerinizde durmanız pek mümkün görünmüyor.

13 Ağustos 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir şey ya da birisi bugün harekete geçmenizi sağlayabilir. Onları yenip kendini motive etmek en iyisi olabilir. Sürüden uzaklaşın ve gitmek istediğiniz yere gidin.

13 Ağustos 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Oğlak burcunda seyahat ederken sizi ciddiyete davet eder. Tüm vaktinizi eve ayırmalı işle ilgili faaliyetleri bayram ertesine bırakmalısınız. Aile büyükleriyle vakit geçirin. Partnerinizi manipüle edici tavırlar takınmaktan kaçının. Güçlü kişiliğinizi ilişkilerinizi desteklemek için ön plana çıkarmalısınız.

13 Ağustos 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün beklemediğiniz yerden bir para gelecek. Böylece önceki borçlarınızı da kapatacaksınız. İşte dikkatli olun ve kimseyle tartışmayın. Akılcı olmalı ve hakkınızı korumalısınız. Bunun için gerekli zeka ve yetenek sizde mevcut. Sevdiğinizle uzun bir yola çıkabilirsiniz.

13 Ağustos 2019, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Maddi anlamda bazı endişeler taşıyor olabilirsiniz. Aynı endişeler özgüveniniz ve bazı konuların üstesinden gelip gelemeyeceğinizle ilgili de olabilir. Çevrenizdeki bazı insanlarla güzel etkileşimler içerisinde olacak ve güzel konuşmalar yapacaksınız. Aşk hayatınızda eksileri ve artıları tartma zamanınız geldi.

13 Ağustos 2019, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; sabah saatlerini üstüne düşeni yapmakla ve son bir kez eksiklerini gidermeye çalışmakla geçirebilirsin. Dünden kalan işleri tamamladıktan sonra kendine zaman ayırabilirsin. Ancak sevdiklerinle ilişkinde ve iletişiminde uzlaşı vebirliği yakalamakta zorlanabilirsin.

13 Ağustos 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>