Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kalbinin sesini dinliyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ağustos 2019, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 100%

Eğer kariyeriniz veya çalışmalarınız sırasında, bazı araştırmalar yapmaya veya ticarete atılmaya karar verdiyseniz, önümüzdeki gün altın fırsatları içerecek. Ama ne olduğunu kontrol etmeye çalışmayın ve karşılaştığınız insanları büyülemek için bir maske kullanmayın, neyseniz o olun. Spontane hareket edin ve sezgilerinize güvenin. Bugün amaçlarınız için sezgileriniz hizmetinizde olacak!

Enerji seviyeniz şu an çok yüksek olabilir. Biraz huzursuz hissedebilirsiniz, bu nedenle biraz egzersiz yapmanız önemli. Uzun bir koşu, yürüyüş ya da bisiklete binmek hoşunuza gidebilir. Biraz terlemek ve kaslarınızı çalıştırmak isteyeceksiniz. Tam bir fiziksel aktivite günü yaparak kendinize meydan okumaktan zevk alabilirsiniz. Fazla dayanıklılık ve güç elde edeceksiniz, bu yüzden bir süper kahraman gibi hissedebilirsiniz.

İnsanlara pembe gözlükle bakmaya fazlasıyla eğilimlisiniz. Bu hayranlık uyandıran bir durum... tabii bir noktaya kadar. Bugün birisi güven verici kişiliğinizden faydalanmaya çalışabilir. Eğer biri size inşaata elverişli batalık bir arazi satmaya çalışırsa, ona kesinlike "hayır" diyin. Bir insanın sizi kandırmaya çalışmasına inanmak size zor gelebilir ancak dünyanın düzeni bu. Bunu acı bir deneyimle öğrenmektense bizden duymanız daha iyi.

Yüzleşmelerden korkma. Eğer çatışma patlak verirse, bunun üstesinden gelebileceğini bil. Mevcut enerji, özgüvenine güç verecek ve işlerin üstesinden gelmek konusunda kolaylık sağlayacaktır. Durumun farklı açılarını görme ve gerekli iletişimi sağlayabilme konusunda kendine güven. Kendinin ve başkalarının bakış açılarını anlama yetinin farkına var çözümün geldiğini gör!Hayatınızda yaptığınız değişiklikler sizi çok iyi hissettiriyor neden başkaları da sizin için mutlu olmasın ki? Her yerde birilerinin uğursuz ve sizi uyaran sözleriyle karşılaşıyorsunuz. Başarınız neden insanları bu kadar korkutuyor? Bunu anlamak zor, bu insanoğlunun garip bir huyu. Başkalarının başarılı olduğunu gördüğümüzde her zaman mutlu olamıyoruz. Arkadaşlarınız ve aileniz sizi belirli bir rolde görmeye alışık, onların buna alışması zaman alacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

11 Ağustos 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Boşluktaki Ay, saat 07:49'da Oğlak burcuna geçiyor. Kariyer hayatınızda yaşadıklarınız aklınızı kurcalayabilir. Bugün haftanın diğer beklenen güzel olayı gerçekleşiyor. Bugün Jüpiter retro hareketini bitiriyor. Akademik, yurt dışı, seyahatler ile ilgili konularda şansınız açılıyor. Olumlu bir sürece giriyorsunuz. Yine bugün, retro esnasında Yengeç'e gerileyen Merkür, Aslan burcuna tekrardan giriş yapıyor. 29 Ağustos tarihine kadar aşk hayatınızla ve çocuğunuzla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Artık bu konularla ilgili güzel haberler alma vaktidir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kalbinin sesini dinliyorsun! Kurban bayramının ilk günü iletişim gezegeni Merkür, ateş burcuna geçiyor. Birçok konuda kalbinin sesini dinlemek isteyeceksin. Seninle iletişime geçecek bir tanıdığın yeni bir işin başlangıcının habercisi olabilir. Bugün, etrafındakilerle iletişim kurmak senin için çok kolay olacak. Aşk ve huzuru bir arada yaşadığın keyifli bir gün olabilir seni bekliyor. Ailendeki fertlerinden biriyle gerçekleştireceğin konuşma, bugün canını sıkan bir konuda seni motive edebilir. Sosyal medyadaki bazı paylaşımlar, kendine daha fazla zaman ayırman gerektiği konusunda uyarıcı bir nitelik taşıyabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel yaşamınızda tartışmaların arttığı, seyahatler esnasında aksiliklere açık bir gündesiniz. Öfkeli tepkiler vermekten, ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay bugün Oğlak burcuna ilerledi. Bugün bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Aslında evinizi, ailenizi ilgilendiren konularda çok şey yapabilirsiniz. Etki altındasınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bekar olan Koç'lar aşk hayatınızla ilgili fırsatlar yakalayabilirsiniz. Söz konusu duygusal konular olduğunda verdiğiniz tepkimeler bazen net olamayabiliyor.

11 Ağustos 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün beklemediğiniz gelişmeler olabilir. Duygularınızın son derece yoğun olacağı bir gün. Enerjiniz ve istekleriniz zayıf olabilir. Geleceğe yönelik çok daha istekli ve olumlu beklentiler içinde bulunmanız gerekiyor.

11 Ağustos 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çalışmak, masa başında oturmak veya evde pineklemek için iyi bir gün değil. Dışarı çıkıp, keyif yapın ve güneşin enerjisinden yararlanın. D vitamini size iyi gelecek.

11 Ağustos 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bayramın ilk günü Ay tüm gün geleneksel Oğlak burcunda seyahat ederken ciddi kararlar alacağınız bir enerjiye sahip olacaksınız. Kariyerinizle ilgili kalıcı planlar yapmak zamanı. Annenizin kararlarına saygı göstermek ve koyduğu kurallara uymak önemli olacaktır. Kariyerinizde yenigörüşmeleri yapabilirsiniz.

11 Ağustos 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz. Mutlu bir beraberliğiniz varsa ondan uzak kalmamalısınız.

11 Ağustos 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize güveniyorsunuz. Birkaç gün öncesine göre ayaklarınız daha sağlam yere basıyor. Sadece özgüven anlamında değil, romantik konularda da kendinizden, duygularınızdan, ne istediğinizden daha eminsiniz. Aile içi tartışmalar, güç kavgaları söz konusu olabilir.

11 Ağustos 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; hafta sonu ve bayram tatili olmasına rağmen kariyer alanında kafanı kurcalayan meselelerle boğuşuyor olabilirsin. Aklına takılan birtakım konulara zamanında tepki vermediğin için pişmanlık duyabilir, bu yüzden konuyu açıklığa kavuşturmak isteyebilirsin. Bu konuyu erteleyip, tatilin tadını çıkarmalı, hobilerinle ve sevdiklerinle ilgilenmeye çalışmalısın.

11 Ağustos 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>