Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Planların işe yarıyor! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Ağustos 2019, Perşembe

Aşk 40%
Para 20%
Sağlık 20%

Şu sıralar, ilişkinizde çok hızlı gidiyor olabilirsiniz. Ancak, bu yolda birkaç hız engeliyle karşılaşmanız muhtemel. Bir yere çarpıp sarsılmadan yavaşladığınızdan emin olun. Bu tutkulu ve maceracı ruhu koruyun fakat dikkatli olmaya da çalışın. Özellikle de başkalarını içeren tüm eylemleriniz için "önce güvenlik" ilkesini benimseyin. Ve bugün arabalarla ilgili her şeyle özel olarak ilgilenin.

Bugün, yatak odanıza çekilip kapıyı vurmak isteyebilirsiniz. Kimseyle konuşmak ya da bir araya gelmek istemiyorsunuz, en yakınlarınızla bile! Çok fazla çalışmak sizi neredeyse bitkin düşürmüş olabilir ki bu da, yapabileceğiniz en iyi şeyin dinlenmek olduğu anlamına geliyor. Sakinleşin ve yarın her şeye yeniden başlayın.

Bugün dünyadaki en sıkıcı saçmalıklarla dolu bir gün olabilir. Rutin işler, yazışmalar, fatura ödeme işleri. Hiçbirinden kaçamayacaksınız fakat bazı noktalarda kesinlikle bunun ne kadar gerekli olduğu ve ne kadar sonraya ertelenbildiği konusunda bazı kararlar verebilirsiniz. Huzursuz bir gün geçiriyorsanız, her şeyi bir kenara bırakın ve akşamınızın tadını çıkarın.

Başkalarının endişe ve sıkıntıları seni üzmesin. Herkes kendi hayatına baksın ve düzene soksun. Zaten uğraşacak yeterince derdin var- hem içsel hem dışsal. Rahat tavırların bugün oldukça kullanışlı bir hal alabilir. Diğer insanlar kavga etmek için yer ararken, senin enerjini ortama huzuru getirebilir.Bugün gerçeğe giden yoldan ayrılmamanız gerekiyor. Akıntıya karşı kürek çektiğiniz takdirde hedeflerinize ulaşmanın zorlaşacağını fark edeceksiniz. Ardında büyük bir ivme gizlenen o inanılmaz güçten faydalanabilmek için akıntının gittiği yöne bakmalısınız. Bugün gibi bir günde Amerika'yı yeniden keşfetmenin alemi yok.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Macera duygunuz bugün muhtemelen hız yapmak için vites yükseltecek. Daha önce hiç yapmadığınız yeni ve eğlenceli bir şeyler deneyin ya da hep ilginizi çeken ancak peşine düşecek vakit bulamadığınız bir konuya girişin. Her zaman bildiğiniz ve rahat hissettiğiniz şeylere bağlı kalırsanız, hayat oldukça sıkıcı bir hale gelmez mi? Bugün keşfetmeye karar verdiğiniz yeni sınırlarla hayatınızın zenginleştiğini fark edeceksiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün çoğunluğunda Ay, Akrep burcunda ilerliyor. Sabah saatlerinde Ay'ın Mars ile kurduğu sert kontak nedeniyle sağlığınızı riske atacak hareketlerden uzak durmalısınız. Bu haftanın ikinci güzel görünümü de bugün oluşuyor. Venüs'ün Jüpiter ile yaptığı kontak sayesinde şansınıza inanamayacağınız bir gündesiniz. Bu şans özellikle aşk hayatınızda ayaklarınızı yerden kesebilir. Bir bebek haberi de alabilirsiniz. Saat 17:57-23:34 arası boşlukta kalan Ay, 23:34'te Yay burcuna geçiyor.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planların işe yarıyor!Maddi kazancını arttırma planlarının yavaştan işe yaradığını görmek, kendine olan güvenini artıracak. Diğer yandan gün içinde kapı dışarı göstermek zorunda kalacağın diyaloglar yaşanabilir. Her şeye rağmen sinirlerine hâkim olman gerekebilir. Genel gündem de bugünlerde sinirlerini bozacak durumlar oluşabilir. İş yerinden kötü bir şekilde ayrıldıysan, hukuki yollara başvurmak ve hakkını almak isteyeceksin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, romantik yakınlaşmalar, heyecan verici mesajlar kalbinin farklı çarpmasına neden olabilir. Boşanma sürecinde olan bir Koç burcuysan, eşinin ailesinden bazı bireylerin sözlerine karşılıksız kalmayacaksın.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde güven ve samimiyet bugün önem kazanıyor. Parasal anlamda zorlandığınız konularda sizi rahatlatacak çözümler içine ilerliyorsunuz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kriz yaratan durumlar gündeminizi etkileyebilir. Ortak para konularıyla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Sabah saatlerinde yaşayacağınız fikir çatışmalarına karşı dikkatli olmalısınız. Mücadele edeceğiniz durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Akşam saatlerinde daha akıcı enerjiler söz konusu. Yaratıcılık içeren konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde bugün arkadaşlarınızın hatalarını yüzlerine net bir şekilde söylemenizden ötürü ufak tefek gerginlikler olabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Ağustos 2019, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda hiçbir şey sizi durduramaz ve tüm işlerin başarılı görünüyor. Bu para meseleleri için de geçerlidir. Kazanan bir çizgi üzerinde olduğunuzdan endişelenecek bir şey yok.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bazı olaylar nedeniyle gergin ve sıkıntılı olabilirsiniz. Ancak, olayların nedenleri üzerinde fazla durmayıp pratik çözümler bulabileceksiniz. Aile bireylerinin sorunlarıyla yakından ilgilenecek, dostlarınıza yardımcı olmaya çalışacaksınız. Sosyal faaliyetler sizi rahatlatacak.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak .

8 Ağustos 2019, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda fazla gerilmiş veya kendinizi gereğinden fazla hayal kırıklığına uğramış hissedebilirsiniz. Belki adımlarınızı karşılık almak için atmıyorsunuz ama bir şeyler yaptığınızda da ister istemez karşılık bekliyorsunuz. Özellikle aileniz, aile olmak, evsel konular ve yuva kurmakla ilgili bazı soru işaretleriniz olabilir.

8 Ağustos 2019, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; içinde bulunduğun maddi ve manevi koşulları daha rahat analiz edebileceğin ve sevdiklerinden de tam destek görebileceğin bir gün. Mücadele etmekten çekinmediğin, takıntı yaptığın konuların üzerine gittiğin ve aşkının arkasında durduğun günlerdesin. Görünür ve çekici olmanın yanı sıra romantik ve seyahatler konusunda da oldukça şanslısın.

8 Ağustos 2019, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 34' 33" R
Ay
Oğlak
13° 27' 44"
Merkür
Koç
16° 35' 34"
Venüs
Koç
29° 55' 19"
Mars
Balık
29° 03' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 12"
Satürn
Balık
16° 29' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 50"
Neptün
Balık
28° 52' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 34"
Lilith
Başak
23° 14' 27"
True Node
Koç
15° 22' 59"
Son Güncelleme : 29/04/2024 13:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>