Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farklı duygular bir arada! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ağustos 2019, Cuma

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Siz, ilerleyici bir insansınız. Başkalarının büyümesine ve değişmesine yardımcı olmayı seviyorsunuz. Fakat şu anda, daha geleneksel insanlarla ilgileniyor olabilirsiniz. Bir şeyleri nasıl değiştireceğiniz konusunda yenilikçi bir fikriniz olsa da, insanlar bunu uygulamaya hazır olmayabilir. Sabırlı olmaya çalışın. Pes etmeyin. Hayal gücünüz ve yaratıcı ruhunuz ortaya çıkacak. Bu arada, fikirlerinizi desteklemek için biraz araştırma yapmak isteyebilirsiniz.

Bugün düşünceleriniz planladığınız bir sonraki tatile kayabilir. Bir parçanızdünyasından kaçmak ve egzotik bir yeri ziyaret etmek isteyebilir. Öğle yemeği saatinizde bir seyahat acentesiyle konuşun ya da internette seyahat siteleri bulun. Daha önce hiç görmediğiniz şeylere görebileceğiniz bu kaçışı kullanabilirsiniz. Bir sonraki entelektüel arayışınız için somut planlar yapın, kendinizden çok memnun olacaksınız.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

Kendini akışa bırakmaya çalış. Gün hızlı akıp gidebilir ve sen de uyum sağlamakta zorlanabilirsin. En iyisi karşına çıkan bütün görevlere bütünüyle konsantre olman. Bir sonrak için de çok endişelenme. Dikkatini tamamiyle ana ver. Eğer telefon çalarsa, arayan kişinin dediklerini kendini vererek dinle. Eğer birisi bir rapor hazırlamanı talep ederse, yap gitsin!İstediğin ölçüde insanlar tarafından ciddiye alınmazsan moralini hemen bozma. Günün enerjisi her şeyi hafif ve moral yükseltici tutmak yönünde. Son birkaç günün karanlık yoğunluğundan çık ve mutlu ol. Anlamadığın şeyler yüzünden strese girme. Akışa uyum sağla ve gülümse. Günün neşeli ve keyifli enerjisine uyum sağladığın sürece her şey yolunda olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün gerçeğe giden yoldan ayrılmamanız gerekiyor. Akıntıya karşı kürek çektiğiniz takdirde hedeflerinize ulaşmanın zorlaşacağını fark edeceksiniz. Ardında büyük bir ivme gizlenen o inanılmaz güçten faydalanabilmek için akıntının gittiği yöne bakmalısınız. Bugün gibi bir günde Amerika?yı yeniden keşfetmenin alemi yok.

9 Ağustos 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Yay burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Bugün hayatınızda beklentide olduğunuz konular olumlu sonuçlanabilir. Neşenizin bitmeyeceği, sosyal bir gün içinde olacaksınız. Akademik hayatınızda geçmişteki hataları yapmadığınız sürece daha da pozitif bir süreçte olacaksınız. Seyahat planları yapabilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacak. Yaptığınız egzersizlerle daha hızlı form tutabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Farklı duygular bir arada!Oldukça hareketli geçecek bir gün olacak. Bir yandan kişisel uğraşıların, bir yandan da çevrenle ilgili yaşanan gelişmeler, farklı duyguları aynı anda yaşamana neden olabilir. Dışarıdan ne kadar umursamaz görünsen de sen aslında her şeyi içinde yaşamayı tercih ediyorsun. Herkese duygularını kolay kolay açıklamaktan hoşlanmayabilirsin. Senin yapına benzer biriyle tanıştığında uzak durmanın sebebi nedir? Geçmişte yaşadıkların aynısını yaşar mıyım diye geleceğe bakamazsın. Sevgilisi olan bir Koç burcuysan, ilişkinizi daha ciddi bir boyuta taşımak isteyebilirsin. Strese bağlı eklem ağrılarına dikkat!

9 Ağustos 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Değer verdiğiniz veya sevdiğiniz bir dostunuzla iletişim biçiminize dikkat etmenizde fayda var. Bir şeyleri düzeltmek isterken ters düşmeyin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Başladığınız işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Gelecekte yapmak istediğiniz yeni işlerinizi düşünmek için zamanlar var. Öğle saatlerinizde duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişilere karşı daha toleranslı olmanızda fayda var. Akşam saatlerine doğru zihniniz daha bulanık olabilir, işlerinizi günün erken saatlerinde tamamlayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İnsanlara ve olaylara karşı katı bir tutum sergilemek yerine onları anlamaya çalışın. Aşk hayatınızda partnerinizin sevgisine güveneceğiniz bir gün olacak.

9 Ağustos 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Istekler ve zevkler önemlidir. Iddialı olun ama tiksindirici olmayın. Fazla enerjinizi dans gibi yaratıcı enerji etkinliğiyle atın.

9 Ağustos 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eviniz veya aileniz şu anda biraz karmakarışık. İşler iyi gidiyor, ama yapacak çok şey var ve hepsini halletmek için çok az zaman var. Enerjinizi düzenli kullanın ve tüm işleri bir anda yapmaya kendinizi zorlamayın.

9 Ağustos 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek. Hukuki konular, medya, basın, tanıtım faaliyetleri haftanın son gündem maddesi olabilir. Ayrıca haftaya çıkacağınız seyahati de planlayabilirsiniz. Yurt dışı konularınız mercek altına alınacaktır. Yabancılarla yürüttüğünüz projelerde yönetsel değişimler gündeme gelebilir. Ortak hesaplar ve kredi alımlarıyla ilgili yeni kararlar alabilirsiniz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

9 Ağustos 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Koç burçları âşık olma potansiyeli ile geziyorlar. Eğer bekar bir Koç burcu iseniz aşk çok yakında. Eğer partneri olan veya evli bir Koç burcu iseniz de bir süredir rutine girmiş ilişkinize ahenk gelecek demektir. Evlilik yolunda ise yine güzel açılanmalar söz konusu. Önümüzdeki zamanlarda birçok Koç burcunun evliliklerine şahitlik edeceğiz.

9 Ağustos 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün kendini normalden daha aktif hissedebilirsin. Hafta sonunun yaklaşmasıyla birlikte işlerini bir an önce bitirip tatilin ve bayramın tadını doyasıya çıkarmak için planlar yapabilirsin. Hedeflerini büyütmek için uygun bir dönemdesin. Çocukların varsa onlarla ilgili iyi haberler alabilirsin. Şansın çok açık ancak gereksiz riskler almaktan kaçınmalısın.

9 Ağustos 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 45" R
Ay
Oğlak
13° 16' 35"
Merkür
Koç
16° 35' 19"
Venüs
Koç
29° 54' 18"
Mars
Balık
29° 02' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 00"
Satürn
Balık
16° 29' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 47"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 31"
Lilith
Başak
23° 14' 21"
True Node
Koç
15° 23' 01"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>