Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Ani Değişimler Olabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Haziran 2021, Pazar

Aşk 40%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün aşk hayatınızda şanslı olabilirsiniz. Bazen mutlu bir ilişkiye başlamak size zor gelebilir. Dramatik bir yapınız olduğundan fırtınalar ve yoğun duygularla dolusunuz. Biraz rahatlayıp romantizm yaşamak şu durumda zor olabilir. Bu enerji şu an sizin için değişebilir. Kendinizi, en iyi yönlerinizi ortaya çıkarmanızı sağlayacak harika bir ilişki içinde bulabilirsiniz.

Gününüzün iletişim ve tartışma mevzuları ile dolu olduğunu göreceksiniz. Romantik partnerinizle fikir alışverişinde bulunmanın özellikle kolay ve verimli olduğunu göreceksiniz. Okul veya kişisel projeler için beyin fırtınası tartışmaları faydalı olacaktır. Bununla birlikte, gelenekselliği reddetmek için birlikte çalışın, çünkü özgünlük çok daha iyi bir şekilde işe yarayacaktır.

Bugün yoğun bir gün olacak fakat olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermeyin. Gelecek planları üzerinde tartışmak için finansal danışmanınızla bir toplantı ayarlamıştınız, unutmayın. Gidin ve mevcut tüm fırsatları yakalayın!

Bazen insanların ağzından aslında öyle demek istemedikleri şeyler çıkıyor. Bugün başkalarının fikirlerini çok takmamalısın. Sana yakın birisi bir konu hakkında olumsuz yorumlar yapabilir ama bu modun geçici olduğunu bil. Yarın itibariyle, fikirleri değişecek! O yüzden anlamsız tartışmalardan ve üzücü çatışmalardan kaçın. Biraz mesafeli bir yaklaşım ve sessizce yapılan bir gözlem seni kurtarır.Başkalarına verdiğiniz öğütleri kendi hayatınızdaki meselelere ne kadar uygularsanız sizin için o kadar iyi olur. Kendi standartlarına uyum sağlayamayan birinin liderliğini kimse kabul etmez. Başkalarına rehberlik edecekseniz kurallara uygun şekilde hareket etmeye gönüllü olmanız yetmez, aynı zamanda bu kuralların verimli olup olmadığına dair geri bildirimleri kabul etmeye de istekli olmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün biraz kaygılı olabilirsiniz ve oturup arkanıza yaslanmak zor gelebilir. Kafanızda dokuz tilki dolaşıp dokuzunun kuyruğu birbirine değmiyor olabilir. Maalesef insanların sizin gereksinimlerinize karşı duyarlı olmaması muhtemel, bu yüzden dikkatli olun. Başkalarının olumsuz enerjisinden korunmak için zihninizin etrafına bir kalkan örmeniz yerinde olacaktır.

13 Haziran 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne etkileyici rüyalarla başlayabilir ve çoğunlukla bilinçaltı rüyaları görebilirsiniz. Ev içinde tadilatlar, düzen ve tertip ön planda olabilir. Ailenizle evinizde bir araya gelebilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çift ruhlu bir gün. Bu durum ani duygu değişimleri yaşamana sebep olabilir. Ailen ile maddi konular yüzünden tartışmalar yaşanabilir. Borçlar ve ödemelerinin tamamlanması, maddi konularda elini rahatlatacak. Pratikliğin karşına gelen konularda zorluk yaşamamana yardım edebilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün düşüncelerinizin girdabında kaybolabilir ve kendinizi sorgulayabilirsiniz. Kafanıza oturmayan bazı eksik parçaların olduğunu düşünmeniz sizi bir arayışa götürebilir.

13 Haziran 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ait işler daha çok tamamlanması gereken konular ağır basıyor. Evle daha çok ilgilenmeniz gerekiyor.

13 Haziran 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlık ilişkilerinizde arkanızdan konuşulduğunu duyduğunuz bazı şeyler moralinizi bozsa da radikal karar alabilme cesareti sizi rahatlatacaktır.

13 Haziran 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hangi yöne döneceğinizi bilmiyor olabilirsiniz. Sizi geçmişe bağlayan hisler ve hatıralar tarafından duygusal olarak baskı altında veya hayatınızdaki otorite figürleri tarafından kısıtlanmış hissediyor olabilirsiniz. Düşüncelerinizin bu senaryolardan herhangi birine takılmasına izin vermemeye çalışın.

13 Haziran 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yeniden durum değerlendirmesi yapabilir ve işinizde sizi sıkan ayrıntılardan kurtulmanın yollarını arayabilirsiniz. Maddesel sıkıntılarınızı hafifletmek elinizde. Planlama yeteneğinizipotansiyelinize de yansıtacaksınız. 

13 Haziran 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeniprojeleri yapacaksınız. Bunların hepsi bol kazançlı ve önemli işler. Şansınız açılıyor. İşte hayatta olumlu düşünmenin yararları. Dengenizi koruyabilirseniz çabalarınızın karşılığını almamanız için bir neden yok. En büyük zaafınız terazinin dengelerini eşitlemek.

13 Haziran 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile olan ilişkinizden çok memnunsunuz. İş yerinizde stresli bir gün geçirseniz bile enerjinizi düşürmemeye çalışmalısınız. Arkadaşlarınız ile birlikte eğlenceli bir şeyler yapmak isteyeceksiniz.

13 Haziran 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizle ilgili yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Fikirleriniz sürekli değişiyor. Bu değişimler, mükemmel olma isteğinizden kaynaklanıyor. Bugün, duygularınızın kısıtlanmasına izin vermemelisiniz.

13 Haziran 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 35' 55" R
Ay
Yay
03° 37' 23"
Merkür
Koç
16° 00' 32"
Venüs
Koç
26° 08' 53"
Mars
Balık
26° 41' 12"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 29"
Satürn
Balık
16° 13' 13"
Uranüs
Boğa
22° 07' 25"
Neptün
Balık
28° 47' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 05"
Lilith
Başak
22° 54' 03"
True Node
Koç
15° 32' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>