Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Tarzını baştan aşağıya değiştirmişsin! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Ekim 2019, Pazar

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 100%

İlişkinizde bir söz verildiği için mutluluk sizi sarmış durumda. Şu anda dile getirilmemiş olabilir ama eli kulağında. Bu ilişkiye duyduğunuz güven yersiz değil. Bir ilişkiniz yoksa, belki de sizden büyük ve işinde başarılı biri yeni ve gelecek vaat eden bir sevgili adayı olabilir. Günün tadını çıkarın.

Bugün, eve uzun bir yolculuktan yeni gelmiş gibi hissedebilirsiniz. Gerçekten bir yerde ya da son birkaç gününüzü derin bir gevşeklik (uzaklaşmanın başka bir yolu) içinde geçirmiş olsanız da, sanki bir süredir üzerinde çalışmakta olduğunuz bir kitaptaki sayfayı çeviriyormuşsunuz gibi hissedeceksiniz. Şimdi, eve gitme, ailenizle biraz zaman geçirme ya da doğduğunuz yeri ziyaret etme zamanı. Köklerinize geri dönme zamanı!

Çok yoğun bir günü ardınızda bırakmış olabilirsiniz, fakat bugüne odaklanmada zorluk yaşıyorsunuz. Geçmişteki çok fazla mesele canınızı sıkıyor. Yıllar önceki eski duygusal travmalar, parasal sorunlar hala başınızı ağrıtıyor hatta uzun süre önce gördüğünüz rüyalar bile hala aklınızda olabilir. Bununla savşamayın çünkü bu bir iyileşme süreci. Geçmiş endişeleriniz ortaya çıksınki siz daha pozitif şeyler için hayatınızda yer açın. Kafanıza takmayın!

Güçlü duygular hissedebilirsin. Normalde kendini kontrol etmekte başarılı bir insansın ama bugün hislerin seni zor durumda bırakabilir. Damarına basmak kolay olabilir. Eğer yapabiliyorsan öfkeni kontrol altında tut. Düşüncelerini arındırmak için nefes egzersizi ve meditasyona yönelebilirsin. Ayrıca insanların söylediklerine karşı alınganlık gösterme!Bugün her zamanki düzeninizde bir değişiklik yaşayabilirsiniz. Ortamınızda bir şeylerin değişmesi muhtemel. Ya da diğer insanların bir şey için bilgisayarınızı kullanmaları gerektiğini görebilirsiniz. Büyük olasılıkla gününüzün biraz altüst olduğunu fark edeceksiniz. Aksayan işleri halletmek için programınızda fazladan yer açmanız gerekebilir. Esnek olup pozitif bir tutum benimsemeyi başarabilirseniz, merak etmeyin, iyiçıkaracaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bol bol öğüt verdiğin bir gün olacak. Arabuluculuk rolü üstlendiğin durumlarda bulabilirsin kendini. Arkadaşların yaşanan gruplaşmalar adına ortak paydalar bulman için sana ihtiyaç duyabilir. Evde çocuklar için kurallar koymak durumunda kalabilirsin örneğin. İnsanların iletişim kurma becerilerini nasıl geliştirebileceği üzerine görüşlerin değer kazanacak. Rahatça fikirlerini beyan etmelisin. Sen doğuştan psikologsun ve kabiliyetli bir elçisin.

13 Ekim 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün sizlerin burcunda ilerlemeye devam ediyor. Öğlen Ay'ın Satürn ile kurduğu gergin kontak,hayatınızda bazı konulara tepkili olmanıza neden olabilir. Devamında Güneş ve Jüpiter arasındaki olumlu etkileşim sayesinde ilişki ve evlilik hayatınızda şansınız açık olacaktır. Yolunda gitmeyen her şey aranızdaki güçlü aşk sayesinde çözülecektir. Anın tadını çıkartmaya bakın.

13 Ekim 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Tarzını baştan aşağıya değiştirmişsin! Bugün saat 23:12'de burcunda Dolunay gerçekleşecek. Bugün bir bakmışsın yıllardır belli bir çizgide giden tarzını baştan aşağı değiştirmişsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan, akşam katılacağın davette konuşmaları ile sen çok etkileyecek kişiyle yeniden görüşmenin yollarını arayacaksın. Kilo problemin varsa, kalorisi yüksek gıdaları hayatından çıkarabilirsin.

13 Ekim 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün sosyal çevrenize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Kadınlar arasında rekabet sorunları gündeme gelebilir ve kıskançlıklara dikkat etmelisiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Dolunay yaklaşıyor. Ay bugün burcunuzda ilerlerken, kişisel işlerinize daha çok ilgilenebilirsiniz. Yeni adımlar ve girişimler başarılı sonuçlar getirebilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi enerjik ve mutlu hissedebilirsiniz. Güne yüksek tempo ile başlamak ve enerjinizin yüksek olması sizi başkalarına karşı daha anlayışlı hale getirebilir.

13 Ekim 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak hem özel hayatınız hem deyaşamınızda başarılı görüşmeler gerçekleştirebilir, teklifleri değerlendirebilir ve isteklerinizi daha rahat aktarabilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal gruplar olsun, çalışma grupları olsun, bugün gruplar halinde çalışarak harika zaman geçireceksiniz. Elbette, hayatınızdaki bu iki grup arasındaki çizgi,arkadaşlarınızla dostça konuştuğunuzda biraz bulanıklaşmaya başlıyor, aman dikkat.

13 Ekim 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün burcunuzda bir Dolunay meydana geliyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır.İlişkilerdeki kendi rolünüzü gözden geçirmeli ve yeni düzende nerede durmak istediğinize net karar vermelisiniz. Ortaklıklar özel hayat ilişkileri gereksiz enerjiyi sizden uzaklaştıracaktır. Bireysel kararlarınızı ne denli uygulayabildiğinizin farkına varırsınız.

13 Ekim 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

13 Ekim 2019, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkiniz konusunda titizleniyorsunuz. Artık aşk hayatınızda hiçbir pürüz istemiyorsunuz. Huzurunuzu bozacak her şeyi ve herkesi karşınıza alabilirsiniz. Evli Koç burçları için de benzer etkiler geçerli. Eş ve partner ilişkileri pozitif etkiler altında. Eşiniz ile birlikte sosyalleşebilir, dış dünyada onun desteğini görebilirsiniz.

13 Ekim 2019, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; gece geç saatlerde burcunda gerçekleşecek olan dolunay olayların açığa çıkmasına ve yaşamına dair konularla yüzleşmene neden olabilir. Kendi isteklerinin peşinden gidecek cesarete ve fırsata sahip olabilirsin fakat gerektiği yerde mücadele vermeli ve doğru stratejileri kurmalısın.

13 Ekim 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 54' 32"
Ay
Kova
16° 21' 16"
Merkür
Koç
17° 33' 13"
Venüs
Boğa
02° 52' 57"
Mars
Koç
00° 54' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 18' 51"
Satürn
Balık
16° 42' 32"
Uranüs
Boğa
22° 26' 05"
Neptün
Balık
28° 57' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 44' 41"
Lilith
Başak
23° 30' 26"
True Node
Koç
15° 20' 36"
Son Güncelleme : 01/05/2024 22:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>