Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zamanı Değerlendiriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Kasım 2021, Cumartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Bu sizin için romantik bir zaman olabilir. Belki de yakın zamanda biriyle ilişki içindesiniz. Gününü bu özel kişiyi tanımak ve büyük yakınlık anları paylaşmak için harcayabilirsiniz. Kendini savunmasız bırak. Gerçek seni ifade et. Hiçbir şeyi geri tutamazsanız, bu ruh eşine daha yakın olabilirsiniz. Şu an bekarsanız, gününüzü daha derinden bir arkadaş tanımak için harcayabilirsiniz.

Bugünün gezegensel uyumunun sizi büyük ölçüde etkilemesi muhtemel. İçinizdeki küçük çocuğu ortaya çıkarıyor, doğal hassasiyetinizi çok rahatsız edici bir seviyeye yükseliyor, kaçmak ve saklanmak isteğinizi su üstüne çıkarıyor. Bu göksel etkiye elinizden geldiğince direnin. Güvenlikten ne kadar hoşlanır onu bulmak için ne kadar uzun yollar katederseniz edin, kabuğunuzu sadece büyümeye başladığınızda kırabilirsiniz.

Merakınızı uyandıran ilginç bilgiler kitaplarda, not almada ve kendi fikirlerinizi yazmada saklı. Bir konu hakkında bir çok şey öğrenmeye karar verebilirsiniz. Bu konu, iş, cari işler ya da tarih, felsefe gibi entelektüel konular olabilir. Bir süre bu konuya ilgili olacaksınız gibi görünüyor. O zaman öğrenmeye hazırlıklı olun!

Yaratıcı yeteneklerin üzerine eğilmek için mükemmel bir gün. Bir süredir kullanmadığın eski marifetlerinden faydalanabilirsin. Örneğin, önceleri şarkı söylemeye yöneldiysen, duşta eski favori parçalarını söylerken kendini bulabilirsin. Veya önceleri resim çizdiysen, eline fırça ve paleti alıp harikalar yaratabilirsin. Bugün kişiliğinin ifade edici yönünün açığa çıkmasına izin ver.İçinizde bir filozof var. Bazen kendinizi etrafınızdaki insanları izleyen yaşlı bir ruh gibi hissediyorsunuz. Bir tarafınız her zaman bir şeyleri analiz ediyor ve olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmaya çalışıyor. Bugün içinize yönelmek ve hayatınızda nasıl daha büyük bir denge elde edebileceğinizi görmek isteyebilirsiniz. Beslenme ve egzersiz alışkanlıklarınız gibi temel konularda birtakım gelişmeler olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sahayı terketme. Nerede olursan ol, maçta veya savaşta, asla pes etme. Savaşmaktan bıkıp usanmış olabilir, ama mücadeleyi sürdürmelisin. Bugün, bu ayın en cesaretlendirici günü değil, kabul. Yine de biraz temiz hava almak için dışarı çıkarsan kendini iyi hissedebilirsin. Sadece molada fazla vakit harcama.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Balık burcunda ilerliyor. Güne etkileyici rüyalarla başlayabilirsiniz. Sezgileriniz, hisleriniz fikirlerinize etki edebilir. Gerçekler ile hayaller, beklentiler arasında kalabilirsiniz. Bazı gerçeklerden kaçma eğilimi gösterebilirsiniz.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Boş zamanını değerlendirmek ve sevdiklerinle vakit geçirmek isteyebilirsin. Ailene ayıracağın bu vakit kendini mutlu hissetmene sebep olabilir. Yakın bir arkadaşın, evliliğinde yaşadığı sorunları seninle paylaşmak için akşam saatlerinde ziyarete gelebilir. Sosyal medyada çok fazla zaman harcadığını ve eksilerinin hayatına sirayet ettiğini fark edebilirsin. İlişkisi olan bir Koç burcuysan, sosyal medya konulu tartışmalar yaşanabilir.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim yeteneğinizin ön plana çıkararak kariyerinizde parlayacağınız bir gün olabilir. Bu konuda sosyal çevrenizden alacağınız destekler kendinizi iyi hissetmenize yardımcı olacaktır. Kariyer hayatınızdaki başarı özel ilişkilerinizde aynı güzellikte ilerlemiyor olabilir. Partnerinizden duyacaklarınız sizi mutlu ya da tatmin etmeyebilir, ilişkinizde orta yolu bulmaya dikkat edin.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendi iç dünyanıza, duygusal ihtiyaçlarınıza kulak vermeniz iyi olacak. Arkadaşlar da sizin için iyi bir destek olabilir.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızda yeni bir sayfa açılacak. Destek almaktan da çekinmeyin. Yardım almayı kabul etmek işlerinizin verimli olmasını sağlayacaktır.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kibar ol ve insanlara fikirlerini empoze etmeye çalışmaktan uzak dur. Şartlar ne olursa olsun iyi davranman önemli. İnsanların aldatılmış ya da aldatılıyor gibi hissettiklerini öğrenebilirsin; her ne kadar bunun sebebi sen olmasan da sonuçları seni etkileyecektir. Başkalarının meselelerini kendininken uzak tut ve o kişilerin sorunlarının seni etkilemesine izin verme.

13 Kasım 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çeşitli şekillerde ve isteğiniz dışında hakkınızdaki bazı bilgilerin yayıldığını öğrenebilirsiniz. Siz bunlardan utanmadığınız sürece kimsenin size karşı bir kozu olmayacaktır. Yine de bulunduğunuz durumları da dikkate alarak, sırlarınızı paylaştığınız insanlar hakkında bir daha düşünün, kimsenin içten pazarlıklı bir dosta ihtiyacı yoktur.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü kararlar verebilecekleri bir gününüzdesiniz. Kişiliğinizle çevrenizi olumlu bir şekilde etkileyeceksiniz. Bugün yalnız kalmak istemeyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyi aramanın tam sırası. Bir süredir sizden haber bekliyor.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşacaksınız. Kendi kapasitenizden şüphe etmemeniz önem taşıyor. Koşullarınızı değiştirmek için gereken güce sahipsiniz. İşyerinde güçlüklerle karşılaşırsanız, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın ve sorunları çözmenin en iyi yolunu arayın. Engeller, ders alabilmemiz için karşımıza çıkarlar. Bu zamanı olumlu bir şekilde kullanın ve gereken becerilerinizi iyileştirin.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İnandığınız değerler uğruna savaşma isteğiniz bir hayli yoğun. Kimsenin sizi yolunuzdan alıkoymasına müsaade etmeyeceksiniz. Hatalı olduğunuz noktalarda dahi savunmaya geçebilirsiniz. İlerlediğiniz yolda kimseye hesap vermeme arzunuz var. Karmaşadan olabildiğince uzak durmaya çalışın. Etrafınızdaki insanlarla aranızda tartışma olması size pek bir şey kazandırmayacaktır.

13 Kasım 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Gününüz sıkıntılı geçebilir. Her şeyi problem yapmanız, sevgilinizin her sözünde bir anlam aramanız bu sıkıntıları doğuruyor. Bir kere de ona hak vermeyi deneyin, mutlu olacaksınız! Çok önemli bir işinizde yardıma ihtiyacınız var. Bunun bekleyişi içindesiniz. Arkadaşlarınızdan alacağınız destek, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacak. Parayla ilgili çok zorlanacağınız bir kararda etki altında kalmamaya çalışın. Düzenli kullanmanız gereken ilaçlarınızı ihmal ediyorsunuz.

13 Kasım 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 27" R
Ay
Başak
21° 53' 38"
Merkür
Koç
17° 03' 19"
Venüs
Koç
18° 51' 44"
Mars
Balık
22° 06' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 46"
Satürn
Balık
15° 39' 29"
Uranüs
Boğa
21° 47' 38"
Neptün
Balık
28° 35' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 35"
Lilith
Başak
22° 14' 44"
True Node
Koç
15° 37' 60"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>