Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fikir değişikliğine gidiyorsun! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 40%

Kalbiniz normalden biraz daha fazla ilgi istiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Buna sizden daha fazla ihtiyacı olan bir sevdiğiniz olabilir. Her iki durumda da, önemli bir ilişkide gerginliğe neden olacak. Şu anda bir ilişkiniz yoksa, daha iyi. İşler her zaman göründüğü gibi olmayabilir.

Yeni bir hobi keşfetme havasında olabilirsiniz. Gezegenlerin enerjisi merakınızı artıracak ve size yeni şeyler öğrenmeniz için ilham verecektir. Belki de marangozluk veya ev onarımı gibi bir bir şeyler okuyup bir şeyler öğreneceksiniz. Bu bilgileri kendi deneysel çalışmalarınızla uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Kendinizi eğittiğiniz için kendinizle gurur duyacaksınız.

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Doğrudan problemlerin içine girmek yerine, kendini biraz onlardan uzak tut ki gelecekleri gör. Çukurların geldiğini göremeyebilirsin, bu nedenle başka bir yol düşün. Kaçınabileceğin bir çukura düşerek vaktini boşa harcama. Duygularınla baş etmek zor olabilir, çünkü büyük olasılıkla, bu tür bir yoğunlukla başa çıkabilmenin genel yolu, sadece onu uzaklaştırmak, görmezden gelmek ve ussal seviyede tutmaktır. Aksi bir davranış, sana çok iyi hizmet etmeyecektir.Bugün detektifi oynayabilirsiniz. Biri ya da bir şey, muhtemelen evcil bir hayvan, muhitinizde kaybolmuş olabilir ve bulmak için siz ön ayak olabilirsiniz. Aradığınız şey, yakalanması zor bir şey olabilir ama hiç zarar görmeden elinize geçecek. Uyarı: ararken çok uzaklara bakmayın. Aradığınız şey her neyse bir iki sokak ötede sizi bekliyor. Eve yakın kalın, her şey yolunda gidecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İstediğin ölçüde insanlar tarafından ciddiye alınmazsan moralini hemen bozma. Günün enerjisi her şeyi hafif ve moral yükseltici tutmak yönünde. Son birkaç günün karanlık yoğunluğundan çık ve mutlu ol. Anlamadığın şeyler yüzünden strese girme. Akışa uyum sağla ve gülümse. Günün neşeli ve keyifli enerjisine uyum sağladığın sürece her şey yolunda olacaktır.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Günün genelinde Ay, Yay burcunda ilerlemeye devam ediyor. İlk saatlerden itibaren Ay'ın Jüpiter ile kavuşması devamında da Venüs ile güzel açılarda bulunması pozitif bir sabaha başladığınızı gösteriyor. Sevdiğinizle romantik zamanlar geçirebilirsiniz. Ay, saat 22:50'de boşluğa giriyor. Seyahat planlarınızı tamamlamak için bu saat öncesini tercih etmenizde yarar var.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir değişikliğine gidiyorsun!Maddi olarak kendini garanti altına alma ihtiyacı hissedebilir, birikim ve ek gelir araştırmaları yapabilirsin. Hedeflerini gerçekleştirmek adına bazı konularda fikir değişikliğine gidebilirsin. Hayatında ve etrafında olan bitenler son günlerde kafanı kurcalıyor ve bu durum haliyle ikili ilişkilerine de yansıyor olabilir. Bugün ise gerek aşk gerek sosyal hayatın seni sıkabilir, bunlardan uzaklaşmak isteyebilirsin. Radikal kararlar almadan ya da birilerine kırıcı konuşmalar yapmadan önce şu soruyu kendine bir sor; sorun gerçekten onlar mı? Seni köşeye sıkıştıran duyguları söküp atmanın tam zamanı!

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim gücünüzün yüksek olduğu ve karşılıklı anlayış içinde olduğunuz bir gündesiniz. Beklentilerinizi konuşabilir ve gelecekle ilgili yapmak istediklerinizi ortaya dökebilirsiniz.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay Yay burcunda ilerliyor. Kendinizi daha iyi hissedebilecek, yeni şeyler öğrenebilecek bir gündesiniz. Uzaklar ve yolculuklar da gündeme gelebilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayların sadece görünen taraflarını değerlendirmek yerine bütünsel bakmaya çalışın. Bir kavga ortamı belirdiği taktirde sadece sevdiklerinizi kollamayın.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kişisel enerjiniz her zaman büyük olmuştur, ama artık Ay da sizin yanınızda. Onun enerjisini de taşımaya başlıyorsunuz. Bir arkadaşınız, onu arkada bıraktığınız ve yalnız kaldığı konusunda endişelenebilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ruhunuz canlı ve dinamik bir yapıda gününüzü etkileyecek. Öğlen saatlerine kadar iniş çıkışlar yaşasanız da iyimserlik ön planda olur. Yurt dışı konuları, seyahatler, tatil programları ve uluslararası ticarette yenilikler kapınızı çalar. Sizin bitmek bilmeyen enerjiniz arkadaşlarınızla program yaparak harcamanız da yarar var.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, iletişim yeteneğiniz güçlenebilir ve çevrenizle daha güçlü bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi, içinizdekileri, fikir ve düşüncelerinizi ifade etmeye yönelebilirsiniz. Sessiz veya tepkisiz kalmak, bugün size çok zor gelebilir.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Duygusal anlamda iniş çıkışlar yaşamanıza rağmen hayattan keyif almayı, her anın tadını çıkarmayı biliyorsunuz. Aklınıza gelen fikirleri, özellikle altında kreatif konular yatan girişim isteklerinizi değerlendirmelisiniz. İlişkilerdeki uyum ve ahenk artış gösterecek. Evli Koç burçları güzel zamanlar geçirebilirler.

10 Ağustos 2019, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; haftanın en pozitif günlerinden birindesin. Akademik isteklerini dile getirebilir, yeni haberler alabilir ve yurt dışı bağlantılı işlerinde yeni gelişmelerle karşı karşıya kalabilirsin. Tatile gitme fikrine bir anda sıcak bakabilir ve ani bir kararla tatile çıkmak için hazırlık yaparken bulabilirsin kendini. Bu hafta aşk senden yana.

10 Ağustos 2019, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 30" R
Ay
Oğlak
12° 32' 01"
Merkür
Koç
16° 34' 17"
Venüs
Koç
29° 50' 11"
Mars
Balık
28° 59' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 13"
Satürn
Balık
16° 29' 30"
Uranüs
Boğa
22° 17' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 20"
Lilith
Başak
23° 13' 59"
True Node
Koç
15° 23' 09"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>